- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.621
Tamam canim çok saol yardimlarin içinben kaciyorum kizi okuldan almam lazim
arkadasim cok cok gecmis olsun..ALLAH once kardesine esine ve siz yakinlarina sabir versinSekerPancarii canım kusura bakmayın ben memlekete geldim kardeşim İkizlere hamileydi gebelik zehirlenmesinden acil doğuma aldılar bebeğin birini kaybettik diğeri yaşam mücadelesi veriyor kotuyum ben ..kilom aynı değişiklik yok benim yerimë doldururmusun canım
Oyy bengimm saglik olsun allah kalana omur versin bitanemSekerPancarii canım kusura bakmayın ben memlekete geldim kardeşim İkizlere hamileydi gebelik zehirlenmesinden acil doğuma aldılar bebeğin birini kaybettik diğeri yaşam mücadelesi veriyor kotuyum ben ..kilom aynı değişiklik yok benim yerimë doldururmusun canım
Bu güzel mübatek Cuma günunde dualarim minik yavruyla ALLAH'a emanet olsun inşALLAH toparlar biran once kucaklarsiniz..SekerPancarii canım kusura bakmayın ben memlekete geldim kardeşim İkizlere hamileydi gebelik zehirlenmesinden acil doğuma aldılar bebeğin birini kaybettik diğeri yaşam mücadelesi veriyor kotuyum ben ..kilom aynı değişiklik yok benim yerimë doldururmusun canım
Neslim gittin miiiListe isi hallolmus bengide gelmis bende denize donuyom kizlar optum hepinizi. Selinim kolay gelsin
BurdayimNeslim gittin miii
Kontrol eder msn canimBurdayim
Cnmmmm kumsaldayim kontrolu eve gecince yaparim sen tasiKontrol eder msn canim
canim cok gecmis olsun basiniz sagolsun Allah yardimciniz olsunSekerPancarii canım kusura bakmayın ben memlekete geldim kardeşim İkizlere hamileydi gebelik zehirlenmesinden acil doğuma aldılar bebeğin birini kaybettik diğeri yaşam mücadelesi veriyor kotuyum ben ..kilom aynı değişiklik yok benim yerimë doldururmusun canım
Canım çok üzüldüm ya.Anneye Allah sabır versin inş.dua etcem bu mübarek gün inşallah diğer bebeğimiz sağlıklı sıhhatli annesinin kucağına kavuşur annesine kuzusuna sarılır inşallah Yarabbim.bu mübarek günün hatrına o bebeğe bişey olmasın nolur Yarabbim.SekerPancarii canım kusura bakmayın ben memlekete geldim kardeşim İkizlere hamileydi gebelik zehirlenmesinden acil doğuma aldılar bebeğin birini kaybettik diğeri yaşam mücadelesi veriyor kotuyum ben ..kilom aynı değişiklik yok benim yerimë doldururmusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?