Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inş. en kısa zamanda kurtuluruz kilolardan.
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak daşartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inş. en kısa zamanda kurtuluruz kilolardan.
♥YENİ TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek

Ve ödül kilo vereceğiz
Bunlarda yeni takım içi kurallarımız canım

Herkes selamlar.bende araniza yeni katildim.kendimi bir dahaki mesajimda ablatirim.simdi bire giden oglumu hazirlamam lazim
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak daşartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Herkes selamlar.bende araniza yeni katildim.kendimi bir dahaki mesajimda ablatirim.simdi bire giden oglumu hazirlamam lazim
♥YENİ TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek

Ve ödül kilo vereceğiz
Bunlarda yeni takım içi kurallarımız canım

pazartesi sali carsamba persembe cuma cumartesi pazar
bengisu
denizmrv
cicisko
ikbalsevde
moon8187
nhtylz
nice15
rengarenknesli
denizkizi
sevtap87
irem09
afsasyab
harikakanatlar
pazartesi sali carsamba persembe cuma cumartesi pazar
bengisu
denizmrv
cicisko
ikbalsevde
moon8187
nhtylz
nice15
rengarenknesli
denizkizi
sevtap87
irem09
afsasyab
harikakanatlar

gunaydın fıstıklar
bende bu gun evdeyim bu hafta of yaptım kendime
sabah çay kenarında yurudum şimdide kışlıkları çıkartıyorum yıkanacak yerleşecek, yarın misafir geliyor amasyadan anneme e banada gelirler ev temiz olsun dedim.geçmişe dalayım bakalım

Pazar menu

Sabah 2 dilim peynirli kızarmış ekmek biber kızartması 3-4 tane patates Kızartma çay

Akşam yemeği 3 tane saç böreği yedim
Evet fazla oldu biliyorum

Su 2 litre
sac böreği bugun telafi et yapışmasın bitanem

malesef olaylar insanı baya etkiliyor ama hayatta devam ediyor

İyi akşamlar kızlar :) pazar menum
Sabah bir tane krep peynir zeytin yumurta
Öğlen nar
Aksam tepside patlıcan kebabı ayran
Gece 1 paket mini halley
1 lt su 10 000 adim
halleyi bugun telafi et bitanem bencede

gunaydin
2 gundur misafir agirlamaktan giremedim kizlar kizlari gonderdim simdi kahvalti hazirliyorum kendime en karataylisindan hemen bu haftaki listeyi yayinlayayim kaptanim yeni gelen arkadaslari sen eklersin ben telden yapiyorum olmuyo
hoş geldin yelizim telafiye başladın dimi kahvaltı harika görünüyor bende bu hafta evdeyim 2 öğün besleneceğim
sabah meyve öğlen karatay kahvaltısı akşam da karatay tarzı besleneceğim bu hafta bana nasıl gelecek bakalım

tamamdır selin kaptan

Oohh yarasın miniğe kaç yaşında benim prensesim 3 yaşında olcak kasimda
buyutmuşşun selincim maşallah

Kizlar bilgisayarim yok telden menu tablosunu yapamıyorum RengarenkNesli canim bi el atar msn listeye
el atarım ben musait olunca şimdi teldeyim bende

hoşgeldiniz kızlar aramıza azminiz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…