Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor yapiilldiii

♥25 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥25 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥25 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥30 köprü haraketi
♥30 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥30 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 25 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥25 sn plank
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 30 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Soğuma

Ben duşa kaçar akşamı hafif tutun fıstıklar unutmayın yarin tarti günü

Kaptanimiz değişmiş yeni okudum ...neslimm emeğin geçti çok teşekkür ederimmm bu zamana kadar beraberdik bizi bırakma ama olurmu yeni kaptanimizlada tanisiriz inşallah bundan sonra hosgeldin SekerPancarii beraber güzel vakitler geçiririz insallah

@RengarenkNesli kaptanım bana bir dur deyin bugün iştahım bir acıkki aldığım ilaçlardan sanırım ..tartı öncesi yapılacak is mi bu kendime hakim olamiyorum yedikcede pişman oluyorum

Nesliden aldigim yetkiye dayanarak bu msji ben cevaplayim canim bu saate kadar yediklerini unut artık daha saat erken akşam karbonhidrat türü hiçbişey yok tatlim sana istersen çorba salata ye eğer gün içinde çook fazla yediysen bi kase yoğurt ye sadece ve yeşil çay bool su yatana kadar yarın tarti günü canim bu aksama dikkat

Tekrar hoşgeldin canım :) bayildim sporuna masallah ben selülit Savar hareketini merak ettim nasıl oluyor acaba

Teşekkür ederimmm dikkat edeceğim inşallah tamam hemen unuttum yediklerimi :) akşam yoğurt ve bol su sadece

Tekrar hoşgeldin canım :) bayildim sporuna masallah ben selülit Savar hareketini merak ettim nasıl oluyor acaba

Hosbuldum canım inşallah beraber güzel kilolar vericez selülit savar haraketini ebru şallıdan öğrendim bende canim yere yüz üstü yatıp bacaklari kir topuklarini birleştir ve bacaklari yukari yukari kaldir ama kalça kismi yere iyce yapisacak ve sadece bacaklar haraket edecek yoksa belin ağrir canim cok güzel bi haraket kalça alti ve selülit bölgesini çalıştıryor

Aa süper valla bende şimdi mekik çekiyim dedim ama 30 tane anca çektim doğum sonrası karın kasları tembelleşiyo galiba zor geldi. Eskiden bi seferde 60 tane yapardım zorlanmadan. Yavaş yavaş arttırıyım bAri

Senin bebeğin daha küçük canim yavaştan başla vücut alişsin sonra artirirsin yavas yavas sporsuz olmuyo

Senin bebeğin daha küçük canim yavaştan başla vücut alişsin sonra artirirsin yavas yavas sporsuz olmuyo
Aslında doğuma 2 hafta kalaya kadar hamile platesine gittim ama tabi karın kası hiç çalışmıyoduk. Ondan karın kaslarım çok tembel. Artık aklıma geldikçe yapayım. Bir de jumping jack i başta yaparsan ısınma olmuş olur.

Kızlar perşembe akşam yemeginde ekmek pilav makarna gibi şeyler yemeyelim cumaya hazırlık için ne dersiniz sebze yemeği yogurt corba salata gibi hafif gecirip erken saatte yersek çok iyi olur

Kızlar leslie ile 1 mil ne demiştim ya hemen google a yazdım youtube da videosu çıktı yaptım bile 15 dk sürüyo başım döndü valla.

Çerezin kalorisi yüksek değil mi ? Okumadım kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…