- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.441
aşure mevsimi bizi sabote edecek bengim zannımcaSalı menum Sabah 1 dilim t.b ekmegi peynir yumurta
Ara meyve
Aksam ekmeksiz biraz güveç
Biraz öncede komsunun verdiği aşure den yedim
1 lt su Spor da 30 dk yürüyüş
valla menun ıyı o zaman yarın sana eşlik ediyorummm kasabıma sabah tembihleyim öğlene köy tavuğu kessin getirsinn pişirip akşama yetiştireyimm bende sebzeli tavuk çorbası içeyimmm aklınla çok yaşa moon cummevde kuruyemis bittigi icin artik findik falanda yiyemicem iyi bisey oldu benim icin..bu hafta sizinde deateklerinizle kesinlikle -gormeliyim 72.9 bike olsa gormeliyim görmeliyim görmeliyim..
yarin sabah kahvaltim ayni olucak ogle yemeginde tavuk hasla en son saat 4.30 gibide tavuk corbasi icip gunu bitirmeyi planliyorum ALLAH nasip ederse..
Ayy neslimmm sorma daha bu ilk komşu geriye kalıyo ben dahil 9 haaayyiirrrraşure mevsimi bizi sabote edecek bengim zannımcaanam napsakki. allahtan bizim sitede çoğu yabancı, yerli 3 aile var hepimizde yaptık savdık çok şükür daha denk gelmez zannımca darısı başına
Bende sayfalardir menu tablosu arıyorumKIZLAARRRRRR
MENU LİSTESİ YUKARDA
gördüklerimi hatırladıklarımı işaretledim herkes kontrol edip kendisi alanını doldurup duzenleyebilirmi
YENİ YAPTIM SENİDE EKLEDİM KUZUMMBende sayfalardir menu tablosu arıyorum
valla menun ıyı o zaman yarın sana eşlik ediyorummm kasabıma sabah tembihleyim öğlene köy tavuğu kessin getirsinn pişirip akşama yetiştireyimm bende sebzeli tavuk çorbası içeyimmm aklınla çok yaşa moon cumm
bu hafta kaç kg hedefledinnn, ben 700gr hedefledimmm iyi gidiyor bakalımm
Canim menu gayet güzel aşure bu ayda olmazsa olmaz üzülme cumaya kadar eritirsinSalı menum Sabah 1 dilim t.b ekmegi peynir yumurta
Ara meyve
Çok güzel bi menü moooncum inşallah bol eksi getirirkizlarrr benim yeme icme isleri bitmistir menumu yazayimm bu arada bidik 2 gundur goz actirmio bana..
sabah:2 haslanmis yumurta 3 dilim kasar peyniri sekersiz cay
ogle:3 etli az pirincli dolma+2 kasik yogurt
ara:1 avuc findik 1 buyuk bardak sut
Çok güzel plan canım hadi inşallah cumaya 72 olursunevde kuruyemis bittigi icin artik findik falanda yiyemicem iyi bisey oldu benim icin..bu hafta sizinde deateklerinizle kesinlikle -gormeliyim 72.9 bike olsa gormeliyim görmeliyim görmeliyim..
yarin sabah kahvaltim ayni olucak ogle yemeginde tavuk hasla en son saat 4.30 gibide tavuk corbasi icip gunu bitirmeyi planliyorum ALLAH nasip ederse..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Gezenti oynakbaşı ancak geldi
Sabah erkenden kuzuyu Anaokuluna gönderip Annem ve kızkardeşimle Eminönüne attık kendimizi
Baya bir dolaştık hatta kendime bulmuşken 10 Tlye ev ayakkabısı aldımdüz siyah babet Normalde ev ayakkabısı giyme huyum yoktu ama KV bana ev ayakkabısını koymak için kumaş kese yapınca hadi alayım bir tanede bari misafirliklerde giyerim dedim
Küçük kuzumda geçenlerde tek boynuzlu peluş at görmüştü ve çok pahalı diye alamamıştım ( en ufağı 50 liraydı) bugün tesadüf çarşıda aynısını hatta orta boy olanlarından gördüm 15 lirayada onu aldım ve tabiki olmazsa olmazım taze Türk kahvemide kaptığım gibi döndük
Kızımı dedesi Anaokulundan almıştı o yüzden direk Annemlere geçtim hadi birde kahve içelim falan diye tutturunca ancak bu saatte evime dönebildimhatta birazda iş bile yaptım
Harika bi menu dahaHerkese merhaba.menümü yazayım hemen.
Saat.... 11.00 gibi...2 şekerli tarçınlı süt
Saat.... 14.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik peşinden 2 şekerli sütlü kahve
Saat..15.00...1 kase cacık+1 dilim kep.ekm.
Saat...17.00...1 kase süzme mercimek çorbası 1 dilim kep.ekm.
Saat...19.30...40 dk eliptik +250 twester+150 mekik.
Acıkırsam sütlü kahve içerim yada bardak çorba.tabiki yeşilçay ve mısır püskülü çaylarımıda içiyorum aralarda.
İnş.cumaya herkes görmek istediği olmak istediği kiloyu görür kızlar.
