- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.721
@RengarenkNesli kaptanım bana bir dur deyin bugün iştahım bir acıkki aldığım ilaçlardan sanırım ..tartı öncesi yapılacak is mi bukendime hakim olamiyorum yedikcede pişman oluyorum
Tekrar hoşgeldin canım :) bayildim sporuna masallah ben selülit Savar hareketini merak ettim nasıl oluyor acabaSpor yapiilldiii
♥25 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥25 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥25 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥30 köprü haraketi
♥30 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥30 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 25 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥25 sn plank
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 30 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Soğuma
Ben duşa kaçar akşamı hafif tutun fıstıklar unutmayın yarin tarti günü
Teşekkür ederimmmNesliden aldigim yetkiye dayanarak bu msji ben cevaplayim canimbu saate kadar yediklerini unut artık daha saat erken akşam karbonhidrat türü hiçbişey yok tatlim sana istersen çorba salata ye eğer gün içinde çook fazla yediysen bi kase yoğurt ye sadece ve yeşil çay bool su yatana kadar yarın tarti günü canim bu aksama dikkat
Tekrar hoşgeldin canım :) bayildim sporuna masallah ben selülit Savar hareketini merak ettim nasıl oluyor acaba
Teşekkür ederimmmdikkat edeceğim inşallah tamam hemen unuttum yediklerimi :) akşam yoğurt ve bol su sadece
Aa süper valla bende şimdi mekik çekiyim dedim ama 30 tane anca çektim doğum sonrası karın kasları tembelleşiyo galiba zor geldi. Eskiden bi seferde 60 tane yapardım zorlanmadan. Yavaş yavaş arttırıyım bAriSpor yapiilldiii
♥25 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥25 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥25 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥30 köprü haraketi
♥30 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥30 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 25 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥25 sn plank
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 30 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Soğuma
Ben duşa kaçar akşamı hafif tutun fıstıklar unutmayın yarin tarti günü
Aa süper valla bende şimdi mekik çekiyim dedim ama 30 tane anca çektim doğum sonrası karın kasları tembelleşiyo galiba zor geldi. Eskiden bi seferde 60 tane yapardım zorlanmadan. Yavaş yavaş arttırıyım bAri
Aslında doğuma 2 hafta kalaya kadar hamile platesine gittim ama tabi karın kası hiç çalışmıyoduk. Ondan karın kaslarım çok tembel. Artık aklıma geldikçe yapayım. Bir de jumping jack i başta yaparsan ısınma olmuş olur.Senin bebeğin daha küçük canim yavaştan başla vücut alişsin sonra artirirsin yavas yavas sporsuz olmuyo
Tamam leslie 1 mil yapayım ozaman :)Iste bu canimbiraz da spor fena olmaz aslinda leslie 1 mil yapsan en azindan iyi olur tatlis
Ne o bende yapiim bana da anlatınTamam leslie 1 mil yapayım ozaman :)
Canim videosu var nette :)Ne o bende yapiim bana da anlatın
Süpersin canım valla :)Kızlar leslie ile 1 mil ne demiştim ya hemen google a yazdım youtube da videosu çıktı yaptım bile 15 dk sürüyo başım döndü valla.
Saol canım hergün yapayım diyorum ama nasıl olur bilemedim bir de 1 mil bana yetti valla nasıl geçerim 3 mile acabaSüpersin canım valla :)
Çerezin kalorisi yüksek değil mi ? Okumadım kitabıaynene kuzum eski sağlıklı dengeli düzenime geri döndüm.
vallahi o sessizliği nası özlemişim. 9.20 de çocuklar yatakta bende odama çekilip kitap okuyom tv den soyutladım kendimi o kadar iyiki 2 gundur. hem su elimde surunup duran mevalananın 7 mesajı bitsin yeni kitaplara geçeyim. harika şeyler öğrendim kendimi telkin ediyorum
cnm evet toplu yazarsın. arkadaşlarının menulerine göz at yorum yap unutma hayat paylaşınca güzel
evet sağlıklı beslenmeden vaz geçmem ben yaz denemem daha bişi
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
menu dengeli bitanem
vah vah nettin kuzum bugun derhal sebzeye yuklen de yerleşmeden gönder onları
o gözle görünen bişi bide görmediklerin var ya onlar cabası
yaaaa
2 yumurta ekmeksiz çiğ çerezle şöyle mamul bir kahvaltı etsen öğlenede acıkmazsın ayranla dönersin okuldan
sen okudunmuydu iremcim karatay kitabını yoksa yollayayım bida oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?