Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 435. ETAP***

Rengarenknesli ( 75,8 / 75.4/ 0.4/ % 0.53)
denizmrv(80 / 79.5 / 0.5 / 0.63% )
bengiisuu ( 72.8 /72.8 /0 /0 %) kilosu sabit
nice15 (61.8 / 61.9/ -0.1/% -0.16)
Moon8187 (76,8 /74.9 /1.9/% 2.47)

14.Takim ortalaması:0.69

Hata düzeltme

Cok üzüldüm ya Allah sabır versin. Kardeşin be bebeğe açık şifalar ersin dua edelim hepimiz inş.

Bu arada adaylar listesine hiç özen göstermediniz herkes kilosunu yazip kaçtı herkes kendini eklesin lütfen en son adaylar listesini gördüğünüz yerden alıntı yapip kendi kilonuzu yazin guite yazilarini silin lütfen!!!!

Ayyy mesajını okurken çok kötü oldum Rabbim sabır versin yardımcınuz olsun Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin

Kaptancim cok zor bir gun oldu sizin icin galiba liste isi baya yordu.
Listede olmayanlarda herhafta yazicakmi kilosunu
Evet canim sizde adaylar listesine yazacaksiniz çok yordu bu haftaki liste işi inşallah anlaşilmistir öbür hafta sorun olmazhadi sende geçmiş yap ve geçen hataki kilonun yanina bu haftaki kilonu yaz yüzdeyi yapamiyorsan yapma ama en kisa surede öğren olur canim

Hadi kizlar hala adaylar listesini göremiyorum ekleyin kilolarinizi son listeyi alintilamaya dikkat edin ama

Akşam en son adaylar listesini sonuç olarak kabul edicem kim kilosunu yazmamişsa bi hafta kaybi olacak canlar listeye girmek için

Tamam kaptancim.ben telden giriyorum bulmam biraz zaman alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…