- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.641
Cok üzüldüm ya Allah sabır versin. Kardeşin be bebeğe açık şifalar ersin dua edelim hepimiz inş.SekerPancarii canım kusura bakmayın ben memlekete geldim kardeşim İkizlere hamileydi gebelik zehirlenmesinden acil doğuma aldılar bebeğin birini kaybettik diğeri yaşam mücadelesi veriyor kotuyum ben ..kilom aynı değişiklik yok benim yerimë doldururmusun canım
Aaaaa gercektenmi tühI ikbal_sevde kilo veremediğin için bu hafta listeye alamiyorum seni haftaya kilo verirsen girersin canim
kolay gelsin kaptanListeyi paylaştım ev işlerine dönüyorum ben kizlar bu hafta çok karışıklık yaptiniz lütfen biraz dikkatbengiisuu canim ćok geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm
Gecen hafta 59.9 dum-denizkizi canim geçen hafta da listeye yazmamişsin kilonu en kilon 61 yaziyo geçen hafta cuma kaç kiloydun?
Ayyy mesajını okurken çok kötü oldum Rabbim sabır versin yardımcınuz olsun Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versinSekerPancarii canım kusura bakmayın ben memlekete geldim kardeşim İkizlere hamileydi gebelik zehirlenmesinden acil doğuma aldılar bebeğin birini kaybettik diğeri yaşam mücadelesi veriyor kotuyum ben ..kilom aynı değişiklik yok benim yerimë doldururmusun canım
Evet canim sizde adaylar listesine yazacaksiniz çok yordu bu haftaki liste işi inşallah anlaşilmistir öbür hafta sorun olmazKaptancim cok zor bir gun oldu sizin icin galiba liste isi baya yordu.
Listede olmayanlarda herhafta yazicakmi kilosunu
Canimcim hadi geçmiş yap free takıma kendi geçen hafta ve bu haftaki kilonu ekleGecen hafta 59.9 dum
Tamam kaptancim.ben telden giriyorum bulmam biraz zaman alabilirEvet canim sizde adaylar listesine yazacaksiniz çok yordu bu haftaki liste işi inşallah anlaşilmistir öbür hafta sorun olmazhadi sende geçmiş yap ve geçen hataki kilonun yanina bu haftaki kilonu yaz yüzdeyi yapamiyorsan yapma ama en kisa surede öğren olur canim
Olsun canim ben bütün işleri telden yapıyorum bilgisayarım yok dene hadi telden de kolay oluyorTamam kaptancim.ben telden giriyorum bulmam biraz zaman alabilir
***14.TAKIM 435. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
Cicisko( 72.9/72.6 / 0.3/ % 0.41) yaş: 32 Boy: 170, baş. Tarihi: 7 ekm.2015 , 23 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 73,5 , hedef kilosu: 63
Sevtal87(74.6/73.4 / % 1.75)yaş:30 Boy:1.60 Baş.tarihi:9 ekim.2015, 30 ekm.15 de listede baş kilosu: 74.6 hedef kilosu:65
Harika kanatlar(78.0/ / / %)yaş: 33 Boy: 1.69 baş.tarihi: 12 ekm.2015, 30 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 78.0 hedef kilosu: 68
Afrasyab(60.0/ / / %)yaş: 30 Boy: 1.55 baş. Tarihi 12 ekm.2015, 30 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 60.0 hedef kilosu: 53
Rumsum(65.0/ 64.6/ 0.4/ %0.62)yaş: 29 Boy:1.65 baş. Tarihi: 15 ekm.2015. 30 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 65.0 hedef kilosu:58
Tamamdır yazdım bu haftaki kilomu yüzdemi doğru sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?