Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaaaaaaa uzuldum kaptanim ama buralardasin dimi yine
buralardayım yelizim belki bi süre gelemem ama mezun olmadan gitmem, olsamda gitmem hep kk dayım burası benim ailem terkedememki
sen yardımcı kaptanlıga devam sakın zayıflamadan vazgeçme oldumu, kış geldi toparlan hadi gitsin kilocuklar

canim bende emziriyorum ama bebegim 17 aylik ilk 6 ay sadece emzirdim sonrasinda da yavas yavas ek gida falan derken alistik
Aa maşallah baya büyümüş. Benim bebeğim 3 aylık tamamen anne sütü alıyo bu yüzden sıkı diyet yapamıyorum. Ama kendimce dikkat ederek gidiyorum. Hem bebeğimin sağlığı için benim beslenmem önemli hem de ben çok halsiz kalıyorum.bakalım ayda 2-3 kg veririsem ne güzel

Kızlar vicdan çorbasını biliyor musunuz? Dilara koçağın tarifi. Tüm tencere 35 kalori. Bir gün çok kaçırırsanız akşam yemeğinde bu çorbadan istediğiniz kadar tüketiyosunuz. Bugün malzemeleri aldım yapıcam. Kabak domates bolca dereotu ve maydonoz var içinde. Tam tarifi google a vicdan çorbası yazıp bulabilirsiniz.

ayda 2 kilo idealdir bence senin icin karbonhidrat ve seker tuketmedigin ve bol su ictigin surece hem sutun artacaktir sende bi yandan kilo vereceksindir ahh ahh soyluyorum da iste kelin ilaci olsa kendi basina surer hesabi

adı vicdanmıymış. bu benim meşhur kabak çorbası her kaçamaklar ardından bende yaparım. kabağın mucizevi detoks gucu vardır. benim tarifte aynı benzer bende vereyim :)

kabak+maydonoz+dereotu+kırmızı biber+soğan
hepsini rondomda rendeleyim az suyla demleme usulü pişiririm piştikten sonra soğuk sıkım yağ tuz eklerim bazen böyle sade bazen sarımsak yoğurt eşliğinde yerim hem doyurucu hem detoks gucu olan bir çorba olur. ben de gül kaynak tan öğrenmiştim bunu

ilk işin beni mezun etmek selincim şekercim hala verilecek 8kg civarı kg mım var veremedim gitti

Inşallah neslim hepimiz mezun olalim çıtır çıtır gezelim doğum gününmüş canim iyki doğdun nice mutlu yıllara

Kahvemi içiyim hemen spora kalkicam tatlişlar bugün eşimin doğum günü sonra da duş alir süslenirim azcik akşam uğrarim yine görüşürüz

Evet canım bunun gibi sadece bunları küp küp doğrayıp pişiriyosun sonradan rondodan geçiyo. Ben ilk kez bugün yaptım daha tadına bakamadım. Misafirim vardı şimdi gitti.

ayda 2 kilo idealdir bence senin icin karbonhidrat ve seker tuketmedigin ve bol su ictigin surece hem sutun artacaktir sende bi yandan kilo vereceksindir ahh ahh soyluyorum da iste kelin ilaci olsa kendi basina surer hesabi
Canım ben bi ara karbonhidratı kestim diyet olsun diye 3. Gün sütüm kesildi. Ama 3 günde 1.5 kg vermiştim. Malesef karbonhidratsız süt azlıyo o oluncada kilo vermek zorlaşıyo. Bakalım ağır aksak gidiyo şimdi. 15 gündür diyetteyim 2 kg verdim.

Kızlar öğlen ne yediğimi söylicem ama bana sopa atarsınız misafir insanın ayarını bozuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…