- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.401
Ayy canim benim inşallah karşılığını bol eksi olarak alacaksinSenin sayende ablacım sana layık olmaya çalışıyorum
Annelerimiz bitanemiz bizim iyki varlarTeşekkur ederim kaptanımm :) annem sağolsuuuun :) her sabah meyve koydurur cantama acıkınca yersın diye bugün de aksam eve gidemeyince yolda yedim hemencik iyi oldu bastırdı beni :)
Az yedikçe sorun yok canimcim pastayi kararinda bırakmışsinKaptancim dun esim gelirken hepimize almis.aklimda kalimisti kesin yerim diye yazdim ama nescafeyi icince canim istemedi.onun yerine uc catal pasta yedim.oructan cikinca canim tatli istedi
Ooo rumsumcum nasilsin beni unutmadin demiiHayırlı akşamlar benide aranıza alın lütfen kaptanım
2 çocuk annesi 29 yaş bi ara düzen çok güzel iken sonra altüst olan bi kilo
165 boy 65 kg. Eveet ne yapıyoruz
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı SELİN, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmeHayırlı akşamlar benide aranıza alın lütfen kaptanım
2 çocuk annesi 29 yaş bi ara düzen çok güzel iken sonra altüst olan bi kilo
165 boy 65 kg. Eveet ne yapıyoruz
Unuturmuyum canım benimOoo rumsumcum nasilsin beni unutmadin demiihosgeldin buyur canımcim
1987 doğumluyum 2 çocuk annesiyim biri 5 diğeri 2 yaşında 165 boy 65 kgyum göbek basen bacak Allah ne verdiyse varhoş geldin tatlım, ben takım kaptanı SELİN, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hadi hayirli olsun bitanem hepsini göndericez inşallah1987 doğumluyum 2 çocuk annesiyim biri 5 diğeri 2 yaşında 165 boy 65 kgyum göbek basen bacak Allah ne verdiyse var
Bugün başlıyorum Haydi Bismillah
Yarin sende kilo bildirim yaparsin canim bugun akşam da menunu yazar diğer menulere yorum yaparsin oldu muBen yarın mı başlayım bildirime yoksa bugün başlayım mı
Tamam canımYarin sende kilo bildirim yaparsin canim bugun akşam da menunu yazar diğer menulere yorum yaparsin oldu mu
hoşgeldin canım hiç üzülme kilolar gelip geçicidir. biraz azimle başaramayacağın hiçbir şey yoktur.1987 doğumluyum 2 çocuk annesiyim biri 5 diğeri 2 yaşında 165 boy 65 kgyum göbek basen bacak Allah ne verdiyse var
Bugün başlıyorum Haydi Bismillah
Hoşbuldum Sağol canımhoşgeldin canım hiç üzülme kilolar gelip geçicidir. biraz azimle başaramayacağın hiçbir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?