Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Supersin kaptanim.bende bir heves dambil aldim ama benim cocuklara oyuncak oldu onlar kas calisiyo

Supersin kaptanim.bende bir heves dambil aldim ama benim cocuklara oyuncak oldu onlar kas calisiyo
Spor çok önemli canim bide ben spor yapmayi çok seviyorum
Sen biraz kendini tanitirmisin kaptanim
Tabiki canim ben 21 yaşındayim 5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var 165 boyunda 57 kiloyum doğumdan sonra 75 kiloyla başladım diyete ilk 13 kilomu 3 ayda geri kalani da yavaş yavaş toplam 1 senede verdim verdiğim 20 kiloyu 1 senedir koruyorum bazen 1 2 kilo artışlarla artış olduğunda hemen önlem alip veriyorum ve spor yapıyorum vücudumu toparlamak için kilomu kalori sayarak ve 6 dan sonra hiçbişey yemeyerek verdim

Kızlar emzirirken iştahı kontrol etmek çok zor oluyo. Bırakmayın beni yav lütfen burada olmasa benim diyet gider valla.ay sonuna 71 kg olmak istiyorum yani 2 kilocuk yav çok mu şey istiyorum böhüüüüüü

Koca bir dilim kek yedim aranızdan beni sopalamak isteyen varsa buyursun
Ben üstlenirim o görevikuralları okun demi şimdi sana ceza geliyor akşam yemeği olarak bi kase yoğurt ve emzirdigin için sekerin düşerse bi kaç ceviz çiğ badem yiceksin ciciskom ve eğer yarın arti çıkarsan protein günü yapacaksin sabahtan kahvaltıni ona göre ayarlaveee bitmedi doğum yaptığın için sana şu sporu yap diyemiyorum kendine uygun haraketlerle bugün yatmadan 30 dk egzersiz yapacaksin tatlım

Kızlar emzirirken iştahı kontrol etmek çok zor oluyo. Bırakmayın beni yav lütfen burada olmasa benim diyet gider valla.ay sonuna 71 kg olmak istiyorum yani 2 kilocuk yav çok mu şey istiyorum böhüüüüüü
Kim bırakiyoorr yoookk öyle birakmak vazgeçmek silkelen ve kendine gel güzel bi bitki çayı iç diyette olduğunu hiç unutma canimben yapmaya kaçar eşime pilav yapicam ama ben yemiceeemmçünkü kilo vermek istoyoruzz dikkat etmeliyiz

Bi kase yoğrtla ben ölürüm yanına bi parça tavuk yesem olmaz mı yav.... Ayrıca sporumu yaptım bile

Selam kizlarr...
Bugun icin benim yeme icme muhabbetim bitti o yuzden ekleme olmadan menumu yazayim..
Sabah
1 domates 1 salatalik birkac dilim taze kasar ve yulaf kepekli ekmek sekersiz cay
ogle:yok
saat 16.30 gibi 5 hurma
17:00 300 ml sut ile tahilli ve kuru meyveli special K
kotu olursam en fazla 1 elma yerim baskada biseycikk yokkkk Cumaya kadar evdeyim gezme tozmada yapmicam kacamak olmasinn:)

Bence de paylaş isteyen birine var

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Yoğun ama güzel bir gündü
Kuşumu almaya gittim hatta biraz erken gitmişim daha doğrusu cuma çıkışta Öğretmenleri pazartesi artık 12de çıkacak çocuklar demiş ama benim büyük cadı unutmuş bana söylemeyi yarım saate yakın okul önünde diğer Annenlerle sohbet ettik iyi oldu meğer hatunların hepsi benim kızı konuşuyormuş
Ay diyorlar ne cimcime o Bütün hepsi hafif bir buruklaştı ama ondaki özgüven hiç birinde yoktu falan diye benim kuşumu anlattılar durdular çocukları bile eve gidince onu anlatıyorlarmış çoğuyla hemen kankaya bağlamış

Hazır çıkmışken kuaförede uğradım saçımı kestirmek istiyorum diye çarşambaya inşallah halledeceğim o işide şöyle güzel bir kestireyim saçlarımıda havam değişsin
Zaten çarşamba sabahıda veli toplantısı varmış Anaokulunda bakalım bu sefer ne yumurtlayacaklar

Ordan Anneme geçip öğlenlik yemek faslını birde kahve faslını yapıp evime geçtim az işimide bitirip sporumuda yaptım ohhh daha ne olsun

Uzatmadan yediklerimde paylaşayım

sabah ( 07:30 gibi ) 3 adet mor erik
Öğlen ( 12:30 ) 1 adet simit, 1/2 domates, 1 ufak salatalık, 1 ufak turp
Akşam ( 16:45 ) 1 fincan sahlep, 1 sıra bitter çikolata

Sporum; 30 dakika plates + 100 x ip atlama

Üstelik regl olduğum halde

İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alırım zaten bu saatten sonrada su hariç belki içersem bir adet kahve daha içerim okadar oda sade ve şekersiz

İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Lor
Yeşil çay

Ara
1 bardak süt
1 avuç kuruyemiş
1 tane vezir parmagi

Yeşil cay

Aksam
1 büyük kase tarhanaçorbası .kuru Ekmek attım icine
6 7 adet sarma
1 kırmızı biber kozlenmis
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…