Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu ne listesi şimdi?

hoşbulduk selincim
2 çocuk annesiyim ev hanımıyım
yaşım 30 boyum 1.55 kilom 60
akşam da menuyu yazarım buraya

Ooh yürüyüşde yapılmış ne güzelbende bugün kışlıklari çıkarıcam soğuklar başladi
Evet canim büyüdü benim pıtırcıksaol canim liste için şimdiden

Sagolun arkadaslar hosbuldum.selin kaptanim kurallari okudum.spor kismi haric hepsine uyarim.dizimde ve belimde rahatsizlik var bu ara okul kosusturmasindan baska hareket yapamiyorum
Kendimi tanitiyim.1.69 boyunda 33 yasinda biri 4 digeri 7 yasinda iki cocuk annesi ve ev hanimiyim.calissam daha az yorulurdum oda ayri tabii.evlenirken 63 ilk cocuktan sonra 93 sonra 80 oldum ikincisinde tekrar 93 oldum.gecen sene 70 e kadar indim ama dikkat etmeyi birakinca tekrar 78 oldum.suanki hedefim Insaallah 68 olmak

Sağlık herseyden önemli canim geçmiş olsunmemnun oldum canim inşallah hepberaber kilolarini kalici olarak vericez

hedefim 60 tan 53 e düşmek. kuralları okudum. burası güzel motive ediyor. keşke daha önce katılsaydım
Evet canim burası yarisma olduğu için insan kendini sorumlu hissediyor ve kaytarma şansı olmuyor kilolar daha çabuk gidiyorrinşallah hepberaber destek olarak incez hedefine

Yeni gelen arkadaşlar şimdiden yuzde hesaplamayi öģrenin sonradan zorlanmayin ilk sayfadan bakabilirsiniz

Ben simdiden bugunku menumu yaziyim
Sabah iki yumurta+ bir dilim ekmek +sutlu kahve
Oglen bir tabak yogurt corbasi + iki avuc findik + biraz uzum
Ara nescafe
Aksam zeytinyagli taze fasulye + yogurtlu havuc salatasi
Yarin hicri yilimizin son gunu oldugundan oruc tutucam Insaallah

Kaptan sporunu yapti
20 25 dk sürdü haftanın ilk sporu

♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 35 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…