Afiyet olsun canimPazartesi menu
Sabah 1 dilim patatesli ekmek peynir zeytin
Aksam kapuska yoğurt
Yarım saat yürüyüş
Sali günü biraz karbonhidrata yüklenmişsin canim bugün çok az kullan olur muSalı menu
Sabah 1 simit krem peynir
Öğle patatesli pide ayran
Akşam patlıcan yemeği bulgur pilavı
2 saat yürüyüş
Ooohh ne güzelKızlar bugün tam 2 saat yürüdüm on binden fazla adım attım çok şükür
Öyle canim saol başta sağlık Allah herseyin hayirlisini nasip etsinCanim cok üzüldüm Allah kolaylik versin vardır bundada bir hayır bilemeyiz sağlığınız yerinde olsun da
Gözün aydın canım benim Allah büyük işte
Canimmmmmm çok saol içimi çok rahatlattiniz
Canim benim çok sevindim adına herşey yoluna girer insallh bitanem
Çok sevindim tekrar iyi bi iş bulmaniza canim Allah bize hayirli bi iş nasip etsincanım benim inş. hersey yoluna girer. Rabbim bir kapıyı kaparsa başka bir kapıyı açar. benim eşim de böyle işten çıkarılmıştı ama sonradan daha güzel bir işe girdi. inş. herşey gönlünce olur.
Çok iyi bengim afiyet olsunPazartesi menum
Sabah 1 dilim tam bugday ekmeği peynir zeytin domates
Ara meyve
Aksam ekmeksiz paça çorbası
Aahh bu aşureler mahvetti biziSalı menum Sabah 1 dilim t.b ekmegi peynir yumurta
Ara meyve
Bende çok sevindim canimmohhh çok şükür selinimmm, allah bi kapı açar emin ol herşey guzel olacak bitanemm . bu habere zıplanır valla
Aaa hedef listesi yapmayi unuttum gördün müvalla menun ıyı o zaman yarın sana eşlik ediyorummm kasabıma sabah tembihleyim öğlene köy tavuğu kessin getirsinn pişirip akşama yetiştireyimm bende sebzeli tavuk çorbası içeyimmm aklınla çok yaşa moon cumm
bu hafta kaç kg hedefledinnn, ben 700gr hedefledimmm iyi gidiyor bakalımm
Çook güzel bi menü neslim çok dengelibenimde yeme işi bitti bi 100 mekik çekmem lazummm totom kalkmıyo biri beni İTEKLESİNNNN
salı menum
sabah 7,40 da sahanda yumurta+1dlm alman ekmeği+peynir+zeytin avakado
öğle 12,00 de y.mercimek çimi yoğurtla
ikindi 15,00 da y.mercimek çimi yoğurtla
akşam 18,00 de 1 kase kabak çorbası+ etli karnıbahar yemği+ 1 kaşık ev kesmesi makarna peynirli ve salata
spor gun içi 1 saat yurume
sıvı yeterince zaten sorun yokk
Her getireninkini yeme kiz çok canin istediğinde öğle vakitlerinde çok küçük bi kase yeyip aksami dengele sorun olmaz benceAyy neslimmm sorma daha bu ilk komşu geriye kalıyo ben dahil 9 haaayyiirrrrnasıl etsem ki ay dayanamıyorum da çok seviyorum sizin ıyimis valla yabancı olunca savmissiniz sıranızi da ne güzel
Supeeeerrevvet kızlar 13dk mel b karın bacak+plates bacak karma egzersizimi yaptım bitti şükür yaklaşık 250 hareket saydımm
Çok güzel düşündün neslim bu sayede kim haftada kaç gün spor yapti görmüş olurumne dicemmmm
HANİ SPORLARI DEDİYA SELİNCİMM MENUYE SPOR İÇİNSİMGESİ KOYALIM Kİ O GUN SPOR DA YAPTIĞIMIZ BELLİ OLSUN. BEN ŞİMDİ ÖRNEK YAPIYORUM
Aayy hadi bakalım inşallahneslicim ben en az 1 kg hedefliyorum valla gozumm yukseklerde
Inşallah bugünde kacamaksiz bi gün olsun canim yarin için aklimda detoks planlarii vaarrrKizlarrr gunumuzz aydin olsunn...Haftaortasina gelmisken simdidem -ler bol olsun..Valla artik psikolojim nasl bozuksa sabah uyanir uyanmaz diyetim geliyor aklima yada ac gozlulugumden kahvaltida hem diyetime uygun hem mideme senlik ne yiyebilirim sorulari???
Dunude firesiz atlattik evelALLAH bugunude gecirdikmi zaten yarin Selin kaptan basbas bagirir aksam yemeyin ekmk pilav yemeyin yarin tarti gunu diye:)) RABBIM'den irade diliyorum hepinizi opuyorummm
Şok diyetleri kilo durunca bünye şaşırsin diye tavsiye ediyorlar benim son kilolarim gitmeyince 7 gün dukan express yapip 2 kiloya yakin verip mezun olmuştumbu arada bu haftayi dikkatli atlatip p.tesi isvec diyetine baslamayi dusunuyorum belki sok niyetine eslik etmek isteyen olurda berabrce daha kolay atlatiriz..Isvec diyetiyle asistanm dugunden hemn ince 7 kilo vermisti hala unutamuorum ama ben en fazla 3 gun yapabilmistim zaten ozamnlr 5 kilo fazlam vardi..simdi 7 gun deneyeyim istiyorum bugundn baslasm c.tesi pazar foşş olurdu o yuzden p.tesi adam akilli olsun dedimmmmmm hadi beniii sevin simdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?