- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.421
canim.basin sagolsun Allah mekanini cennet eylesin insallahHerkese selamlar.bu sabah dedem vefat etti oyuzden bugun birdaha giremiycem.sahurumu yaziyim iftari bilmiyorum
Sahur bir tabak tarhana corbasi + bir tost
Başın saolsun canimHerkese selamlar.bu sabah dedem vefat etti oyuzden bugun birdaha giremiycem.sahurumu yaziyim iftari bilmiyorum
Gözün aydin regl için canimKizlar merhaba herkese.sonunda regli oldum ve gripte oldum.çok korkuyorum bebişe bulaştırcam diye zaten öksürüğü devam ediyo kuzumun
Allah rahmet eylesin Rabbim sizede yardım etsinHerkese selamlar.bu sabah dedem vefat etti oyuzden bugun birdaha giremiycem.sahurumu yaziyim iftari bilmiyorum
58 olmak istiyorum şu an canımrumsum canim hedef kilonu da söyler msn :)
Tşk.ederim canım .katıldığım gün yazmıştım ama yine yazayım.boyum 160 hedef kilo ilk 65 sonra 60 kg inş.Gözün aydin regl için canimgeçmiş olsun
Sevtalcim boyunu ve hedef kilonu yazmamissin yazar msn canimm
Basin sagolsun kuzum, mekani cennet olsun. Hayat böyle kalanlar yasamaya devam allah sabor versinHerkese selamlar.bu sabah dedem vefat etti oyuzden bugun birdaha giremiycem.sahurumu yaziyim iftari bilmiyorum
Hosgeldin tatlim azmin daim olsunBen yarın mı başlayım bildirime yoksa bugün başlayım mı
Bu aksam menumde sebze suyu ve salataya agirlik vercem selincim bakalim yarin tarti ne diyecek cok heyecanliyim. Cuma heyecani hic bitmesinGünaydın fıstıklaaaaarryarin cuma bugünkü kural akşam yemeği ne kadar erken yiyebirseniz o zaman yeyip asla karbonhidrat tüketmiceezzz ve çok hafif yicez ve sonra cumaya hazırız menüler genelde hep güzeldi inşallah hepiniz çok güzel kilolar verdiniz
Canim hosgeldiiiiin58 olmak istiyorum şu an canım
Hoşbuldum Sağol canım benim InşaAllah çok istiyorum artıkCanim hosgeldiiiiin
Benimde hedefim 58 güzel bir rakam inşallah ulasirizzz birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?