- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.301
menu guzel yelizimmaşlallahselam kizlar ailecek dokulutoruz esim ben bidik grip olmusuz ortanca kiz hastaydi ondan bulasti heralde hemen menumu tazayim
sabah
peynirli omlet
ara
3 kofte domates ayran
aksam
zeytinyagli barbunya salata ayran
spor
yok malesef
su
1 litre
Salı menum
Sabah uc adet sigara böreği çay
Ara bisküvi
Öğlen mercimekli köfte ayran
Aksam makarna
Gece Form misir patlagi bir kuru pasta ve nar
evet bana çok iyi geliyor ve onu yediğimde sabah wc ye çok rahat çıkıyorum. bence denmeye değerbilmiyorum canım netten gördüm paylaşayım dedim. yoğurdun yağ yakıcı özelliği var.
bi de gece yatmadan bi kase yoğrt bi çay kaşığı pulbiber ve yarım limon suyu karıştır ye. bu da yağ yakıyormuş.
ozamanne demiştik biz senin değnekleriniz , hatırladınmı bu öyküyü. lütfen değneklerine sarıl ve motiveni toparlaSanki kilo verme olayım bitmiş gibi yiyorum ...1.5 kilo artıdayım an itibari ile ...bende frenlemem lazım bi tuhaf bişiler oldu bana anlamıyorum canimm. ..senin güzel masallah menuleride çık guzel
Sahurda domates falan yiyorum :)maşallah sana tatlım. sende mel b karın videosu mekiklerinimi yapıyorsun. ben onları yapıyorum bayadır yaklaşık 300 hareket sayıyorum vakit 15-18dk oluyor. sen dk tuttunmu 160 mekik kaç dk oluyor
iremcim allah kabul etdin cnm salata yine eksik
Canım hep karbonhidrat olmuş . Sabahları bence peynirli omlet yemelisin çok güzel oluyorSalı menum
Ara bisküvi
Aksam makarna
ben de menumu yazayim bugun biraz fazla kacirdim ama bakalim hayirlisi
sabah
saat 11de yarim elma beyaz peynir 1 haslanmis yumurta 1 siyah zeytin domates salatalik ceviz ve badem yaninda 1 bardak sekersiz karisik bitki cayi
oglen
saat 2de ton balikli salata yaninda bikac tane firinda patates 1 mor erik ve 1 gunkurusu kayisi
kahvaltimi iyi yapmama ragmen dersim 3te oldugu icin derse girmeden yedim yemegimi hafif acikmis gibiydim
saat 3te bi iki catal cikolatali pasta bi arkadasimizin dogumgunuydu cok israr ettiler ben de 2 catal yedim
aksam
saat 6 bucukta eve gelince sabahtan kalan yarim elmayi ve 1 gunkurusu kayisiyi yedim yaninda biraz badem
7de 1 kase tavuk corbasi ve cacik yedim
su 1.5 litre
spor 45 dk yuruyus + dans edicem
herkese iyi geceleeer yarin guzel bir gun olur umarim :)
Bütün gün sadece bu kadar mi canim sabah da bişey yememissin halsiz düşme canimSabah yesil cay.
Bi saat sonra yarim bardak 3u bir arada
40 dk dans 10 dk basen egzersizi
Aksam bir tabak tarhana 3 lokma koy ekmegi
Supersin canimSelam.40 dk eliptik +200 twester+160 mekik
Egzersizim tamamdır.
