- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.281
Salata ve yoğurt bu kadarben de menümü yazayım
oruçlu olduğum için sadece akşam menüsünü yazıyorum
salata
yoğurt
inş. bi kaçamak yapmam
yatıncaya kadar da 1 buçuk lt su içerim.
spor yapamadım gerçi evde yaramaz iki çocukla zaten beş dakka durmadım.
Gecmis olsun canimselam kizlar ailecek dokulutoruz esim ben bidik grip olmusuz ortanca kiz hastaydi ondan bulasti heralde hemen menumu tazayim
sabah
peynirli omlet
ara
3 kofte domates ayran
aksam
zeytinyagli barbunya salata ayran
spor
yok malesef
su
1 litre
Saol kaptanım ocağın üzerinde tepside yemek istiyordum sonra daldım elimle tuttum kaldırdım parmaklarım yapisti tepsiye oyuldu sisti sol elim allahtan yine isimi gücümü yapiyorum..canım ya çok kacirdim haftasonu artıdayım yarın protein gubu yapayım ozaman et tavukmu yicem
Tşk.ederim canım .keşke bebeklerimiz çocuklarımız hasta olacağına biz olsak.Sevtal bebeğine çok geçmiş olsun kıyamam ona
Bengiisuu sanada çok geçmiş olsun canim yanık acısı çok zor azicigina bile dayanamiyoruz
İşe yarıyor mu gerçekten
Aaaa olmuyor ama nesli hanimmşaka bebeğim menülerin hafifti aldığını sanmıyorum ama yine de tok karnina tartil anlarsin bence kilo artışı varsa
hadi bakalım artılar gitmiş yelizim yapışmadan göndergunaydin
kizlari okula biraktim kahvaltimi ettim cok sukur kaptanim cuma 90.6 ydim bugun 90.1
Tartıldım kilom 78.7
gayet güzel acelemiz yok bitanemaz gitsin kalıcı olsun, ilk hafta ödemler de gidiyor normal az gitmesiİlk başlarda daha hızlı veriyordum sanki niye böylebozmuyorum da çok da dikkat ediyorum . Tartıya çıkarken daha fazla vermişimdir diye düşünüyorum ama öyle olmuyor
Kaptanimm gunaydinlaar :) cok mutluyum bugun sonunda cok sukurrr 79.5u gordum Allahim sonunda 7li rakamlara donuyorum galiba yillar sonraaa :))))
sende yetiştin bana sollayın benide göreyimSekerPancarii canim p.tesi tartilin yazmişsin sanki dün 76.5 bugunde 76.0 ciktim sabah :)
Kilom 73.0 olmuş artıdayım yanidün parmaklarim yandı oyüzden menümü yazamadim pazartesi menum
Sabah bugday ekmeği ile tost
Ara yesilcay
Oglen Patlıcan salatası
Aksam Güveç ayran
Nar
çok geçmiş olsun bengim. çok fena olur bilirim . snein menuler hep başarılı eminimcumaya gönderirsin takma kafanaCanim benim saol tepsiyi ocakta ısıttim geri unuttum tuttum parmaklarim yapistihametan vardida hiç aklıma bile gelmedi sürmek Silverdin sürdüm ama çok fena şu topladi
Saol neslimm. .yanık çok kotuymus allah kimseye göstermesin..bikmiyorum canım ya bi motivem düşmüş Hissediyorum ki sorma artıdayım ve artarak gidiyor sanki iştahım çok açık ondan bundan ağzıma atıyorumselinim bugun öyle bi gündiki bırak tartılmayı orda 5 saniye kalmam tehlikeydi nasıl kaçtığımı bilemedim ama bu hafta öğrendik haftaya p.tesi bildirimi sabahtan yapacağım söz
hadi bakalım artılar gitmiş yelizim yapışmadan gönder
gayet güzel acelemiz yok bitanemaz gitsin kalıcı olsun, ilk hafta ödemler de gidiyor normal az gitmesi
maşallah bana yetiştiniz
sende yetiştin bana sollayın benide göreyim
çok geçmiş olsun bengim. çok fena olur bilirim . snein menuler hep başarılı eminimcumaya gönderirsin takma kafana
maşallah sana tatlım. sende mel b karın videosu mekiklerinimi yapıyorsun. ben onları yapıyorum bayadır yaklaşık 300 hareket sayıyorum vakit 15-18dk oluyor. sen dk tuttunmu 160 mekik kaç dk oluyorSelam.40 dk eliptik +200 twester+160 mekik
Egzersizim tamamdır.
iremcim allah kabul etdin cnm salata yine eksikMenüm
İftar
Tavuk
Yoğurt
biraz acıktım iki dilim ekmekle iki kaşık da türlü yedim. bir nescafe içtim. yarım saat de yürüyüş yaptım. sahur için iki yumurta yiycem o kadar. günü de böyle kapatıyorum kaptanımSalata ve yoğurt bu kadarcanim halsiz düşme o kadar saat aç kaldin sicak bi kase çorba içseydin sahurda ne yiyorsun canim
bak ben misafire ragmen firenledim, çünkü artık mezun olmam lazım. duygusal açlığa kapılıp yemeğe sarma bitanem sonra onlar haram olup yapışıyor bedenimize zehir oluyor. motiveni kaybetme beraber mezun olcazSaol neslimm. .yanık çok kotuymus allah kimseye göstermesin..bikmiyorum canım ya bi motivem düşmüş Hissediyorum ki sorma artıdayım ve artarak gidiyor sanki iştahım çok açık ondan bundan ağzıma atıyorum
Saol tatlımm ...cok gecmis olsuuun
bilmiyorum canım netten gördüm paylaşayım dedim. yoğurdun yağ yakıcı özelliği var.İşe yarıyor mu gerçekten
Sanki kilo verme olayım bitmiş gibi yiyorum ...bak ben misafire ragmen firenledim, çünkü artık mezun olmam lazım. duygusal açlığa kapılıp yemeğe sarma bitanem sonra onlar haram olup yapışıyor bedenimize zehir oluyor. motiveni kaybetme beraber mezun olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?