- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.161
Ben buradayımmmm
GEcenin son kahvesini yaptım koşup geldim
iyi başlamıştın bitanem takipte edemedim naptın koyverdinmiii . sıkma canını toparlan nerden dönsen kardıryarinki kilomu cok merak ediyorum herseye rahmn cerez disinda kacamk yapmadm aksam lokma yemedim ama hissediorum vermedim tartilmaya yuzum yok kaptanimSekerPancarii ben c.tesi tartilsam olmaz mii
olmazzzz herşeyle yuzleşmelisinnn mutlaka tartılıyorsun, ne olursa olsun gördüğün rakamla gurur duyyoyor ve azmedip o kilolardan kurtuluyorsunnn iremmmmmBen yarın bildirim yapmasam olur mu artı mı söylemek dahi istemiyorum haftaya cuma yazayım olur mu
sosiss te sence protein varmıı. yahuu ben aylardır bişi anlatamadummu, hazır gıda yemeyinnnn, herşeyin doğalını bulunnn, neden ızgara köfte değilde içinde ne olduğu belli olmayan işlenmiş rafineee....... sosiss yiceksinn irem çok üzdün benüüüProtein gününde sosis yenir mi? ?
bende yok şekercimmm ama işten güçten annem sayesinde özel menu yapamadumm. haftaya perşembe hiç biyere gitmecemmm yan gelip detoks yapcamyaaaaKimse menü paylaşmiyo inşallah kaçamak yoktur
canımm bazen arada böyle motivasyon bozukluğu olması normal, önemli olan toparlanıp gerçekleri görmek yüzleşmek. bence yarın kendine bir hediye belirle ve ilk hedefine ulaştığında onu kendine al. bu tarz şimarıklıklar iyi geliyor dene istersenoynakbasi34 bi motivem kirildi sanki sanirim birinin beni rencide etmesi lazim ee onada kikse cesart edemio aksine kim gorse iyisin iyisin daha bebegin küçücük veririn deyip beni delirtiolar sanki 50 kiloyla hamile kaldimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?