- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.101
Erken yemek yemeyi bitirmek çok işe yarıyor gerçekten yapmaya çalışıcam ben de . Acıkırsak ne yapalım ??evet kuzum 6 idi galibaaaama zaten kışın 5 de bitirmek lazım yeme işini kesinlikle hemdee
İnşallah sorunların en kısa zamanda çözülür . Kendine iyi bak cnmkizlar selam bazi ailevi sorunlardan dolayi aranizda olamayacagim bi kac gun kendimi.toparlayinca gelirim insallah yeniden kendinize iyi bakin azminiz daim olsun kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Inş.en kısa zamanda hallolur canım.sende kendine iyi bak.kizlar selam bazi ailevi sorunlardan dolayi aranizda olamayacagim bi kac gun kendimi.toparlayinca gelirim insallah yeniden kendinize iyi bakin azminiz daim olsun kusura bakmayin hakkinizi helal edin
90 diyetinde kaçamak yapma canım benimm. öğünlerini doyana kadar yaparsan acıkmazsın sanmıyorummm. belki 4.günmeyve gununde acıkırsın o gundede çiğ sebze ye bolbolmesela ben karnıbaharı çiğ çok severimmm tokta tutar.Erken yemek yemeyi bitirmek çok işe yarıyor gerçekten yapmaya çalışıcam ben de . Acıkırsak ne yapalım ??
yelizimmm sende helal et işallah çoköenmli bişi yoktur paylaşmak istersen anlat derdine ortak olalım bitanemm. allah yolunu açık etsin dertlerin çözülsün tatlummmkizlar selam bazi ailevi sorunlardan dolayi aranizda olamayacagim bi kac gun kendimi.toparlayinca gelirim insallah yeniden kendinize iyi bakin azminiz daim olsun kusura bakmayin hakkinizi helal edin
spor harika tatlımmmmaşallah sana. bende minderi serdim ama çok yorgunum gene o banaben ona bakıyomm yatsam mel b mi yapsam çok iyi olacak amaSelam kızlar.sporumuda yaptım duşumuda aldım şimdi bebişi emziriyorum bi yandan.hemen yazatım.
40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Biraz işim var bebişi uyutunca sonra kendime yeşil çay yapcam.
Başlamayı düşünüyorum inşallah salata serbest heralde anladığım kadarıyla
Ben de başlamayı düşünüyorum inşallah. Anladığım kadarıyla salata serbest
Belli bi saatten sonra da yemek yenmeyecek heralde bunu da okumuştum
kizlar selam bazi ailevi sorunlardan dolayi aranizda olamayacagim bi kac gun kendimi.toparlayinca gelirim insallah yeniden kendinize iyi bakin azminiz daim olsun kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Evet çok erkenmiş çok iyi. O saatten sonra kahve falan serbestmiAynen canım domates, salatalık, turp, havuç, marul ve biber serbest canım
Orjinal listeye göre en geç 20:00de diyor ama ben hep diyorum ne kadar erken yersek okadar güzel eksi görürüz diyediğer başlayan arkadaşlar 18:00 gibi en geç yemeye çalışıyorlar ama ben genelde 16:30 - 17:00 gibi yiyorum akşam yemeğimi
Canım Rabbim sıkıntını tez zamanda hayra çıkarsınUmarım kısa bir süre sonra tekrar burada olursun
Gel birlikte yapalımKızlar acaba bendemi 90 gün diyeti yapsam acaba
Kızlar acaba bendemi 90 gün diyeti yapsam acaba
Evet çok erkenmiş çok iyi. O saatten sonra kahve falan serbestmi
Kuzunun d.gunu kutlu olsun cnm. Yarin 4 goz bekliyom bildirimini 2016 senin yilin olacak banummSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartı gününe bir gün kala umarım herkes bol bol eksili bir rakam görür
Benim bugün Protein günüm ve inşallah yarın bugünkinden daha az görürüm tartıda
Sabah erkenden uyanıp kuzuyu Anaokuluna postaladımKeyif kahvemide birazdan içip hemen işlere girişmem lazım Malum büyük cadı Cumartesiye Anannesini, Babannesini ve Teyzesini davet etti erken doğum günü bahanesiyle Tabi yarın her zamankinden erken okula gideceği için ( Dört gözle beklediği gitar kursuda başladığından ) bütün işler bana kaldı Hatun birde demezmi pasta harici birde poğça tarzı birşey yapsakmı diye dedim çayın yanına sırf pasta yeterli ama tabi taktıysa ille yapacağım diye tutturur ( Anası kılıklı bayılıyor mutfakta birşeyler yapmaya )
Canım denemek istersen sana günlük menülerde yardımcı olurum
Ben orjinalini uygulamıyorum tek tip olmasın diye ( akşam öğlenin aynından ama yarısı kadar diyor ona ben uymuyorum tek tip olmasın diyeonun yerine yine gününe uygun başka bir şey yapıyorum yemek olarak )
Meyve gününe de sırf meyve yerine birazda sebze hatta çok az yoğurtta ekledim mesela dün
Evet canım çay kahve serbestBen genelde iyice acıkana kadar bekleyip sonra hemen bir kahveyle kendimi tıkıyorum inan hiç halsizlik yaşamıyorum
Kahve içebilirsin canim eger uykunu kaçirmiyorsa açlığı bastırıyor yada tarçınlı light süt falan olabilirKızlar yemeğimi yedim.sonra çok acıkırsam ne yapsam acaba
FıstığımmSelam kızlar takımda kimse yoksa sıkıliyorsaniz muhabbet etmek diğer takım üyeleriyle kaynaşmak isterseniz yada sormak istediginiz konusmak istediginiz seyler varsa cafeye ugrayabilirsinizcafe light linki de bu http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-562:KK54
Çok güzel bi menü sevtalcim spor da öyle inşallah güzel bi sonuç alacaksın benceHerkese merhaba.hemen menümü yazayım.
