Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

RengarenkNesli cim canim bu ne enerji valla maşALLAH yediklerin helal hos olsun dicem epey yakmişsindr maraton gibi hayatiniz benim ablam var 3 cocuklu sanirim ayni yaslardasiniz 76lı o gerci 78li ve 80li ablalarim var hayatiniz cok benzesio ama onlar calismiolar cocuklar okula gidince bekariz diolar:)
ben naptim sabah yarim domates 1 salatalik 3 dilim kasar peyniri 2 haslanmis yumurta ile kahvalti ve tabiki sekersiz cay
oglen 3 biber dolmasi 2 kasik yogurtla
az once 1 havuc yedim..
tok gibiyim bilmiorum bisey yemeyip bu saatten sonra bi kahve icio gunu bitiredebilirim bi yandanda tabuk corbasi yapicam esime erkenden yapip bi kade içsem mi diorum bikemiorum kafam karisik tartida 100 gr -gorunce bisey yedigim zaman sucluluktan olecek gibi oluyorum su 70 i bi gorsem tartida valla zil takicam ya bukadar mi zor haftada 1 kilo verip haftasonuda onu geri alir gibi oldum resmen bu haftayi kacamaksz bitireyim bari diorum

iyki varsiniz burasi olmasa coktan bozmustumm ben ne 7 haftasi 7 gun bile dayanamazdim ben saka maka 9 eyluldrn bu yana 7 hafta olmus ve ben 7 kilo verdim haftada 1 kilo iste az ama kalici olsa bari..

acaba bazi insanlar "ayyy sadece ekmek pilav makarnayi kestim ayda 5 kilo verdim"diolar ya nasil oluo acaba..Anacim ben hem onlari kesip hem saat 16.30 en gec 17'den sonra lokma surmuyorum agzima ayda en fazla 4 kilo veriyorum hic yoktan iyidir elbet ama bence su zamana kadar bi 9-10 kioo vermeliydim hep bu insuln direncim yuzundennn

Bence haftada 1 kilo gayet iyi yani ben de oyle yaklasik 8 haftada 8 kilo verdim yani sadece 1 hafta 2 kilo vermistim onun disinda her hafta 1 kilo kadar verdim yani su anda da direniyorum vermek icin ama bakalim bu aralar bosladim burayi vizeler baslayinca yogunluk artti tabi ama bu hafta rahatladim bi vizem gecti pazartesi zaten yarin obur gun tatil artik evde spor yaparim bikac gun sporsuz olmuyo ben de mesela ekmegi pilavi makarnayi falan kestim disarda yemek durumunda kalmadigim surece hic ekmek aramiyorum yani pilav makarna da 2 haftada 1 falan yiyorum arada canim isteyince o kadar ama spor cok onemli su an dikkat etsem bile cok yavas gidiyo cunku okula gidip gelirken yurumek dışında hicbi aktivite yapamıyorum ya vaktim olmuyo ya da halim kalmiyo ama bu hafta bikac gun yapicam artik insallah

Bu arada kaptanimmmm ben izne ayrilabilir miyim dicektim ama baktım buraya valla herkes tam gaz devam ediyo masallah bana da tekrardan şevk geldi dedim birakirsam salarim kendimi toparlayamam o yüzden vazgectim haftasonundan beri firsat bulamadim sinavim oldugu icin ama cok sukur atlattim haftaya kadar rahatim haftaya biraz yogun olucam ama olsun elimden geldigince buralarda olmaya calisicam valla menulerimi de yazicam bayadir bosladim yazamadim cunku

Izne ayrilma tabi canim salarsan kendini onca emek boşa gider bazen hepinizi hatırlayamiyorum girmedigini farketmedim yoksa yazardim Nerelerdesin diye hadi daha sık bekliyorum seni menülerini ne olursa olsun paylaş tatlim gece bile olsa inşallah kilo artışı yooktur

Sen çok iyi gidiyosun mooncum hiç moralini bozma devam et verdiğin kilo hiç azinsanacak rakam değil

