Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu sabah uyandim fena halsizlik bogaz agrisi o yuzden kahvaltiyi baya kuvvetli yaptim diyebilirim.
Persembe gunu ekmek yenmedigini bilmiyodum. Haftaya yemiyorum o zaman.
Denizkizi canim takim içi kurallarda yaziyordu geçen hafta 3 kez yayınladim listeyi akşam tekrar yazarim :) hadi kilonu free takima ekle tatlim

bengiisuu nedesiiiiiiiiiinnhadi gelde listeyi düzenlicem seni bekliyorum evde birsürü iş de beni bekliyooo

SekerPancarii ve zeze_84 benim yuzumden karisti kafaniz ama bende tartinin yalancisiyim..neyse artik % hesaplamyida ogrendimm eklerim kendimmm ortalamamda harikulade sanirim çok tatliyimm ama kahvaktida kacamak yaptim o yuzden cok aptalım...

Ben eklemeyi bilmiyorum mobildeyim ya kaptan
canim bende telden yapiyorum yapamayacak bisey yok isminin yanindaki parantezin icinde en son oldugun kilo yaziyo sirasiyla bolmelere guncel kilonu kac kilo verdigini ve yuzdeni yazacaksin yuzdenide gecen haftaki kilondan bu haftaki kilonu cikaricaksin 100 le carpip gecen haftKi kilona boleceksin cikan sayinin virgulden sonraki 3. rakami 5 ve ustuyse yuvarlatarak yazacaksin yani yuzde 1.135 ciktiysa 1.14 diyeceksin umarim anlatabilmisimdir

FREE TAKIM 434. etap
oynakbaşı banu ( 97.2 / / / % )
kitap_asigi ( 62.6/ / /% )izindeki üye
İrem (79.2/ / / %)
Nhtylz (90.6/ 89.6/ 1/ 1.10%)
Denizkizi ( 61/ / / % )

bak adinin oldugu liste burada hadi yap bakalim hem ogrenmis olursun

="SekerPancari71, post: 43067863, member: 599965"]***14.TAKIM 435. ETAP***

Rengarenknesli ( 75,8 / 75.4/ 0.4/ % 0.53)
denizmrv(80 / 79.5 / 0.5 / 0.63% )
bengiisuu ( 72.8 / / / %)
nice15 (61.8 / 61.9/ -0.1/% -0.16)
Moon8187 (76,8 /74.9 /1.9/% 2.47)
Afrasyab (60 / 59 / 1 / %1.66 )

14.Takim ortalaması:

GÜNCEL LISTE

FREE TAKIM 434. etap
oynakbaşı banu ( 97.2 /96.7 /0.5 / %0.51 )
kitap_asigi ( 62.6/ / /% )izindeki üye
İrem (79.2/ 77.8/1.4 / 1.77%)
Nhtylz (90.6/ 89.6/ 1/ 1.10%)
Denizkizi ( 61/ / / % )

canim adinin yazili oldugu aday listesine ekleme yapacaksin

kizlar lutfen aday listesi ve ana liste ayri isminizinyazili. oldugu listeyi bilup oraya yazin lutfen karisiklik oluyo sonra

bengiisuu gel artık canim liste karışıyo sürekli neden böyle oluyorr galiba kimse msjlari okumadan listeye ekliyor kendini ilk hosgeldin yazısında zaten 2 hafta deneme süreniz olduğu yazıyor neden karistiriyorsunuz ana liste ayri "ADAYLAR" listesi ayri

valla kaptan bildigim en son aksam 8 de listeyi paylasmis olman gerekiyo bengisu da hic boyle yapmazdi anlamadim bende istersen bildirimde bulunmadi diye listeyi paylas sonra bildirimde bulunursa eklersin olur mu oyle
Biraz daha bekleyim de canim olmadi böyle yapicam

Biraz daha bekleyim de canim olmadi böyle yapicam
tamam kaptanim
kizlar bu hafta cok karisiklik oldu lutfen bi daha ki hafta daha dikkatli olup adinizin yazdigi listeyi bulup kilonuzu yazin en son paylasim yapilan listeyi ve kilo bildirimi yapip kacmayalim lutfen bugun cuma herkesin gozu burada olsun listeler paylasilacak cunku karisiklik olunca yaziyoruz ama kimse duzeltmiyo lutfen herkes sonradan da olsa adinin yazdigi listeyi bulup guncel kilosunu ve yuzdesini yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…