- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.321
Insaallah canim.daysnabildiysen ne guzel.ben baska odaya kacmazsam yada orayi terk etmezsem tatlilardam mutlaka yerim.hiccccc dayanamam tatliyaGünaydııın hanimlar
Herkese boool enerjili, hareketli tam iradeli bir gün diliyorum
Kızlar çok zor bizim durumumuz ya kendime acıdım dün resmen. Abimin doğum günü vardı pastalar fırında helvalar poaca lar havada uçuştu gözümün önünde. İnşallah emegimizin karşılığını faslasiyla aliriz
hadi gozun aydin insan evladinin karni doyunca kendi doymus gibi oluyo dimiHerkese merhaba.bugün çok mutluyum.bebişim mamasını yedi damlalarını içti.çok şükür.
azmin daim olsun canim ama zayiflicam diye bebegini anne sutunden mahrum.birakma bisey yemesen bile bol sivi almaya calisHerkese gunaydinn...
RengarenkNesli daha cok yokum var ilk hedefe 5 kilo 2.hedefe+5 kilo daha yilbasina kadar halolucak inşALLAH..Bide su misafirlik isleri olmasa daha kolay oluck bnm icin..Yarim ablama hidicm annem geldi orda olucam kacamk olucagini sanmiyorum ki zaten bn ekmek ve aksam yemeklerimdn feragat ediyorum onun disinda hersey normal gunde 2 ogun yiyorum..yarin aksamda annemi bize getiricem ama kendisi zatn bu konuda cok katidir hic sıkıntı çektirmz bana:)
kizimim aşısı vardi 4.ay onlari yaptirdik birazda yuruyus oldu umarim sıkıntısız atlayiriz..Jenuz kahvalti yapamadim sabhta taritida - gorunce nedense yiyesim gelmiyo hani emziriyor olmasam aç gezicem o derece azimlerdeyim..Her gun işknece olsun diye saatlerce alosveris sitelerine bakip sunu alirim bunu alirim yapiorum:)
çok sevindim. onların mutluluğu bizim mutluluğumuz işte.Herkese merhaba.bugün çok mutluyum.bebişim mamasını yedi damlalarını içti.çok şükür.
selinim bugun öyle bi gündiki bırak tartılmayı orda 5 saniye kalmam tehlikeydi nasıl kaçtığımı bilemedim ama bu hafta öğrendik haftaya p.tesi bildirimi sabahtan yapacağım söz
hadi bakalım artılar gitmiş yelizim yapışmadan gönder
gayet güzel acelemiz yok bitanemaz gitsin kalıcı olsun, ilk hafta ödemler de gidiyor normal az gitmesi
maşallah bana yetiştiniz
sende yetiştin bana sollayın benide göreyim
çok geçmiş olsun bengim. çok fena olur bilirim . snein menuler hep başarılı eminimcumaya gönderirsin takma kafana
evet kızla ben menu listesini son halinegetirdim atladığım varsa özel mesajla yazında yarın ekleyeyim , aslında herkes kendi ekliyordu neden yapmıyorsunuz bakimmm siz
Harikacim ben omega 3 surekki kullaniyorum. Ayrica b12 ve d vitaminimi surekli takip eder yuksek seviyede tutmak icin takviye igne kullanirim. Sen ne vitamini aldinKizlar vitamin kullanan yok galiba.bugun almaya niyet ettim Insaallah istahimi acmaysn bisey bulurum.
Ben simdiden munumu yaziyim.
Sahur peynirli iki yumurta bir dilim kepek ekmegi biraz uzum
Iftar firinda hamsi +bol salata +corba(daha karar vermedim ondan adi yok)
Ara nescafe yarim albeni
Insaalah uyarim0
Ne demek yelizim el birligiylegunayyyddiiiiiiinnnnnnn
dogum sebebiyle ara verdigim ogrencilik hayatima bugun yeniden basladim ilkokul co uklari gibi cok heyecanliyim valla
neslim sagolasin menu listesini halletmissin bende ona bakiyordum bi yandan da not ediyordum kimler menusunu paylasmis diye hizir gibi yetistin cunku esimin ablasi ameliyat olucak bugun herkes ordadir simdi belki yemege falan gwlirler diye evi toplayip yemek yapmam lazim.opuyorum hepinizi
Evet bende meraktayim ise baslicakti napti acaba@nice15 seni de goremedim canim nerelerdesinn
neslim kolay gelsin ohh mis olmustur ev simdi ilahiyat okuyordum aciktan dogum yapinca ara vermek zorunda kaldim simdi kaydimi yeniledimKizlar selam nabersiniz umarim kacamak yapan olmaz bu hafta listeleri sallariz gene
Ben evi doktum resmen koltuk kiliflarim fermuarli onlari soktum yikiyom supurdum sildim yemek attim ocaga. Cocuklar gelir a sonra okuldan yemek fasli baslar aksama ugrarim benim gunum.super geciyo hic de oturmadum. Bi kuruyan kiliflarin takilmasi kaldi onuda benim gicum yetmez cikarmasi kolay takmasi zor esimle hallederiz bugunluk is yeter
Haydin selametnen kalun canlar
Insaallah canim.daysnabildiysen ne guzel.ben baska odaya kacmazsam yada orayi terk etmezsem tatlilardam mutlaka yerim.hiccccc dayanamam tatliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?