- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.481
acaba bazi insanlar "ayyy sadece ekmek pilav makarnayi kestim ayda 5 kilo verdim"diolar ya nasil oluo acaba..Anacim ben hem onlari kesip hem saat 16.30 en gec 17'den sonra lokma surmuyorum agzima ayda en fazla 4 kilo veriyorum hic yoktan iyidir elbet ama bence su zamana kadar bi 9-10 kioo vermeliydim hep bu insuln direncim yuzundennn
Izne ayrilma tabi canim salarsan kendini onca emek boşa gider bazen hepinizi hatırlayamiyorum girmedigini farketmedim yoksa yazardim Nerelerdesin diyeBu arada kaptanimmmm ben izne ayrilabilir miyim dicektim ama baktım buraya valla herkes tam gaz devam ediyo masallah bana da tekrardan şevk geldi dedim birakirsam salarim kendimi toparlayamam o yüzden vazgectim haftasonundan beri firsat bulamadim sinavim oldugu icin ama cok sukur atlattim haftaya kadar rahatim haftaya biraz yogun olucam ama olsun elimden geldigince buralarda olmaya calisicam valla menulerimi de yazicam bayadir bosladim yazamadim cunku
Sen çok iyi gidiyosun mooncum hiç moralini bozma devam et verdiğin kilo hiç azinsanacak rakam değilacaba bazi insanlar "ayyy sadece ekmek pilav makarnayi kestim ayda 5 kilo verdim"diolar ya nasil oluo acaba..Anacim ben hem onlari kesip hem saat 16.30 en gec 17'den sonra lokma surmuyorum agzima ayda en fazla 4 kilo veriyorum hic yoktan iyidir elbet ama bence su zamana kadar bi 9-10 kioo vermeliydim hep bu insuln direncim yuzundennn
canim ayran detoxu nasil oluyor..Evet kizzlaarr yarin detoks için bende ayran detoksundan yana kullanıyorum oyumu siz nedersiniz yatmadan önce kararlastiralim
Izne ayrilma tabi canim salarsan kendini onca emek boşa gider bazen hepinizi hatırlayamiyorum girmedigini farketmedim yoksa yazardim Nerelerdesin diyehadi daha sık bekliyorum seni menülerini ne olursa olsun paylaş tatlim gece bile olsa inşallah kilo artışı yooktur
Haydii kızlaaaarrr detoks zamanıiiiiiiiibozmak yok sakin tamam mi
Ben bu detoksu zamaninda denedim 1 kilo vermiştim yanlış hatırlamıyorsam
- sabah kahvaltı:
- ... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
- gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 18:00-19:00 a kadar için ondan sonra içmeyin....
- 2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
- yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
- kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır
ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. isteyen 2 gün yapabilir
Aynennnnnn bende o insanlara oek ozenirim cnmacaba bazi insanlar "ayyy sadece ekmek pilav makarnayi kestim ayda 5 kilo verdim"diolar ya nasil oluo acaba..Anacim ben hem onlari kesip hem saat 16.30 en gec 17'den sonra lokma surmuyorum agzima ayda en fazla 4 kilo veriyorum hic yoktan iyidir elbet ama bence su zamana kadar bi 9-10 kioo vermeliydim hep bu insuln direncim yuzundennn
Canım sıkkın biraz gelmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?