Evet kizzlaarr yarin detoks için bende ayran detoksundan yana kullanıyorum oyumu siz nedersiniz yatmadan önce kararlastiralim

Haydii kızlaaaarrr detoks zamanıiiiiiiiibozmak yok sakin tamam mi

• sabah kahvaltı:
  • ... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
  • gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 18:00-19:00 a kadar için ondan sonra içmeyin....
  • 2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
  • yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
  • kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
Ben bu detoksu zamaninda denedim 1 kilo vermiştim yanlış hatırlamıyorsamisteyen 2 gün yapabilir

Kızlar bu arada 3 kasimda kızımın doğum günü var ama eşimin ailesi 3 kasima burda olamicaklarmiş yarin kutlayalim mi dediler tamam dedim bende yarin hazırlık falan uğrayamazsam merak etmeyin oldu mu sabah ugrarim yinede

Yok yok kaptanim 79um su an :) yazmasam da kacamak yapmadım firsat olmadi yazmaya bi de ben kendim de günlük tutuyodum oraya yaziyodum oraya da yazamayinca unutuyorum menuleri ondan

Yani kaptanim ask olsuuun unutmussun beniii saka yapiyorum tabi ki artik ekibimiz buyudu herkesin pesinden kosmak da zor :)

Kaptanim bu agir gelmez mi ya valla ben zorlanirim heralde yani

SekerPancarii canimm ben yapamicam sanirim bu detoxu cunku yogurt bulfur nohut falan gaz yapici seyler heleki bende cok gaz yapar emzirdigim icin yapmamaliyim bence zaten benim kiz cok gazli kolik bi bebekti hala damla kullaniyoruz gazi icin o yuzdn dahada eziyet olmasin yavruma..Ben baska bir yol deniyim bu arada menum;
Sabah:1 domates 1 salayalik 3 dilim kasar peyniri 2 haslanmis yumurta ve cay
Ögle:ama saat 1 gibi 3 biber dolmasi etli 2 kasik yogurtla
Ara:1 havuc ve turk kahvesi en son sanirim 15.30 da yedim havucu bide az once esime yaptigimn yemegin tadina bakmk maksatli kucuk parmagn yarisi kadar patates yedim ince bir dilimin yarisi..

Aynennnnnn bende o insanlara oek ozenirim cnm

Off menumude yazayimm
Sabah kefir. Muz tarcinli. Ve findik
Ogle 1 fincan cevzli sütlaç
şu susamlı çiçek ekmekten 1 parçası
sabahtan kalan avuç içi krebe peynir sürdüm, 4 zeytin yedim, vişne reçelinin suyundan değil vişnelerinden 1 kaşık kadar yedim
Aksam. Yogurtlu kabak corbasii
Spor 1 saat yurume sonrasinda hic oturmadim sast 2 ye kadar belim kopuyo

Size yazdim ya tv seyredicem.diye ne seyri ne uzanmasii . icime sinmedi oturmak indim bahceye tohum ektim duzledim naneleri budadim 1 saat bahceyle oyalndim oda yetmedi yazliklari paketledim. Bi kismini diger odadak8 dolaba tasiyp astim vee oturmadim saat 6 da yemek yedim bulasik duruyo stoppp a bagladim kalkmiyo biyerumm :))

Herkese merhaba.menümü yazayım bebiş uyanmadan.
Saat...11.00 ... 2 haşlanmış yumjrta beyazı
Saat...13.00...40 dk eljptik+250 twestee+150 mekik
Saat...14.10..1 tane kızarmış köfte 4-5 kaşık kapuska ve 3 bardak 3 şekerli çay
Saat....19.00..3 tane sulu köfte ( köfteler serçe parmak gibi ) 4-5 kaşık aşure
Saat...19.30...40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Şimdide 2 şekerli sütlü kahve ve 1 gün gurusu keyif yapıyorum.bugün böyle kapanır ins.

Bende detoksu yapcam ama içine sadece salatalık rendelicem.ayrıca 2 saatte değilde acıktıkça içicem.inş.cumaya güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…