Saat 11.00 .... 1 yumurtalı tereyağlı omlet yarım bardak 3 şekerli çay biraz sonrada yeşilcay
Saat..13.30 ...40 dk eliptik+250 twester+160 mekik
Saat.. 14.00 gibi...2 şekerli sütlü nescafe+1 gün kurusu
Saat...17.00...1 baget haşlamış 1 parça patates ve havuç 1 bardak ayran
Saat...19.00...yrşilçay ve mısır püskülü cayı 2 gün kurusu ve 10-15 tane fındık
Sporumun aynını yapıp acıkırsamda yine sütlü kahve ve 2 diyet büs.düşünüyorum yada sadece kahve gün kurusu.
Cumaya bişey kalmadı inş.güzel sonuçlar alırız arkadaşlar
Çok güzel menü neslim hić de oturmamişsin hareket olmuş iyi olurevettt gelsin benim gün sonu raporumm
çar. menum
sabah7,40 da: 1 kivi+1/2 muz+ 1 bardak kefir+ 8-10 kadar çiğ fındık
öğle 13,30 da iranlı komşumda bi çorba içtim çok nefistiii içinde bi çeşit tere+nohut+y.mercimek+ kesme makarna vardı üstünede keş döktüü harikaydı 1 tabak bunu yedimm
akşam 18,30 da : 1/2 kase ( toyga) yoğurt çorbası ( içinde yarma+ y.mercimek+nohut vardı)+2 y. kaşık sebzeli patates kavurma yumurtalı+ 8 tane karalahana sarması ( az pirinç+y. mercimek+bulgur+kıyma ile sarıldı)+biraz cacık
spor: 45dk sabah yurudum
1 saat bahçe belledim düzledim soğan sarımsak ektimm heryerim koptu
valla bugun yeni oturdum akşama dolandım bende anlamadım arkamda atlı koştu sankiii. yahu tümm emektar ev kadınlarının önünde saygıyla EĞİLİYORUMMMhakkınız ödenmez bu ne arkadaş ev işi bitmezmiii bitmiyor
Gayet iyi canim patates kizartmasi yerine 1 dilim ekmek yesen daha sağlıklı olurduselam kızlar
sabah peynir zeytin patates kızartması
akşam: iki kaşık pilav kurufasulye
nazar değmesin de gitgide midem küçülüyor galiba
normalde bir buçuk tabak yemek yerdim şimdi iki kaşık bile fazla geliyor
inş. bu hafta 1 kilo daha veririm
Çok doğru neslimm ben iki kez kilo verme girişiminde bulundum ilkinde yeni evliydim çocuk falan yoktu ve aklimdaki tek şey zayiflamakti ve zayifladim ama her gören sen hasra msn diyordu o kadar az yiyerek kilo vermistim ki yüzüm çöktü saçlarım döküldü zayıflığın keyfini bile suremedim ve sonra hamile kaldim fazlasiyla aldim kilolarikilo verirsin kuzummm ama menunde bedenini hücrelerini besleyici hiç bir ögeye raslayamadım. şunu hiç unutmayın amaç diyet yapıp kilo vermek olmamalı, amaç benim hep dediğim gibi SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENMEYİ öğrenip hayata kalıcı olarak geçirmeyi öğrenmek olmalı bir abla tavsiyesi 39 yaşına kadar kilolarla savaşmış bir abla
Oohh ne güzel kokla bebişi benim için çook özledim o kokuyu ablam hamile inşallah bende prensesimiz doğunca bool bool çekicem o kokuyu içimeSelam kızlar.sporumuda yaptım duşumuda aldım şimdi bebişi emziriyorum bi yandan.hemen yazatım.
40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Biraz işim var bebişi uyutunca sonra kendime yeşil çay yapcam.
Yap yaaappp iyi olurya ben cuma için çok heyecanlıyımmm. yarın son gun perşemmbe, özel bişi yapsam diyorum ayran detoksumu yapsam acabaaaa hazır evdeyimde düzenli yaparım daanapsamkiiii
Canim benim sende hakkini helal etkizlar selam bazi ailevi sorunlardan dolayi aranizda olamayacagim bi kac gun kendimi.toparlayinca gelirim insallah yeniden kendinize iyi bakin azminiz daim olsun kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Çok iyi menun bengicim afiyet olsunSalı menum
Sabah 3 y.k bugday gevreği süt 2 ceviz
Ara mate cayi
Öğlen kabak çorbası 1 kase 1 kase yoğurt
Ara yesilcay
Aksam 1 kase kabak çorbası ve 2 adet haşlanmış içli köfte
1 lt su 30 dk yürüyüş
Ooohh ne güzel baslamissin güne neslimGunaydinnn guzellerrr
Kizlar ben 5.40 gibi uyaniyom ama yatakta oyana buyana dolaniyomm ammmm bugun kalktimm actim muzigi 10dk lesli yaptim isindim 10dk da mel b karin bacak karma yaptimm oyy ne rahatim dunya varmis
Simdide Biyere ugradimm 20dk da yürümüşum sabahta 20dk daha aksamu var yarin 74.9 u gormeyem lazummm . Cuma heyecanimmm basladii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?