- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.201
Saol bitanem dün gece paylaşıp çıkmistim zaten arka sayfalarda kalmişListeyi taşıyayım dedim Kaptanınız benden hızlı davrandı :)
Ben dun biraz abarttim malesef kusura bakmayin bu hafta da pek ugrayamadim okul ve bazi manevi olaylardan dolayi dunki menumu paylasayim
Sabah
Saat 9 gibi beyaz peynir kasar peyniri domates salatalik ceviz ve badem ve 5 yesil zeytin
Ara
Saat 11de 1 tane cikolatali kek yanında 2-3 parca gofret ve 1 avuc cekirdikdun evdeydim ve regl oldum olacaktim canim cok tatli cekti zaten reglim bu ay gecikti o yuzden tum hafta istahim yerindeydi masallah aksama dogru regl oldum sonunda
Oglen
2 biber dolmasi 1 kase yogurt corbasi yaninda rendelenmis limon sıkılmış havuc
Ara
2 kuru incir yaninda ceviz ve badem
Aksam
Saat 6da 1 tabak sutle gevrek yaninda muz
Canim supersin Masaallah.senin mesajlarini cok ifade kullandigin icin zevkle okuyodum.bu kadar kilo verdigini duyunca biraz dahada dikkatli okumaya karar verdim.darisi basimizaAllah razı olsun canım inan bende çok çok sevindim sabah beri sırıtıyorum
İnşallah 3 hafta sonra 8li sayılarıda görürüm ve yeni yıla kim bilir belkide 7li rakamlara yaklaşmış olarak girerimRabbim herkese sağlıklı bir kiloya düşmeyi nasip etsin....Aminnnnnnnn
Şu mübarek Cuma gününde inşallah benimde dualarımı kabul eder Rabbimde bende senin gibi Victorya Secret meleği olurum boy olmasada
Canim öğlene listeler hazır olacak ona göre tartil olurHerkese hayirli cumalar bollll dualar.bugun asure gunu oldugundan cok dua ve istihfarda bulunup gusul abdesti alalim kizlar.cokk sevapmis.bunlari yaziyorum diye kizmiyosunuzdur Insaallah bilmiyip faydalanan olur diye dusundum.
Benim sahurum herzamanki peynirli iki yumurta iki dilim kepek ekmegi nescafe
Iftarim bugum tehlikeli duruyo.esim disarda yiyelim dedi.benim canim gitmek istemiyo ama cocuklarin yaninda soylediginden benim kuzular kesin isterler cikmayi.ben genelde doner yerim disarda bakalim bu aksam ne yiycez
Bide ben biraz gec tartilip yaziyim kaptancim.iftara dogru daha az cikarim belki
Canim supersin Masaallah.senin mesajlarini cok ifade kullandigin icin zevkle okuyodum.bu kadar kilo verdigini duyunca biraz dahada dikkatli okumaya karar verdim.darisi basimiza
Herkese hayirli cumalar bollll dualar.bugun asure gunu oldugundan cok dua ve istihfarda bulunup gusul abdesti alalim kizlar.cokk sevapmis.bunlari yaziyorum diye kizmiyosunuzdur Insaallah bilmiyip faydalanan olur diye dusundum.
Benim sahurum herzamanki peynirli iki yumurta iki dilim kepek ekmegi nescafe
Iftarim bugum tehlikeli duruyo.esim disarda yiyelim dedi.benim canim gitmek istemiyo ama cocuklarin yaninda soylediginden benim kuzular kesin isterler cikmayi.ben genelde doner yerim disarda bakalim bu aksam ne yiycez
Bide ben biraz gec tartilip yaziyim kaptancim.iftara dogru daha az cikarim belki
Yaaaaagerçekten öyle bi alışkanlığım yol sadece sosis almışlar bende hazır varken kullanabilirim belki dedim yemedim merak etme ablacım :)
sen yaz genedeYüzleştim .korkuyodum aslında ama bu böyle nereye kadar gidecek dedim ve tartıldım çok aşırı değilim şükür ama yinede eksiye düşmeden yazmak istemedim haftaya kadar düşeceğimi düşünüyorum
**14. TAKIM 436. ETAP***
Rengarenknesli ( 75.4/75,0 /0,4 / %0,53)
denizmrv( 79.5 / / / % )
bengiisuu ( 72.8 /72.4 /0.4 / %0.55)
nice15 (61.9/ 63.7/ -1.8/% -2.90)
Moon8187 (74.9 / / /% )
Ikbal_sevde (63.5 / / /%)yeni uye, 1 ekm. baş.tarh. baş.kilosu: 65.2 Hedefkilom 58
Sevtal87(73.4 / / /%) yeni uye, 9 ekm. baş.tarh. baş.kilosu:74.6 Hedefkilo:65 .
14. Takım Ortalaması :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?