- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.701
buralardayım yelizim belki bi süre gelemem ama mezun olmadan gitmem, olsamda gitmem hep kk dayım burası benim ailem terkedememkiaaaaaaaaa uzuldum kaptanim ama buralardasin dimi yine
Aa maşallah baya büyümüş. Benim bebeğim 3 aylık tamamen anne sütü alıyo bu yüzden sıkı diyet yapamıyorum. Ama kendimce dikkat ederek gidiyorum. Hem bebeğimin sağlığı için benim beslenmem önemli hem de ben çok halsiz kalıyorum.bakalım ayda 2-3 kg veririsem ne güzelcanim bende emziriyorum ama bebegim 17 aylik ilk 6 ay sadece emzirdim sonrasinda da yavas yavas ek gida falan derken alistik
ayda 2 kilo idealdir bence senin icin karbonhidrat ve seker tuketmedigin ve bol su ictigin surece hem sutun artacaktir sende bi yandan kilo vereceksindir ahh ahh soyluyorum da iste kelin ilaci olsa kendi basina surer hesabiAa maşallah baya büyümüş. Benim bebeğim 3 aylık tamamen anne sütü alıyo bu yüzden sıkı diyet yapamıyorum. Ama kendimce dikkat ederek gidiyorum. Hem bebeğimin sağlığı için benim beslenmem önemli hem de ben çok halsiz kalıyorum.bakalım ayda 2-3 kg veririsem ne güzel
ee hosgeldin ozaman
adı vicdanmıymış. bu benim meşhur kabak çorbası her kaçamaklar ardından bende yaparım. kabağın mucizevi detoks gucu vardır. benim tarifte aynı benzer bende vereyim :)Kızlar vicdan çorbasını biliyor musunuz? Dilara koçağın tarifi. Tüm tencere 35 kalori. Bir gün çok kaçırırsanız akşam yemeğinde bu çorbadan istediğiniz kadar tüketiyosunuz. Bugün malzemeleri aldım yapıcam. Kabak domates bolca dereotu ve maydonoz var içinde. Tam tarifi google a vicdan çorbası yazıp bulabilirsiniz.
ilk işin beni mezun etmek selincim şekercimHosbuldum canim inşallah birlikte güzel paylaşımlarda bulunup çok güzel kilolar veririz
Hosbuldum canim inşallah birlikte güzel paylaşımlarda bulunup çok güzel kilolar veririz
ilk işin beni mezun etmek selincim şekercimhala verilecek 8kg civarı kg mım var veremedim gitti
Hayırlı olsunnn tatlımmmm neslimin gözü arkada kalmayacak çok sevindim bitanemmm
Saol tatlim inşallah nesli gibi başarılı olabilirim
En ufak şüphem yok bitanemmmm
Evet canım bunun gibi sadece bunları küp küp doğrayıp pişiriyosun sonradan rondodan geçiyo. Ben ilk kez bugün yaptım daha tadına bakamadım. Misafirim vardı şimdi gitti.adı vicdanmıymış. bu benim meşhur kabak çorbası her kaçamaklar ardından bende yaparım. kabağın mucizevi detoks gucu vardır. benim tarifte aynı benzer bende vereyim :)
kabak+maydonoz+dereotu+kırmızı biber+soğan
hepsini rondomda rendeleyim az suyla demleme usulü pişiririm piştikten sonra soğuk sıkım yağ tuz eklerim bazen böyle sade bazen sarımsak yoğurt eşliğinde yerim hem doyurucu hem detoks gucu olan bir çorba olur. ben de gül kaynak tan öğrenmiştim bunu
Canım ben bi ara karbonhidratı kestim diyet olsun diye 3. Gün sütüm kesildi. Ama 3 günde 1.5 kg vermiştim. Malesef karbonhidratsız süt azlıyo o oluncada kilo vermek zorlaşıyo. Bakalım ağır aksak gidiyo şimdi. 15 gündür diyetteyim 2 kg verdim.ayda 2 kilo idealdir bence senin icin karbonhidrat ve seker tuketmedigin ve bol su ictigin surece hem sutun artacaktir sende bi yandan kilo vereceksindir ahh ahh soyluyorum da iste kelin ilaci olsa kendi basina surer hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?