- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.581
Dahada aşağılari göreceksin canim tebrikler harika bi rakam69.8 gorduuumm mmÇOK MUTLUYUM kizlar sayenizde canlarim İyiki burdayim İyiki beraberiz....AY ne zamandir gormemistim 60 lari ucundundan gormuste olsam ÇOK mutluyum. ....
69.8 gorduuumm mmÇOK MUTLUYUM kizlar sayenizde canlarim İyiki burdayim İyiki beraberiz....AY ne zamandir gormemistim 60 lari ucundundan gormuste olsam ÇOK mutluyum. ....
Teşekkür ederim canımmm :)Dahada aşağılari göreceksin canim tebrikler harika bi rakam
Aminnn bitanemmmm....:) çok mutluyumTebrik ederim valla ya super vermissin :)) darisi basima insallah :)) daha da eksileri de gorursun insallah :)
Tseşekkür ederim.bi taraftan bebişe mama yedirip bitarftanda yazınca yanlış olması kaçınılmaz.bigün yine erken yaptım sporumu çünkü anneme gitcem düğün hazırlığı için .akşama yapamam heralde ama zaten bolca yürücem bugün.Sevtalcim yüzdeni düzelttim
Amin canımmm darısı başına olsunnmbengiisuu ayyyy cok tatli cokkk harikaaaa tebriklerrrrr darisi haftaya basima inşALLAH dicem ama 3 kilo berdeyse abartmis olabilirim olsun ozamn obur haftaya darisiii basimaaaaaa:)
Merhaba canım.benimde dijital.ilk çıkınca gram fark ediyo bende garanti olsun diye 2-3 kez çıkıyorum.pilini yenile bence bi.selam kızlar
evde değildim bugün nete giremedim
bişey sorucam sizlere. digital tartı aldım ama rakamlar hep değişiyor. 57 den 60 a tüm rakamları gördüm. sürekli de aynı yerde tartıldım. ilk çıktığımda kilom yüksek görünüyor. garanti olsun diye iki üç defa daha çıkıyorum o zamanda rakamlar arasında iki üç kilo oynuyor. ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?