- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.061
Canim ben buara borclarimi bitirmek ve bugunlrin sevabini kazanmak icin oruc tutuyorum.hasta olana kadarda devam edicem Insaallah.oyuzden katilamiyorum yoksa beraber daha zevkli olurduGel beraber başlayalım
Ben de oruç tutucam saatler alınınca da oruca uygun değil mi bu diyetCanim ben buara borclarimi bitirmek ve bugunlrin sevabini kazanmak icin oruc tutuyorum.hasta olana kadarda devam edicem Insaallah.oyuzden katilamiyorum yoksa beraber daha zevkli olurdu
Ben pek incelemedim canim.sadece oynakbasi 8 kilo diyince mutlaka denemeliyim diye dusundum.ben oruclu oldugumda aksam beraber sofraya oturuyoruz oyuzden diyete sadik kalamam diye dusunuyorum.bizimkiler yerken ben tok olmaliyimki masadakilerden yemiyim.irede sifir anliycagin.bide oruc bozunca tek meyve yiyip ertesi gun pek halimde olmaz benceBen de oruç tutucam saatler alınınca da oruca uygun değil mi bu diyet
Iremcim ben 2 hafta yaptim haftasonlarida uymadım diyete 2 buçuk kilo verdim:) mesela protein günündesin diyelim sabah tek çeşit meyve yiceksin mesela 2 küçük elma veya 2 3 tane mandalina gibi proteinleri karıştirmicaksin mesela et ve ayran birarada tüketmiceksin et salata şeklinde olacak veya başka bir protein ve sebze akşama da mesela etli bi sebze yemeği olabilir ama nişastali sebze olmucak patates gibi karışık gibi ama aslinda değil alisana kadar menüleri beraber hazırlayalim istersen ne zaman başliyorsunSiz kaç kilo verdiniz bu diyetle bir de mesela şimdi ben başladım protein günü diyor nasıl bir menü yapmam lazım şimdi okudum da arada salata falan yazıyo anlayamadım
Hmm sigara böreğiselam kızlar
dünkü menümü yazamadım
sabah: peynir domates zeytin haşlanmış yumurta
öğle: 3 tane sigara böreği
akşam: salata ve balık
Oohh denizden çikamadin nesli ne guzel yaakızlar selam nasılsınız bakalım çok uğrayamıyorum. dun denizdeyim bugunde hava yağışlı ev çamaşır ütü derken bide hobi bahçeme indim bugun ilkkez bel yapmayı denedim oldu valla. hazır yağmur varken hayvan gubresi vermiştim belleyince yağmurla içsin toprak şuruvbunuda 3 gune ekicem bişilerr. bir geçmişe dalayım bakalım
O aradaki çokokrem dışında çok güzel neslişsalımenumude yazayım dun8 de uyudummmenude yazamadımm
salı menu
sabah 7,40 da menemen zeytin peynir
öğle denizde aralıklarla atıştırdım şöyle: 2 havuç+2 salatalık 1 elma+ 2 adet çokokrem
akşam: ızgara balık salata
spor: 3 kez denizde yuzdum herbiri 25 er dakkaydı toplam 75dk yuzmusum yani
birde 20dk yurudum
Yazlık kışlık bitti oturma odasını cam perde bitirdim bugunde çocuk odasını temizliyorum şekil degistim filan biraz ara vereyim canını perdesini yapar sererim halidini bir fincan mate cayi aldım elime size bakimm dedim ..oglumda 1.5 yaşında anca günde bir oda yapiyorumÇok geç kalkmişsin denizcimmenun güzel canim afiyet olsun
Akşama kadar güzel canim kumpir olmasa iyiydi tabi ama en azindanbi porsiyon yememissin bugün telafi et akşamin çok hafif olsun canim
Geçmiş olsun nice cim neyin var
Afiyet olsun tatlim çok iyi menükolay gelsin bitirdin mi işlerin hepsini
Güzel bence canim kuruyemiş kavrulmuş yemişse yeme bence ama kavrulmamiş findik badem yiyorsan olur hiç meyve yok canim günde bi tane meyve ekleyebilirsin aslinda bide akşam ekmek yeme bence yaptığın yemekten 2 kasik kadar al ıspanak karnabahar kabak gibi kalorisi çok düşük sebzeler iyi olur meselaspor zaten harika
Canim hadi hayırlı olsun ben ilk yaptığımda 2 kilo gitmişti benden ama sonrasında çok daha dikkatli ye verdiklerin geri gelmesin çok merak ediyorum
Çok iyi olur ya birinin yönlendirmesine ihtiyacım var gerçekten. Yarın başlayamam çünkü sınıfça hocalarla birlikte gün tarzı bişey yapalım dediler ben de bişeyler getiricem gitmezsem olmaz diye düşünüyorum . Ama cuma günü hayatımda yeni bir sayfa açıp buna başlamayı düşünüyorum kaçamak yapmaksızın . Bu bikaç gün ne oldu bana bilmiyorum sanırım biraz ailevi sıkıntılar biraz da hastalığım yaklaşıyor heralde ondan böyleyimIremcim ben 2 hafta yaptim haftasonlarida uymadım diyete 2 buçuk kilo verdim:) mesela protein günündesin diyelim sabah tek çeşit meyve yiceksin mesela 2 küçük elma veya 2 3 tane mandalina gibi proteinleri karıştirmicaksin mesela et ve ayran birarada tüketmiceksin et salata şeklinde olacak veya başka bir protein ve sebze akşama da mesela etli bi sebze yemeği olabilir ama nişastali sebze olmucak patates gibi karışık gibi ama aslinda değil alisana kadar menüleri beraber hazırlayalim istersen ne zaman başliyorsunsen gününe göre evde neler olduğunu yazarsin öğle şunu akşam şunu yiyebilirim diye beraber uyarlariz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?