- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.461
Canim bence takimimdaki butun fıstıklar evet der hepimiz kilo verelim mutlu çıtır hatunlar olalimOylama
Sevgili takım kaptanlarim 10.takim 433.etap (bayram haftası) diskalifiye (takıma uğramaması ve bildirim yapmama) olan uyem @potterhead geri dönmek istiyor . Biz onun iyi niyetli azımlı olduğunu biliyoruz. Aksilikler sonucu ugrayamamis bilgi verememis,izniniz olursa tekrar bizimle yarışa bilir mi ?
1.takım : Evet
2.takım : Evet
3.takım : Evet
4.takım : Evet
5.takım : Evet
6.takım : Evet
7.takım : Evet
8.takım : Evet
9.takım : Evet
10.takım: Evet
14.takım: Evet / Hayır
selam kardeş takım iyi akşamlar bir oylama başlatmıştım bir tek siz kaldınız kaptanım oyunuzu kullanır mısınız rica etsem
Selincim paylasim alanina evet oyu kullanicaksin cnm alintilayip o listeyiCanim bence takimimdaki butun fıstıklar evet der hepimiz kilo verelim mutlu çıtır hatunlar olalimEVET sadece buraya evet yazmam yeterli mi
Selincim ayran detoksumu yapsak yoksaaaa patates detoksu mu yapsak bilemedimmGünaydın fıstıklaarr hayırlı sabahlarmutlu huzurlu bi gün olsun inşallah geldik hafta ortasinaaaa inşallah eksiler birikmiştir yarin bi detoks yapalim diyorum akşama kararlaştirmiş olalim önerileriniz varsa bekliyorum
Kocaman bir aminnn diyorumCanim bence takimimdaki butun fıstıklar evet der hepimiz kilo verelim mutlu çıtır hatunlar olalimEVET sadece buraya evet yazmam yeterli mi
Hosgeldin erigim nasilsinnKocaman bir aminnn diyorum
Günaydın bu arada 14.takımın fistiklari
Evett spor yapmayanda deşifre olmus olurÇok güzel bi menü moooncum inşallah bol eksi getirir
Çok güzel plan canım hadi inşallah cumaya 72 olursun
Harika bi menu dahaspoaru hiç birakma canım çok iyi
Afiyet olsun canim
Sali günü biraz karbonhidrata yüklenmişsin canim bugün çok az kullan olur mu
Ooohh ne güzel
Öyle canim saol başta sağlık Allah herseyin hayirlisini nasip etsin
Canimmmmmm çok saol içimi çok rahatlattiniz
Çok sevindim tekrar iyi bi iş bulmaniza canim Allah bize hayirli bi iş nasip etsinteşekkür ederim tatlim
Çok iyi bengim afiyet olsun
Aahh bu aşureler mahvetti bizikeşke bekletip öğle öğünü yerine bugün yeseydin canim onun dışında menu de spor da güzel
Bende çok sevindim canimmherşey Güzel olacak inşallah dualarıniz destekleriniz icin teşekkür ederim hepinize sizleri seviyorum
Aaa hedef listesi yapmayi unuttum gördün mü
Çook güzel bi menü neslim çok dengeliinşallah güzel bi rakam görürsün cumaya cuma yaklaştıkça heycanlaniyorum beenn
Her getireninkini yeme kiz çok canin istediğinde öğle vakitlerinde çok küçük bi kase yeyip aksami dengele sorun olmaz bence
Supeeeerr
Çok güzel düşündün neslim bu sayede kim haftada kaç gün spor yapti görmüş olurum
Aayy hadi bakalım inşallah
Inşallah bugünde kacamaksiz bi gün olsun canim yarin için aklimda detoks planlarii vaarrrgarantiye alalim ekmek pilav işini
Şok diyetleri kilo durunca bünye şaşırsin diye tavsiye ediyorlar benim son kilolarim gitmeyince 7 gün dukan express yapip 2 kiloya yakin verip mezun olmuştumİsveç diyetini 8.takimdan @glsbrs ve @adayaren38 yapiyor onlara da bi bakabilirsin bu hafta kaç kilo verecekler ay dur bide seviyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?