Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

69.8 gorduuumm mm ÇOK MUTLUYUM kizlar sayenizde canlarim İyiki burdayim İyiki beraberiz....AY ne zamandir gormemistim 60 lari ucundundan gormuste olsam ÇOK mutluyum. ....

Tebrik ederim valla ya super vermissin :)) darisi basima insallah :)) daha da eksileri de gorursun insallah :)

**14. Takım 437. Etap***

Rengarenknesli(75,0 / 74.8/ 0.2/ %0.27)
denizmrv( 79.5 / 78 / 1.5 / 1.88 % )
bengiisuu ( 72.4 /69.8 / 2.6/ %3.59)
nice15 ( 63.7/ / /% )
Moon8187 (73.8/ 72.6/1.2 /% 1.63)
Sevtal87( 72.1/71.1 / 1/ %1.39 )

Harika kanatlar(77.8 / / /%)yeni uye baş tarh:12 ekim baş kilosu:78.0 hedef kilosu:68
Afrasyab(59/ / /%)yeni uye baş tarh:12 ekim baş kilosu:60.0 hedef kilosu:53

Oh sukur kacamaga ragmen eksideyimm buna sukur. Kizlar yebriklerr yuzd3ler suoer

Bizde annemle sabah beri ugrasiyoz kizlar bi kismet olamadi gelmek. Isler bitsin gene ugrarimm. Tarhana yapicaz onla ugrasiyoz

bengiisuu ayyyy cok tatli cokkk harikaaaa tebriklerrrrr darisi haftaya basima inşALLAH dicem ama 3 kilo berdeyse abartmis olabilirim olsun ozamn obur haftaya darisiii basimaaaaaa:)

asil hedefime 12.6 kg varya biyle soyleyince yol hic bitmicekmia gibi gelio somdi daha iyi anliorum neden kucuk hedefler koyun dedikleriniioo

bengiisuu ayyyy cok tatli cokkk harikaaaa tebriklerrrrr darisi haftaya basima inşALLAH dicem ama 3 kilo berdeyse abartmis olabilirim olsun ozamn obur haftaya darisiii basimaaaaaa:)
Amin canımmm darısı başına olsunnm küçük hedefler koy evet canım yoksa gözüne çok gelir

gunun menusunude yazayim nedense cok tokum suanda:)
Sabah:2 haslanmis yumurta 7-8 dilim kasar peyniri(bugun cok oldu)1 domates ve sekersiz cay 4 minnacikin zeytin
Ögle:1 minik kalcali but ama kucuk gercektn dersi alinkis sekilde 1 t.k salca ile yagsiz pisirildi
Suanda saat 3 ve 4 te olmak uzere 2 kase brokoli corbasi
16.30 turk kahvesi 1 kesme sekerli..
**p.tesiden itibaren sabah yumurtalarimi 1e düşürücem neden 2 yumurta yiyosam anlamadm:) ortalama 75 cal.olan yumurtadan kesince haftalik 525 cal.eksiltmis oluyorummmm:) cok tatliyimmmmmm

Selam kızlar menümü yazayım.
Saat..11.00...2 haşlanmış yumurta beyazı
Saat...13.00...40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Saat....14.00...5-6 kaşık aşure+sütlü kahve 2 şekerli (süt yarım bardak )
Saat..19.00...2 kase cacık 1 tabak melemen bi parça ekmek 3 bardak 3 şekerli çay.
Bigün 1 saati aşkın yürümüşümdür.erken geçebilirsem eve yine sporumu yapcam ama heralde geç gitcem gibi bakalım.

kizlarrr bakiorum bakiorum pek kimsecikler gelip gitmiooo
Menu
Sabah:2 haslanmis yunurta 1 domates 7-8 dilim kasar peyniri 4 zeytin sekeriz cay
Ögle:1 minik kalcali but ama kucuk gercektn dersi alinkis sekilde 1 t.k salca ile yagsiz pisirildi
Saat 15.00 da 1 kupa brokoli corbasi

butun gun bukadar yedim sanirim biraz az yiyorum aksam basim donuyir yarin lactamile baslivam sutumun azaldigini hissediyorum hemde bebegime vitamin takviyesi olur..Hergun ictigim sut yada kahve yerine onu icicem..1 bardak 160 cal.

selam kızlar
evde değildim bugün nete giremedim
bişey sorucam sizlere. digital tartı aldım ama rakamlar hep değişiyor. 57 den 60 a tüm rakamları gördüm. sürekli de aynı yerde tartıldım. ilk çıktığımda kilom yüksek görünüyor. garanti olsun diye iki üç defa daha çıkıyorum o zamanda rakamlar arasında iki üç kilo oynuyor. ne önerirsiniz?

Merhaba ca
Merhaba canım.benimde dijital.ilk çıkınca gram fark ediyo bende garanti olsun diye 2-3 kez çıkıyorum.pilini yenile bence bi.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii

İki gündür fırsat bulupta uğrayamadım Dün zaten sabahtan akşama kadar Aşure faslıyla boğuştum ( önceki günde koca evden adım atmayınca laptob başına geçmeme fırsat olmadı )
Aşkam üzerede o yorgunlukta birde sırayla Annem, KV, kızkardeşim ve eşimin halalarına Aşure götürdük ailecek
Nasıl yorulduysam resmen eşimin halasında saat 22:00yi daha yeni geçerken felaket uykum geldi ve gözlerimi kalkana kadar zor açık tuttum Eve gelincede çok fazla oyalanmadan kendimi direk yatağa attım

Şükür sabah uykumu alarak uyandım ve bugünde akraba günümüz var Valla yarın hiç bir güç beni evden çıkaramaz Allahtan daha erkende az da olsa buraya bakmaya fırsatım oldu

Bugünden itibaren çok daha sıkı tutacağım beslenmemide ( dün diyet dışına çıkıp Aşure yemiş biri olarak )
Yeni yıla 8li rakamlarda gireceğim inşallah ama tabiki sıkı tutmazsam nah girerim

günaydınn kaçaklarrr bende dun gelemedim koşturmaca yorgunluk derken uyyakaldım
cuma menumu yazayım
sabah yumurtalı+bal kaymaklı +2 dlm ekmekli ödüllü kahvaltım :)
akşam fırında balık salata+1 bira
spor bu gun yapmadım gene hiç oturmadım biraz bahçeyle ilgilendim, evde uğraştım yine totom yer görmedi

14, Takim 43..Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/T
[/TD][/TR][TD][/td]
[TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Nice15[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Rengarenknesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD] .[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.irem [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]8.harikakanat [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]9.sevtal87 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.afsasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][TR][/tr][/TD]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…