- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.081
Mesela peynirle yumurtayı birlikte yiyemiyor muyuz ??
sataşmamı var banamı öule geldüüüüüRengarenkNesli kaptanım 100 gram vermişsin 3 günde 4 günde 900 gram verebilecegini hiç Zannetmiyorum
selincimm. pide dilimlerini bilirsin 2,5 parmak kalınlığında 2 dilimdi merak etmeO iki parça pide ne kadar büyüklükte bi parça acabaaaaakşamin çok hafif ve guzel ama sporların öyle
Aşuree miiiay çok severim çok caniniz isterse minnniiiciikm bi kase öğle vakitlerinde yiyebilirsiniz kizlar çok besleyici bi tatli ama tabi ipin ucu kaćmasin
baya baya sataşma var selincimmm napsam bu ikbali yenmek farz olduYe kaptanim ye rahat ol
bugun de niyetlendimmm sabah yağmur yağdı. ama nesli dururrmu yurudum yağmurda selincimmOohh denizden çikamadin nesli ne guzel yaaben hiç yuzmedim biliyo msn çok isterdim ay ne güzel hobi bahçen de var stres atarsin orayla ugrasirken içsin bakalım yağmur suyunu bol bol
valla kuzum çok yuzdummm acil karbonhidrat ve şeker ihtiyacımda oğlanın çokokremleri karşuladıuuuuO aradaki çokokrem dışında çok güzel neslişoohh bu yüzmeler sana boooll eksi getirir inşallah
Başlamayı düşünüyorum inşallah salata serbest heralde anladığım kadarıylaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür bugünde bittiBugün malum meyve sebze günümdü kafama göre diyeti değiştirdim ama yinede iyi gidiyor hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah ( 07:30 gibi ) 1 badark ceviz suyum + 1 tam ceviz
az sonrasında 2 adet mandalina
ara; ( 09:30 gibiydi sanırım ) 1 adet elma
ara; ( 11:00 gibi ) 2 ufak nektarin ( yumurtadan az büyük)
Öğle; ( 14:00 ) Biraz köz biber ve sarımsaklı yoğurt
Akşam ( 17:00 ) 1 kase sarımsaklı yoğurt
ara; ( 18:45 ) 1 avuç ceviz, 1 avuç fındık ( kavrulmamış )
Aslında mevye sebze hariç birazda protein ve kuruyemiş eklemiş oldum ama iyiki eklemişim bağırsaklar baya bir harekete geçti
Hani diyetin orjinaliyle belki alakasız ama sonuçta sağlıksız birşeyler tüketmekten iyidir
Bakalım yarın ne göreceğim tartıda
SElinciğim izah etmiş zaten canımKusura bakma gün içinde bakamayınca bu saatte kaldı
Baştan gözün korkabilir acaba yapabilirmiyim diye ama inan insan alışıyor ve 4 günde bir tekrar aynı gün geldiğinden bir sonrakinde onu yerim diye insan kendini telkinle istikrarlı gitmek konusunda yönlendirebiliyor
İstersen bir hafta kadar dene emin ol çok rahat hissedeceksin kendini
Bu arada Meyve günü diye geçiyor ama ben o gün biraz kafama göre takılıyorum üstelik o gün kavrulmamış 100 gr kadar kuruyemişde yiyebiliyorsun hani olurda daha evvel söylemediysem hatırlatayım dedimyani gayet sağlıklı
Ben de başlamayı düşünüyorum inşallah. Anladığım kadarıyla salata serbestSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür bugünde bittiBugün malum meyve sebze günümdü kafama göre diyeti değiştirdim ama yinede iyi gidiyor hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah ( 07:30 gibi ) 1 badark ceviz suyum + 1 tam ceviz
az sonrasında 2 adet mandalina
ara; ( 09:30 gibiydi sanırım ) 1 adet elma
ara; ( 11:00 gibi ) 2 ufak nektarin ( yumurtadan az büyük)
Öğle; ( 14:00 ) Biraz köz biber ve sarımsaklı yoğurt
Akşam ( 17:00 ) 1 kase sarımsaklı yoğurt
ara; ( 18:45 ) 1 avuç ceviz, 1 avuç fındık ( kavrulmamış )
Aslında mevye sebze hariç birazda protein ve kuruyemiş eklemiş oldum ama iyiki eklemişim bağırsaklar baya bir harekete geçti
Hani diyetin orjinaliyle belki alakasız ama sonuçta sağlıksız birşeyler tüketmekten iyidir
Bakalım yarın ne göreceğim tartıda
SElinciğim izah etmiş zaten canımKusura bakma gün içinde bakamayınca bu saatte kaldı
Baştan gözün korkabilir acaba yapabilirmiyim diye ama inan insan alışıyor ve 4 günde bir tekrar aynı gün geldiğinden bir sonrakinde onu yerim diye insan kendini telkinle istikrarlı gitmek konusunda yönlendirebiliyor
İstersen bir hafta kadar dene emin ol çok rahat hissedeceksin kendini
Bu arada Meyve günü diye geçiyor ama ben o gün biraz kafama göre takılıyorum üstelik o gün kavrulmamış 100 gr kadar kuruyemişde yiyebiliyorsun hani olurda daha evvel söylemediysem hatırlatayım dedimyani gayet sağlıklı
salata serbesttt hatta acıkırsan 50gr çiğ çerez gün içinde serbest bitanemmmBaşlamayı düşünüyorum inşallah salata serbest heralde anladığım kadarıyla
Ben de başlamayı düşünüyorum inşallah. Anladığım kadarıyla salata serbest
Belli bi saatten sonra da yemek yenmeyecek heralde bunu da okumuştumsalata serbesttt hatta acıkırsan 50gr çiğ çerez gün içinde serbest bitanemmm
evet kuzum 6 idi galibaaaBelli bi saatten sonra da yemek yenmeyecek heralde bunu da okumuştum
kilo verirsin kuzummm ama menunde bedenini hücrelerini besleyici hiç bir ögeye raslayamadım. şunu hiç unutmayın amaç diyet yapıp kilo vermek olmamalı, amaç benim hep dediğim gibi SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENMEYİ öğrenip hayata kalıcı olarak geçirmeyi öğrenmek olmalı bir abla tavsiyesi 39 yaşına kadar kilolarla savaşmış bir ablaselam kızlar
sabah peynir zeytin patates kızartması
akşam: iki kaşık pilav kurufasulye
nazar değmesin de gitgide midem küçülüyor galiba
normalde bir buçuk tabak yemek yerdim şimdi iki kaşık bile fazla geliyor
inş. bu hafta 1 kilo daha veririm
haklısın dikkkat edicemkilo verirsin kuzummm ama menunde bedenini hücrelerini besleyici hiç bir ögeye raslayamadım. şunu hiç unutmayın amaç diyet yapıp kilo vermek olmamalı, amaç benim hep dediğim gibi SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENMEYİ öğrenip hayata kalıcı olarak geçirmeyi öğrenmek olmalı bir abla tavsiyesi 39 yaşına kadar kilolarla savaşmış bir abla
ayran içebilirsinnn varsa yanında 1/4 çay bardağı çiğ çerez atıştırabilirsin çok geç olmamak kaydıyla. ama meyveye bu saatte bılaşma derimmKızlar yemeğimi yedim.sonra çok acıkırsam ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?