Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar selam bazi ailevi sorunlardan dolayi aranizda olamayacagim bi kac gun kendimi.toparlayinca gelirim insallah yeniden kendinize iyi bakin azminiz daim olsun kusura bakmayin hakkinizi helal edin
İnşallah sorunların en kısa zamanda çözülür . Kendine iyi bak cnm

kizlar selam bazi ailevi sorunlardan dolayi aranizda olamayacagim bi kac gun kendimi.toparlayinca gelirim insallah yeniden kendinize iyi bakin azminiz daim olsun kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Inş.en kısa zamanda hallolur canım.sende kendine iyi bak.

Selam kızlar.sporumuda yaptım duşumuda aldım şimdi bebişi emziriyorum bi yandan.hemen yazatım.
40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Biraz işim var bebişi uyutunca sonra kendime yeşil çay yapcam.

Erken yemek yemeyi bitirmek çok işe yarıyor gerçekten yapmaya çalışıcam ben de . Acıkırsak ne yapalım ??
90 diyetinde kaçamak yapma canım benimm. öğünlerini doyana kadar yaparsan acıkmazsın sanmıyorummm. belki 4.günmeyve gununde acıkırsın o gundede çiğ sebze ye bolbolmesela ben karnıbaharı çiğ çok severimmm tokta tutar.

yelizimmm sende helal et işallah çoköenmli bişi yoktur paylaşmak istersen anlat derdine ortak olalım bitanemm. allah yolunu açık etsin dertlerin çözülsün tatlummm

Selam kızlar.sporumuda yaptım duşumuda aldım şimdi bebişi emziriyorum bi yandan.hemen yazatım.
spor harika tatlımmmmaşallah sana. bende minderi serdim ama çok yorgunum gene o banaben ona bakıyomm yatsam mel b mi yapsam çok iyi olacak ama

Başlamayı düşünüyorum inşallah salata serbest heralde anladığım kadarıyla

Ben de başlamayı düşünüyorum inşallah. Anladığım kadarıyla salata serbest

Aynen canım domates, salatalık, turp, havuç, marul ve biber serbest canım

Belli bi saatten sonra da yemek yenmeyecek heralde bunu da okumuştum

Orjinal listeye göre en geç 20:00de diyor ama ben hep diyorum ne kadar erken yersek okadar güzel eksi görürüz diye diğer başlayan arkadaşlar 18:00 gibi en geç yemeye çalışıyorlar ama ben genelde 16:30 - 17:00 gibi yiyorum akşam yemeğimi

Canım Rabbim sıkıntını tez zamanda hayra çıkarsın Umarım kısa bir süre sonra tekrar burada olursun

Salı menum
Sabah 3 y.k bugday gevreği süt 2 ceviz
Ara mate cayi
Öğlen kabak çorbası 1 kase 1 kase yoğurt
Ara yesilcay
Aksam 1 kase kabak çorbası ve 2 adet haşlanmış içli köfte
1 lt su 30 dk yürüyüş

14, Takim 435.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.denizkızı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.irem [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10.harikakanat [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.cicisko [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]12.sevtap87 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]13.afsasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

[/QUOTE]

Evet çok erkenmiş çok iyi. O saatten sonra kahve falan serbestmi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartı gününe bir gün kala umarım herkes bol bol eksili bir rakam görür
Benim bugün Protein günüm ve inşallah yarın bugünkinden daha az görürüm tartıda
Sabah erkenden uyanıp kuzuyu Anaokuluna postaladım Keyif kahvemide birazdan içip hemen işlere girişmem lazım Malum büyük cadı Cumartesiye Anannesini, Babannesini ve Teyzesini davet etti erken doğum günü bahanesiyle Tabi yarın her zamankinden erken okula gideceği için ( Dört gözle beklediği gitar kursuda başladığından ) bütün işler bana kaldı Hatun birde demezmi pasta harici birde poğça tarzı birşey yapsakmı diye dedim çayın yanına sırf pasta yeterli ama tabi taktıysa ille yapacağım diye tutturur ( Anası kılıklı bayılıyor mutfakta birşeyler yapmaya )

Kızlar acaba bendemi 90 gün diyeti yapsam acaba

Canım denemek istersen sana günlük menülerde yardımcı olurum
Ben orjinalini uygulamıyorum tek tip olmasın diye ( akşam öğlenin aynından ama yarısı kadar diyor ona ben uymuyorum tek tip olmasın diye onun yerine yine gününe uygun başka bir şey yapıyorum yemek olarak )
Meyve gününe de sırf meyve yerine birazda sebze hatta çok az yoğurtta ekledim mesela dün

Evet çok erkenmiş çok iyi. O saatten sonra kahve falan serbestmi

Evet canım çay kahve serbest Ben genelde iyice acıkana kadar bekleyip sonra hemen bir kahveyle kendimi tıkıyorum inan hiç halsizlik yaşamıyorum

Gunaydinnn guzellerrr

Kizlar ben 5.40 gibi uyaniyom ama yatakta oyana buyana dolaniyomm ammmm bugun kalktimm actim muzigi 10dk lesli yaptim isindim 10dk da mel b karin bacak karma yaptimm oyy ne rahatim dunya varmis
Simdide Biyere ugradimm 20dk da yürümüşum sabahta 20dk daha aksamu var yarin 74.9 u gormeyem lazummm . Cuma heyecanimmm basladii

Kuzunun d.gunu kutlu olsun cnm. Yarin 4 goz bekliyom bildirimini 2016 senin yilin olacak banumm

Kızlar yemeğimi yedim.sonra çok acıkırsam ne yapsam acaba
Kahve içebilirsin canim eger uykunu kaçirmiyorsa açlığı bastırıyor yada tarçınlı light süt falan olabilir
Fıstığımm
Çok güzel bi menü sevtalcim spor da öyle inşallah güzel bi sonuç alacaksın bence
Çok güzel menü neslim hić de oturmamişsin hareket olmuş iyi olur ay gerçekten ama bugün bi iş yok dediğimde bile elim işten çıkmıyor
Gayet iyi canim patates kizartmasi yerine 1 dilim ekmek yesen daha sağlıklı olurdubirazda salata yoğurt ekleyebilirdin menüye canim sağlıklı şeyler yemeye özen gösterelim ki saglikli zayiflayalim
Çok doğru neslimm ben iki kez kilo verme girişiminde bulundum ilkinde yeni evliydim çocuk falan yoktu ve aklimdaki tek şey zayiflamakti ve zayifladim ama her gören sen hasra msn diyordu o kadar az yiyerek kilo vermistim ki yüzüm çöktü saçlarım döküldü zayıflığın keyfini bile suremedim ve sonra hamile kaldim fazlasiyla aldim kilolari ama bu sefer hep sağlıklı gidalar yiyerek vücudumu da düşünerek verdim kilolarimi ve 1 senedir koruyorum Allah a şükür sağlıkliyim mutluyum
Oohh ne güzel kokla bebişi benim için çook özledim o kokuyu ablam hamile inşallah bende prensesimiz doğunca bool bool çekicem o kokuyu içime
ya ben cuma için çok heyecanlıyımmm. yarın son gun perşemmbe, özel bişi yapsam diyorum ayran detoksumu yapsam acabaaaa hazır evdeyimde düzenli yaparım daa napsamkiiii
Yap yaaappp iyi olur

Canim benim sende hakkini helal et inşallah biran evvel sorunlarin çözülür donersin aramiza
Çok iyi menun bengicim afiyet olsun
Ooohh ne güzel baslamissin güne neslim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…