- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.161
oynakbasi34 sagol canim bemde bolbol isiriyorum zaten senin cimcimeyede masallah ilk gunlerden kendini belli eymeye baslamis senin cimcime benim buyuk kiza benziyo biraz galiba benim kizda oyleydi hemen arkadas edinirdi sarki soylerlerken ortaya atilirdi hemen hareketlerini falan yapardi bisey olsun ogretmenleri irem yapar derlerdi hala da oyle fazla merakli ve girisken fazla anlamam ama ne burcuydu senin cimcime
Kızlar yarın aç karnına tartiliyorsunuz ve kilo bildiriyorsunuz unutmayın sakinartı çikarsaniz kahvaltınizi ona göre hazırlayın çünkü protein günü sizi bekler sebze meyve ekmek yok sadece yumurta et süt tavuk gibi protein tüketin menülere bakinayim hemen
Sabah
Beyaz ekmek. Peynir. Yumurta .Meyvesuyu
12 gibi az sekerli latte
5 gibi cubuk kraker
Aksam abarttimmmm
Iki tabak corba. Beyaz ekmek
Yogurtlu eriste. 5 tatli kasigi muhallebi.
Kizlar beyaz ekmek yedim cunku dunden beri midem bulaniyo ilac filan ictim bugun aksami kuvvetli yap diyip durdu arkadaslarim halsizdim o yuzden yedim onlar ne yediyse diyebilirim.
Yarindan itibaren esmer ekmegimi aliyorum ve bir hafta boyunca sagliksiz hiic bir sey yemiyorum.
Her gun basen egzersizimi de yapacagim.
Bugun tartildim 59.1 dim ama aksam yediklerimle almisimdir
Bir de 2 km yurumusumdur okuldan yuruyerek dondum ama yavas tempoda.
Dedigim gibi cuma gunune kadar her gun basen egzersizi yapacagim en az 20 dk.
3 gundur savsakladim gibi cekin saclariiiim dan
Spor hem çom güzel hemde nankör canim devamlılık şart ben 8 ay falan her hafta 5 gün düzenli 1 saat spor yaptim sıfır selülit taş gibi kalça ve mide kısmından kaslanmaya baslayan karnim vardi ama ramazan falan derken 2 3 ay yapamadim tamamen bırakmadı vücut ama selülitler geri döndü.ama geri spora dönünce sizi sevgiyle karşılıyo ve eski günleri unutmayip vücudu çok daha çabuk topluyor sorunlu bölgerine göre hergün 15 20 dk ayirip spor yapsan çok iyi olur canim bu kadar zamani hep vardr bence insanın önemi olan devamli yapmak
Çok güzel menu denizim keşke musakkaya hiç ilismeseydin pirasayi artirsaydincanim çekti bak çok severim pirasayi yürüyüş güzel canım dansi unutma hem kafa dağıtır hem kalori yaktirir
Menun çok güzel olmuş ablacım :)p.tesi menum gelsin
sabah 7,40 1 brd kefir+1 elma tarçınlı
öğle 12,30 da 3 çatal yumurta+avakado ezmesi+zeytin+havuç+domates+çiğ fındık
akşam 17,40 da 1 tabak sarımsak yoğurtlu semiz otu çorbası+ 1 tabak kıymalı karnıbahar+ 1 kaşık bulgur pilav
spor: sabah 40dk fazla yurudum
akşam 10dk lesli+ 10dk mel b karın bacak ( yaklaşık 200 hareketti saydım)
ve p.teside kapandı bu satten sonra bi kahve içerim şimdi maske sürdüm size bakim dedim gidip paklanayımyeşil kurba gibi dolanıyom
:) ben yarın oruç tutucam birazdan sahur yaparım onda da peynir domates çay falan yaparımÇok iyi canim dünkü pideyi telafi ettin bence
Kaptana fena yakalandım. Kaptaniiim evde başka yiyecek yoktu saat cok geçmesin diye me varsa onlarla doyurmaya çalıştım karnımı .çok yorgundum spor yapamadim maalesefCanim dünkü menüden sonra bugün öğle ve akşam karbonhidrat yok demiştim sen arada 1 vezir parmağı akşam hem çorbana ekmek katip hemde sarma yemissin 30 dk spor yapmani istemiştim oda yok
:) ben yarın oruç tutucam birazdan sahur yaparım onda da peynir domates çay falan yaparım
9.takimda iki hafta kadar bir sure durdum ama sonra telime virus girince bir sure giremedim.onlarda yeterli paylasim olmadigindan ve kilo veremedigimden listede olmadigim icin baska takima gecebilicegimi soylediler.bende oyle yaptim kaptancimMenün çok iyi canim orucunu şimdiden Allah kabul etsintatlim sen daha önce başka bi takimda yarıştin mi??
