- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.181
Tavuk yerim heralde:)Canım bencede Sosis tüketme onun yerine sucuk yeen azından içinde ne olduğu belli hani sosise göre daha sağlıklı tabi Selinciğimin dediği gibi köfte çok daha güzel bir seçenek
Yaaaaasosiss te sence protein varmıı. yahuu ben aylardır bişi anlatamadummu, hazır gıda yemeyinnnn, herşeyin doğalını bulunnn, neden ızgara köfte değilde içinde ne olduğu belli olmayan işlenmiş rafineee....... sosiss yiceksinn irem çok üzdün benüüü
Yüzleştim .korkuyodum aslında ama bu böyle nereye kadar gidecek dedim ve tartıldım çok aşırı değilim şükür ama yinede eksiye düşmeden yazmak istemedim haftaya kadar düşeceğimi düşünüyorumolmazzzz herşeyle yuzleşmelisinnn mutlaka tartılıyorsun, ne olursa olsun gördüğün rakamla gurur duyyoyor ve azmedip o kilolardan kurtuluyorsunnn iremmmmm
oynakbasi34 bi motivem kirildi sanki sanirim birinin beni rencide etmesi lazim ee onada kikse cesart edemio aksine kim gorse iyisin iyisin daha bebegin küçücük veririn deyip beni delirtiolar sanki 50 kiloyla hamile kaldimm:)
Her türlü meyve yiyebilirsin canim :*Sabahları meyve olarak mandalina ve Elmadan başka ne yiyebiliriz
Banum süper süper süpeeeeeeeeeeeeeerrr aaayy sekizli rakamlara çok az kaldıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ve tüm dualarınızı kabul etsin ...Aminnnnnnnnn
Bugün daha bir heycanlı uyandım ve tabiki uyanıp kendime geldikten sonra tartıldım
Veeee büyük bir heycanla beklenen bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 96.5 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden 2 kg
Yüzdesi; 2.07 %
Toplam giden; tam 30 kg
Sabah sabah Süngerbob modundayımsırıtıp duruyorum hani komşular ve evdekiler uyumasa resmen sevinç çığlıkları atacak kıvamdayım
Allahın izniyle her hafta yine bol bol eksiler görürüz
Canım senin rencide olmaya değil ne istediğini karar vermeye ihtiyacın var
Kaç gündür önüme gelene aynı şeyi söylüyorum ama cidden bu iş beyinde bitiyorSEn kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde beslenip devam et evet bebeğin ufak olabilir ama eğer bu şekilde mutlu değilsen bunu değiştirmek senin elinde Gün içinde neler yediğini bir gözden geçir, kaçamak yapmaya niyetlendiğin an bir kere daha düşün o elindekini yiyip tartıda gram eksilmediğini hatta arttığınımı görmek istersin yoksa elindekini bırakıp şekersiz güzel bir kahve içip tartıda eksi görmek mi
İnan benim kızım kadar inat biri olmasınyeme dedikçe çocuk daha çok yemek istiyordu sanki şimdi ne zaman Anne bunu yiyeyimmi dediğinde hemen ; sen bilirsin hayatım sonuçta onu yiyip artı yada sabit mi olmak istiyorsun yoksa yemeyip eksi mi görmek istersin diyorum çoğu zaman elindekini bırakıyor
Bol sıvı tüketmeye çalış ve benim en çok dikkat ettiğim şey; yemeklerle sıvı tüketmiyorumyemeye başlamadan yarım saat evvel son veriyorum ve yemekten 1 saat sonra tekrar sıvıya başlıyorum obezite ameliyatı olanların ömür boyu uyguladıkları bir kuralmış ( yemekle birlikte içilen sıvı midenin genişlemesine sebep oluyormuş )
Kilon cidden aşırı değil ama bencede sen istersen çok daha aşağılarıda görebilirsinyeterki inan ve stresden de uzak dur inan ben ay patır patır gidiyor dediçe cidden kilolar her hafta reglde olsam gidiyor çok şükür
Liste nerde kaptanım ekleyecegim ama listeyi bulamıyorumKilosunu yazip listeye eklemeyen olursa bende eklemicem kizlar bildirim yapmadi olarak kabul edicem eğer işiniz varsa kilo bildiriminizin altına not düşün o zaman ben eklerim
Banum süper süper süpeeeeeeeeeeeeeerrr aaayy sekizli rakamlara çok az kaldıçoook sevindim canim senin kadar mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?