Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Insaallah canim.daysnabildiysen ne guzel.ben baska odaya kacmazsam yada orayi terk etmezsem tatlilardam mutlaka yerim.hiccccc dayanamam tatliya

gunayyyddiiiiiiinnnnnnn
dogum sebebiyle ara verdigim ogrencilik hayatima bugun yeniden basladim ilkokul co uklari gibi cok heyecanliyim valla
neslim sagolasin menu listesini halletmissin bende ona bakiyordum bi yandan da not ediyordum kimler menusunu paylasmis diye hizir gibi yetistin cunku esimin ablasi ameliyat olucak bugun herkes ordadir simdi belki yemege falan gwlirler diye evi toplayip yemek yapmam lazim.opuyorum hepinizi

Herkese gunaydinn...
RengarenkNesli daha cok yokum var ilk hedefe 5 kilo 2.hedefe+5 kilo daha yilbasina kadar halolucak inşALLAH..Bide su misafirlik isleri olmasa daha kolay oluck bnm icin..Yarim ablama hidicm annem geldi orda olucam kacamk olucagini sanmiyorum ki zaten bn ekmek ve aksam yemeklerimdn feragat ediyorum onun disinda hersey normal gunde 2 ogun yiyorum..yarin aksamda annemi bize getiricem ama kendisi zatn bu konuda cok katidir hic sıkıntı çektirmz bana:)
kizimim aşısı vardi 4.ay onlari yaptirdik birazda yuruyus oldu umarim sıkıntısız atlayiriz..Jenuz kahvalti yapamadim sabhta taritida - gorunce nedense yiyesim gelmiyo hani emziriyor olmasam aç gezicem o derece azimlerdeyim..Her gun işknece olsun diye saatlerce alosveris sitelerine bakip sunu alirim bunu alirim yapiorum:)

azmin daim olsun canim ama zayiflicam diye bebegini anne sutunden mahrum.birakma bisey yemesen bile bol sivi almaya calis

Aynen Nesli kaptanim yetiştik valla insallah birlikte devam ederiz artik :)

evet kızla ben menu listesini son halinegetirdim atladığım varsa özel mesajla yazında yarın ekleyeyim , aslında herkes kendi ekliyordu neden yapmıyorsunuz bakimmm siz

Ya ben dun yapicaktim da liste baya geride kalmisti ben de yapamadim ya bugunden itibaren gene herkes eklemeye baslasa guzel olur size de yuk binmez :)

Kizlar vitamin kullanan yok galiba.bugun almaya niyet ettim Insaallah istahimi acmaysn bisey bulurum.
Ben simdiden munumu yaziyim.
Sahur peynirli iki yumurta bir dilim kepek ekmegi biraz uzum
Iftar firinda hamsi +bol salata +corba(daha karar vermedim ondan adi yok)
Ara nescafe yarim albeni
Insaalah uyarim0

14, Takim 435.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.denizkızı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.irem093 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10.harikakanat [/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.cicisko [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]12.sevtal87 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]13.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

[/QUOTE]

Kizlar selam nabersiniz umarim kacamak yapan olmaz bu hafta listeleri sallariz gene

Ben evi doktum resmen koltuk kiliflarim fermuarli onlari soktum yikiyom supurdum sildim yemek attim ocaga. Cocuklar gelir a sonra okuldan yemek fasli baslar aksama ugrarim benim gunum.super geciyo hic de oturmadum . Bi kuruyan kiliflarin takilmasi kaldi onuda benim gicum yetmez cikarmasi kolay takmasi zor esimle hallederiz bugunluk is yeter
Haydin selametnen kalun canlar

Harikacim ben omega 3 surekki kullaniyorum. Ayrica b12 ve d vitaminimi surekli takip eder yuksek seviyede tutmak icin takviye igne kullanirim. Sen ne vitamini aldin

Ne demek yelizim el birligiyle
Hayirdir ne okuyacaksin masallah 3 cocukla azmin daim olsun

neslim kolay gelsin ohh mis olmustur ev simdi ilahiyat okuyordum aciktan dogum yapinca ara vermek zorunda kaldim simdi kaydimi yeniledim

Insaallah canim.daysnabildiysen ne guzel.ben baska odaya kacmazsam yada orayi terk etmezsem tatlilardam mutlaka yerim.hiccccc dayanamam tatliya

Mecburen dayanıyorum canim .çünkü cogunlukla ya hergün misafir geliyor ya ben misafirliğe gidiyorum.bazen bi günde ikiside oluyor. Yani gün içinde gözümün önünden sürekli yememem gereken şeyler geçiyor.bende tatlıya çok düşkünüm çok canım çekerse 1 -2 çatal alıyorum nefsimi koreltmek için.

Bugünkü menum de dunkuyle aynı gibi

Sabah 2 haşlanmış yumurta
Yeşilçay

Ara
Yarım yağlı süt 1 bardak
3 -4 ceviz
2 3 tane yeşil biber

Aksam
Çok cok az corba
Salata
Yogurt
Balık
Ayran
Yeşil çay

Sporum çok yok 4000 adım yurumusum hastanedeydim çok hareket edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…