- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.601
Denizkizi canim takim içi kurallarda yaziyordu geçen hafta 3 kez yayınladim listeyi akşam tekrar yazarim :) hadi kilonu free takima ekle tatlimBu sabah uyandim fena halsizlik bogaz agrisi o yuzden kahvaltiyi baya kuvvetli yaptim diyebilirim.
Persembe gunu ekmek yenmedigini bilmiyodum. Haftaya yemiyorum o zaman.
Ben eklemeyi bilmiyorum mobildeyim ya kaptanDenizkizi canim takim içi kurallarda yaziyordu geçen hafta 3 kez yayınladim listeyi akşam tekrar yazarim :) hadi kilonu free takima ekle tatlim
Tatlikom öğren yapmayi çünkü benim de bilgisayarim yok bütün işleri telden yapiyorumBen eklemeyi bilmiyorum mobildeyim ya kaptan
canim bende telden yapiyorum yapamayacak bisey yok isminin yanindaki parantezin icinde en son oldugun kilo yaziyo sirasiyla bolmelere guncel kilonu kac kilo verdigini ve yuzdeni yazacaksin yuzdenide gecen haftaki kilondan bu haftaki kilonu cikaricaksin 100 le carpip gecen haftKi kilona boleceksin cikan sayinin virgulden sonraki 3. rakami 5 ve ustuyse yuvarlatarak yazacaksin yani yuzde 1.135 ciktiysa 1.14 diyeceksin umarim anlatabilmisimdirBen eklemeyi bilmiyorum mobildeyim ya kaptan
canim adinin yazili oldugu aday listesine ekleme yapacaksin="SekerPancari71, post: 43067863, member: 599965"]***14.TAKIM 435. ETAP***
Rengarenknesli ( 75,8 / 75.4/ 0.4/ % 0.53)
denizmrv(80 / 79.5 / 0.5 / 0.63% )
bengiisuu ( 72.8 / / / %)
nice15 (61.8 / 61.9/ -0.1/% -0.16)
Moon8187 (76,8 /74.9 /1.9/% 2.47)
Afrasyab (60 / 59 / 1 / %1.66 )
14.Takim ortalaması:
GÜNCEL LISTE
Kaça kadar beklemeliyim bengiisuu yu yelizcimkizlar lutfen aday listesi ve ana liste ayri isminizinyazili. oldugu listeyi bilup oraya yazin lutfen karisiklik oluyo sonra
valla kaptan bildigim en son aksam 8 de listeyi paylasmis olman gerekiyo bengisu da hic boyle yapmazdi anlamadim bende istersen bildirimde bulunmadi diye listeyi paylas sonra bildirimde bulunursa eklersin olur mu oyleKaça kadar beklemeliyim bengiisuu yu yelizcim
Biraz daha bekleyim de canim olmadi böyle yapicamvalla kaptan bildigim en son aksam 8 de listeyi paylasmis olman gerekiyo bengisu da hic boyle yapmazdi anlamadim bende istersen bildirimde bulunmadi diye listeyi paylas sonra bildirimde bulunursa eklersin olur mu oyle
tamam kaptanimBiraz daha bekleyim de canim olmadi böyle yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?