Sabah
Beyaz ekmek. Peynir. Yumurta .Meyvesuyu
12 gibi az sekerli latte
5 gibi cubuk kraker
Aksam abarttimmmm
Iki tabak corba. Beyaz ekmek
Yogurtlu eriste. 5 tatli kasigi muhallebi.
Kizlar beyaz ekmek yedim cunku dunden beri midem bulaniyo ilac filan ictim bugun aksami kuvvetli yap diyip durdu arkadaslarim halsizdim o yuzden yedim onlar ne yediyse diyebilirim.
Yarindan itibaren esmer ekmegimi aliyorum ve bir hafta boyunca sagliksiz hiic bir sey yemiyorum.
Her gun basen egzersizimi de yapacagim.
Bugun tartildim 59.1 dim ama aksam yediklerimle almisimdir
Bir de 2 km yurumusumdur okuldan yuruyerek dondum ama yavas tempoda.
Dedigim gibi cuma gunune kadar her gun basen egzersizi yapacagim en az 20 dk.
3 gundur savsakladim gibi cekin saclariiiim dan
Aynen benim kızda öylebirşey yapılacaksa ön planda o olacak bazen ablası birşey anlatırken sırf ilgi çekmek için hemen oda başlar Anneciğim bak ne anlatacağım sana diye başımı çevirmeye Ablasıda bir anda sinirlenir bağırır bazen bir sus iki dakikada anlatayım diye hadeeee bu seferde hemen eli belinde niyemiş o benimde konuşmaya hakkım var sen büyüdüysen bende büyüdüm bebek değilim artık diye ablasına çemkirmeye
En sonunda ben çırlarım onlarda hemen odalarına kaçarlar ve bir bakmışsın sarmaş dolaş büyük kızın yatağında uyumuşlar
Büyük benim çok ağırdır ama her işe oda atlar ama sessizceOkuldaki bütün öğretmenleri çok sever hatta eski okuluna kardeşini almaya gittiğimizde hepsi yolunu çevirir sarılırlar ay senin gibi öğrencimiz yok diye ( gerçi sene yeni başladı daha ) Hee benimkinin tek kötü huyu bir şeye canı sıkılsın karşısındaki anlamazsa hayatta ses etmez ancak susar hatta öğretmenlerinden bir tanesi çok iyi ama işte bazen görev ona vermeyince yada parmağını kaldırdığında seçmeyince hemen yüzü değişiyor derdi
Şimdi İlkokul öğretmeni tembihliyor ufaklık seneye yazıldığında kesinlikle benim sınıfıma istiyorum Ablasına benziyor sanki diyededim valla sonradan pişman olmazsan iyidir çünkü bu Ablasının motor takmış hali çene hiç durmaz diye nasıl gülüyor kadın heee tabi etkinliklerde hiç gıkı çıkmıyormuş
Selinciğim valla az daha kuralları alıştıra alıştıra söyleseydin diyecektim ama maşallah kızlarla çok iyi koordine oldunuzBu hafta ben bile sizden korktum ama benim kızlarda fena bu hafta Takımlar arasındaki Cuma yarışması hariç tekrar bir rekabet oluştu ne güzel
Allah kabul etsin bitanem sahuru böyle yaptiysan çok hafif ne güzel:) ben yarın oruç tutucam birazdan sahur yaparım onda da peynir domates çay falan yaparım
Kaptana fena yakalandım. Kaptaniiim evde başka yiyecek yoktu saat cok geçmesin diye me varsa onlarla doyurmaya çalıştım karnımı .çok yorgundum spor yapamadim maalesef
Tamam canım benim çok iyi bir salı gecirecegim inşallahHiç olmamış bugün canim yayürüyüş yapmışsın evet ama öğlen onlari yedikten sonra aksami çok hafif gecirebilirdin yarın öğle ve akşam ekmek pilav makarna vs yemiyorsun canim ve hafif bi menu bekliyorum senden yarın kahvaltini sıkı ve besleyici yap ki günün kuvvetli geçsin canım ve yarın da spor bekliyorum tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?