Çok hafif canim güzelMenüm
İftar
Tavuk
Yoğurt
Super bi kaçış operasyonu gerçekleştirmissin nelimselam kızlar nabersiniz. baya hareketli gün geçirdim bu gun. telefondaki uygulamaya göre 10500adım atmışım
çoğuda tempolu yuruyus oldu. sabah anneme gittim baktım teyzemlere börekli çörekli kahvaltı hazırlamışlar hemen bi bahaneyle kendimi sokaga attım öğlene kadar gitmedimes kaza atarım ağzıma bişi diye, sonra bunlar denize gitti geldi baktım gelince çay koydular bi çörek börek faslı daha hemmmençocukların okul toplantısı vardı uzaklaştım ve teee akşam 5 de yemek satine kadar kırtasiye işlerinide halledip gittim. şükür kaçamaksız bi gun kapandı
bende menumu yazayımm
salı menu
sabah 1 bardak sebze suyu 30dk sonra kahvaltı:
7,40 da menemen+avakado+domates+zeytin+çiğ fındık
12,30 da 5 kaşık turlu+1 kaşık bulgur pilav+domates+ 1 küçük kahve fincanı sütlaç
18,00 de ızgara tavuk salata+3 kaşık pirinç pilav yoğurt
bugun pilavlar ve sütlaç bi arada iyi olmadı ama misafir menusunde anca bu kadar kaçabildimgenede hasarsız sayılır sanırım
sporlar: 10500adım atmışım bunlardan 40dk ve 30dk tempoluydu kalanı da aralıklı oraya buraya yuruyuslerdi. bugun mel b yapamadım malesef annemden yeni geldik keyfim olursa yatmadan 5dk olsa yapsam ii aslında
Tamam canim iftarda ye ki yiyceni geç saate kalmasin sahurun da cok güzelbiraz acıktım iki dilim ekmekle iki kaşık da türlü yedim. bir nescafe içtim. yarım saat de yürüyüş yaptım. sahur için iki yumurta yiycem o kadar. günü de böyle kapatıyorum kaptanım
Canim bazen böyle durumlar oluyor kilo verme olayinda buraya daha sık gir oku bu kilolari vermek için o kadar çaba sarfediyoruz almak o kadar kolay ki emeklerini düşün az az gitsin çok sıkma kendini ama gitsin dikkati hiç birakma canımSanki kilo verme olayım bitmiş gibi yiyorum ...1.5 kilo artıdayım an itibari ile ...bende frenlemem lazım bi tuhaf bişiler oldu bana anlamıyorum canimm. ..senin güzel masallah menuleride çık guzel
Oovv hiç görmüyorum ben bu menüyü hiiiiçSalı menum
Ara bisküvi
Aksam makarna
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür bu gününde sonuna geldik
Bugün meyve günümdü ve ben yaklaşık 40 günden sonra ilk kez kaçamak yaptım sayılırDaha doğrusu kaçamakda sayılmaz ama günümün dışına çıktım Nazaramı geldim nee desemde inanmayın çok canım çekince kendime omlet yaptım
Hemen bugün yediklerimi paylaşayım
SAbah; ( 07:00 ) 1 adet greyfurt
ara; ( 08:30 ) sadece nescafe
2. öğün ( 10:30 ) 3 adet mandalina ( ufak )
3. öğün ( 13:00 ) 1 adet greyfurt
4. öğün ( 15:00 ) 1 adet ekşi elma
5.ci ve son öğün ( 16:45 ) heh işte burada kayış koptu1 omlet yaptım kendime
Zaten meyve gününde 3 saat arayla meyve yeniliyor listeye göre ama sanırım bir daha asla greyfurt yemiyeceğim çünkü midemi iyice ekşilikten buruşturdu ve bulanmaya başlayınca çok canım istiyor diye omleti yedim ve kendime geldim
Reglmde bitti gibihatta bu gece yatmadan evvel duşumuda alırım ki yarın hem sabah Anaokulundaki toplantıya giderken saçlarım ıslak kalıpta daha beter olmayayım hemde yarın toplantı sonrasında kuaföre gidip saçlarımı kestireceğim
Daha sonra Anneme kahve içmeye gidip geç saattede onunla birlikte pazara çıkarım
Yani yine Ceco yollarda
Çok çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn
Harikasın Fıstığım yaaa maşallah
Oyy kıyamam kuzuyaRabbim bir daha yaşatmasın .......Aminnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?