- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.541
Kimse detoks yapmadımı
Canim bu video etkili mi ne kadar süre yapmaliyim etkisini gormek icinBasenlerinden şikayetçi bi kaç kişi var galiba benimde sorun basenlerim ne kadar zayiflarsaniz vücudunuza oranla o basen küçülüyor ama gitmiyor egzersiz şart
mari winsor pilates burn&thing videosunu yapabilirsiniz
Aslında bende öyle yapnayı düşünüyorum.60 yaşında bi kadın acıktıkça içine diğer malz.koyup yamış yemiş ve 1 ayda 10 kilo vermiş.yarından sonra bende başlıcam 3 gün yapcam sonra düğünümüz başlıyo devam edemem ama sonra yine yaparım.hem sütte yapar bence.ben nohutları haşladım kenara bıraktım. misafirlerim vardı uğraşamadım. ben sadece nohut ve salatalık koyuyorum yoğurdun içine. az bişey de su. tadı çok güzel iki saatte bir yemeye gerek yok. ben akşama kadar anca iki kase yiyebiliyorum. denemeyenler varsa mutlaka denemeli. çok işe yarıyor.
Ayyy ne mutlu olmusturr nasil gecti ne tepki verdiSlm kızlarr hazırlıklar tamam minik kuşumu öğlen dedesiyle gönderdim hazırlıkları tamamladim evi balonlarla süsledim hediye de tamampıtırciğimi bekliyorum ilk defa süpriz bi doğum günü olacak akli da iyce yetiyo artik çok mutlu olacak
Hayirdir ne oldu anlat bakalimAblacım buna pes mi dersin sıkıntılar mı dersin depresyon mu dersin bilmiyorum ama gerçekten kötüyüm . Kızsan da ne desen de diyecek bi sözüm yok
1 ay yapilmaz ama o detoks belli kilo ustu olan 2 gun alti olan 1 gun yapiyor ve ayda en fazla 1 tur yapiliyor. 1 ay olmaz denemwyin sakin kuzumAslında bende öyle yapnayı düşünüyorum.60 yaşında bi kadın acıktıkça içine diğer malz.koyup yamış yemiş ve 1 ayda 10 kilo vermiş.yarından sonra bende başlıcam 3 gün yapcam sonra düğünümüz başlıyo devam edemem ama sonra yine yaparım.hem sütte yapar bence.
Bitanem teşekkür ederim bi yardimcim oldu o zaman sıkıştiğimda haber veririm listeyi hazırlarsin olur muSekerPancarii canim bende bi jest yapayim dedimm ama sen benden once davranmissin beni seninkini alip devam edeyim ozamn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?