- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.381
Kahvaltıdan önce hep meyve mi yiyorsun neslim menülerin çok sağlıklı çom güzel bence bu hafta güzel bi rakam bekliyo seni datlumevet gelelim gün sonu Z raporunu vermeye
çar. menum
sabah 7,40: 1 bardak kefir+ 1 yerli küçük muz+1 mor erik tarçınla
öğle 13,30 da dün tereyağdan yaydığım kalıntıdan lor yapmıştım yumurtalı onu yedim+ biraz avakado ezmesi+zeytin+çiğ fındık domates salatalık
akşam 17,45 de: bol renkli salata+ 1 tabak z. yağlı taze fasulye+1 mor erik+ 5 kaşıkyoğurt
spor: 30dk yurume+akşama kadar ev işiev işi spor değil demeyin benim için spordu, 20 yıldır çalışıyorum böle akşama temizlik yaptığım nadirdirrrrr ondan vallada saydım spordan
su içme problemim yok 3lt fazla içtim her zamnki gibi
aralarda 2 t. kahvesi sade ve 1 kupa yeşil çay içtim
Çok geçmiş olsun canimn nasilsin çok ağrın var mıSalı menu
Sabah activia içine musli koydum
Öğle ezogelin çorbası 4 kaşık pilav
Akşam yok diş cektirdim yiyemedim
Spor yok
Su 1 litre
Çok güzel canim menun zaten simitin yarısını yemissin tatliyi az yediğin için sorun yok bence sonuçta böyle şeyleri hiç yemicez değil ama az ve erken saatte yemeliyiz senin gibiÇarşamba menu
Sabah yarım simit çay (dün akşam diş cektirdim o yüzden yiyemedim çok açtım dışarda en masumu simit
Öğle 1 dilim ekmek acı sos peynir Domates yarım dilim tatlı
Akşam taze fasulye cacık 2 kaşık pilav
1 saat yürüyüş
3 litre su
Canim benim tekrar gecmis olsun ilaçlarını düzenli al biran önce iyleşBugün oruç tutmaya niyetlenmistim ama disimi cektirdigim için ağrım olur diye tutmadim iltihap vardı disim de çok acı çektim dün kızlar ilaç kullanıyorum
Herşey güzel ama o albeninin ne işi var bu güzel menüdeKizlar vitamin kullanan yok galiba.bugun almaya niyet ettim Insaallah istahimi acmaysn bisey bulurum.
Ben simdiden munumu yaziyim.
Sahur peynirli iki yumurta bir dilim kepek ekmegi biraz uzum
Iftar firinda hamsi +bol salata +corba(daha karar vermedim ondan adi yok)
Ara nescafe yarim albeni
Insaalah uyarim0
demirden mi b12denmi kansızlık canım. demirden zengin beslen, eger b12 eksikliğin varsa iğne olup depolarını doldurman en kestirme ve ucuz çözüm.Daha alamadim malesef canim kucuk oglusum uyudu o kalkana kadar buyuk geldi cikamadim.solgarin bir vitamini iyi diyolar nette baktim.ya onu yada arkadasimin kullandigi hamilelik oncesi kullanilan bir vitamin var yarin ikisinden birini alicam .bende kansizlikta var ikisinide bir arada hallederim Insaallah
Ya valla deniyorum deniyorum olmuyo canım ya.
hoşgeldin bitanem bizde merak ettikti seni. acil şifalar dilerimBugün oruç tutmaya niyetlenmistim ama disimi cektirdigim için ağrım olur diye tutmadim iltihap vardı disim de çok acı çektim dün kızlar ilaç kullanıyorum
selincim. bazen kahvaltımı meyveyle yapıyorum, öğlen branç takılıyorum bana iyi geliyor. zaten 2 çocuk okula hazırlıyorum onların servisini yapmak zamanla yarışmak zor. meyve öğünü tokta tutuyor kolayda oluyor banaKahvaltıdan önce hep meyve mi yiyorsun neslim menülerin çok sağlıklı çom güzel bence bu hafta güzel bi rakam bekliyo seni datlum
ha bu arada tartılmaya korkuyorumm, malum c.tesi akşam yemekte kaçırdım umarım görücem canım eksiKahvaltıdan önce hep meyve mi yiyorsun neslim menülerin çok sağlıklı çom güzel bence bu hafta güzel bi rakam bekliyo seni datlum
Senin sayende ablacım sana layık olmaya çalışıyorumGeçmiş olsun canimözletme kendini
Iyi sayilir canim karbonhidrat fazla olmuş ama yoğunluktan heralde
Menülerin hep çok güzel canim cumaya güzel bi rakam göreceksin bence
Süpersin canim çok güzel menunyürüyüş de yapılmış oohh
Yokluğun çok belli oluyor banusum ozlettin
Menunde sporunda çok guzel tatlim afiyet olsun
Menun çok güzel canim cantanda elma olmasi harika ani açlık krizlerini önler
Kuzum hiç bişey yememissin 1 kase çorba görüyorum yemek olarak kahvaltida güzel bi omlet yiyebilirdinhalsiz düşersin canim malesef basen çok zor eriyo canim ya benimde vücudumda tek begemdigim yer basenlerim küçülüyor ama yok olmuyor spora devam
Gayet güzel tatlim ama bir kase bulgur biraz fazla sankimm
Geçmiş olsun canimözletme kendini
Iyi sayilir canim karbonhidrat fazla olmuş ama yoğunluktan heralde
Menülerin hep çok güzel canim cumaya güzel bi rakam göreceksin bence
Süpersin canim çok güzel menunyürüyüş de yapılmış oohh
Menunde sporunda çok guzel tatlim afiyet olsun
Menun çok güzel canim cantanda elma olmasi harika ani açlık krizlerini önler
Kuzum hiç bişey yememissin 1 kase çorba görüyorum yemek olarak kahvaltida güzel bi omlet yiyebilirdinhalsiz düşersin canim malesef basen çok zor eriyo canim ya benimde vücudumda tek begemdigim yer basenlerim küçülüyor ama yok olmuyor spora devam
Gayet güzel tatlim ama bir kase bulgur biraz fazla sankimm
Kaptancim dun esim gelirken hepimize almis.aklimda kalimisti kesin yerim diye yazdim ama nescafeyi icince canim istemedi.onun yerine uc catal pasta yedim.oructan cikinca canim tatli istediHerşey güzel ama o albeninin ne işi var bu güzel menüde
oo saçlar gitmiş banum foto bekleriz ama
Bugün oruç tutmaya niyetlenmistim ama disimi cektirdigim için ağrım olur diye tutmadim iltihap vardı disim de çok acı çektim dün kızlar ilaç kullanıyorum
Hayırlı akşamlar benide aranıza alın lütfen kaptanım
2 çocuk annesi 29 yaş bi ara düzen çok güzel iken sonra altüst olan bi kilo
165 boy 65 kg. Eveet ne yapıyoruz
Hay Allah razı olsun senden ya teşekkür ederiimHanımlar menu listesini cevapla diceksiniz sonra upuzun bi liste geliyo orda adınızı bulup [/TD][/TD] yazan yerlerin ortasındaki noktayı silipyapıstırıcaksınız sonra da listenin basında ve sonunda yer alan QUOTE yazılarını siliceksiniz :)
Favorilere ekledim.musait olduğumda yapıcam inş.Basenlerinden şikayetçi bi kaç kişi var galiba benimde sorun basenlerim ne kadar zayiflarsaniz vücudunuza oranla o basen küçülüyor ama gitmiyor egzersiz şart
mari winsor pilates burn&thing videosunu yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?