Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim bence takimimdaki butun fıstıklar evet der hepimiz kilo verelim mutlu çıtır hatunlar olalim EVET sadece buraya evet yazmam yeterli mi

Günaydın fıstıklaarr hayırlı sabahlarmutlu huzurlu bi gün olsun inşallahgeldik hafta ortasinaaaa inşallah eksiler birikmiştir yarin bi detoks yapalim diyorum akşama kararlaştirmiş olalim önerileriniz varsa bekliyorum

Gunaydinn kizlarrr
Bu gun harika bir gunnn "karnimda kelebekler ucusuyor" derdi boyle mutlu olunca s3vdigim bir dostumm. Hepimize guzel haberler mutlukuklar dolu gun diliyorumm
KOCAMAN GUNAYDINNNN

Selincim ayran detoksumu yapsak yoksaaaa patates detoksu mu yapsak bilemedimm

Evett spor yapmayanda deşifre olmus olur

Cuma baslayalimm hedef listesi yapmayana selinimm
Tutturamayana ifşa cezasi verelim kardes takima gidip neden tutturamadi itiraf ifşa yapsin

Kızlar paylaşım alaninda 437 438 etaplari birlestirilsin mi diye oylama açılmış bi biz kalmışız oy kullanmayan yani pazar günü seçim dolayısıyla başka takimlardan şehir dışına çıkacak olanlar ve kilo bilderemeyecek olanlar varmis bence kimse zor duruma düşmesin EVET olarak kullanicam oyumu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Sabah sabah erkenden eşim bizi sağlık ocağına bıraktı Kuşumun takibi yapıldı ve yaşıtlarına göre kilosuda boyuda çok daha iyi çıktı Bıcır bıcır konuşturdu hemşire kızımı Gelişimi gayet güzelmiş şükür
Tabi bende gitmişken o denilen testi yaptırdım
Spiral sağlam yerinde oturuyormuş Kadın demezmi birde 3.cüyü düşünürsen spiralini çıkartıp gebelik takibinide ücretsiz yapıyoruz diye
Yok sağ ol ben almıyayım Eskiden 3.cüyü düşünürdüm ama şimdi Rabbim evlatlarıma sağlıklı uzun ömürler versin özlemini çekenlere nasip etsin diyorum

Bugün midem şükür biraz daha iyi ama cidden yemek yemeye korkar oldum yine istifrağ ederim diye
Midemimi üşüttüm anlamadım ama mutfağa girdikçe sanki kokular alıyorum ve yine başlıyor mide bulantısı

Sanırım dün kızkardeşimi beklerken üşüttüm çünkü hava baya serindi Neyse geçer nasılsa bir kaç güne

selam kızlar atom karınca neslii geldii
yahu şu saate kadar totom yer görmedi çok yoruldumm. sabah çocukları okula bıraktığım gibi sahile yurumeye indimm 40dk kadar yurudum sonra banka belediye işlerimi halledipp anneme geçtim bilekleri ağrıyor bayadır evini ben temizlerimm baktım yine supurgeli olmuş motor takıp 1 saate süpürme işini bitirim annem arkamdan toz alıp sildi derken koştumm mutfaga çocuklara köfte kızarttım 11,30 da öyküm çelenk töreninde bayrak tutacakmış ona yemeğini yetiştirdim derken kapıda mudur rica etti bayrakları ve aldığı kadar öğrenciyi tören alanına taşırmısınız dedi, ite kaka koca bayrakları attım arabaya onları anıta götürüp bıraktım, trafik pek fenaydı oğlana kıl payı yetiştim onu yedirdim, bu sefer kızın tören bitimine almaya geçtik ayakta 1 saat dikeldik. neyse tören bitti sabah kahvaltı tabkları duruyordu ortada haydi gelince evi topla bılaşıkları yıka çamaşır topla ay yazarken yoruldumm. bu arada öğle yemeği kaçınca eve gelincede ne buldum sa yedim karbonhidrata belendimm akşam kabak haşlayıp yoğurtlayıp yicem artıkk tavuk yicektim güyaa
siz neler yaptınız bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…