- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.561
Canim 1 kilo 200 gr vermişsin bu süper bi rakam ve kilo verdikçe bu daha da yavaşlicak ve bazen duraklamaya geçip bi kaç hafta kilo veremedigin bile olabilir moral bozmadan devam etmen lazım canim çok iyi gidiyosun sen çok da aç kalma halsiz düşme canımcok sukur -deyim ama bu hafta hic kacamak yapmadim ve dun gun boyu acayip hafif kahvalti ve ardindan sadece 2 kase corba ictim su bile icemedim digru duzgun bayolck gibiydim ona rahmn dunden buhune sadece 300 gr verebilmisimbi yavasladim sanki
Kesinlikle canim benim ideal kilom 55 ama hiç 55 de kalamiyorum bi kaç gün yesem hemen 56 57 o yüzden bende suan 53 e düşmeye çalışıyorum emin ol bende o kadar çabuk kilo aliyorum ki bazen haftasonu kacamağindan sonra 2 kilo arti görüyorum sonra hooopp hemen diyet modu tekrar vermeye çalışıyorum çünkü geleni hemen göndermezsen birikiyosimdi yesem alirim zaten o verdigim kiloyu noluo amlamiorumm sanirim hedef kiloya gelince bi 2-3 kiloda garantide tutmak icin vermek lazm
Kesinlikle canim benim ideal kilom 55 ama hiç 55 de kalamiyorum bi kaç gün yesem hemen 56 57 o yüzden bende suan 53 e düşmeye çalışıyorum emin ol bende o kadar çabuk kilo aliyorum ki bazen haftasonu kacamağindan sonra 2 kilo arti görüyorum sonra hooopp hemen diyet modu tekrar vermeye çalışıyorum çünkü geleni hemen göndermezsen birikiyo
Içtigin su şişesinin içine kabuk tarçın at canim yaninda bulundur sürekli iç ben çok yapıyordum tatli hiç aklima bile gelmiyorduya kizlarrr acaip tatli krizim tuttu suannn napicam ben ya bi mandalina yedim ama hic bastirmadiiiiii dukan tariflerine baktim kepegim sut tozum hatta toffum bike var ama ugrasmak istemiorum yapip yemek istemiorum ama resmen carpinti yapti bende evdeki herseyide esime tukettirdim oldugu vakit aşiriyorum diye napicammm
Sevtalcim kahvaltıda bi yumurta yesen iyi olur geçistirmişsin kuvvetli olmak için kahvaltı şartMerhaba kızlar.şuan kuaförde dip boyamı yaptırıyorum bebişi babaanneye bıraktım.yani 1 saate evde olmam gerek.menümü yazayım.
Saat...11.00..1 bardak 2 şekerli lıght tarçınlı süt 1 cicibebe büsküvi
Saat...13.00..40 dk eliptik +250 twester+150 mekik
Saat...15.00. 2 şekerli sütlü kahve
Saat..16.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik peşinede yeşilçayla mısır püskülü çayım.
Akşam evde olmucam için sporu erken yaptım nolur nolmaz diye .daha bişey yemedim ayran filan düşünüyorum
Detoks yok ama menu harika neslim spor ve gezmelerde cok güzelbende raporumu yazayımm
selincim tum gun dışardaydım gene evin yolunu bulamadık komşumla çocukları gezdirdikk.
detoksa katılamadım ama hafta sonu evdeyim yapıcam canım
per. menum
sabah 1 muz+kivi+ 1 bardak kefir
saat 15,00 de biraz peynirli makarna 1 tabak y.fasulye yumurtalı kavurması
akşam da 1 kase yoğurt ve salatalık yicem gunu kapatıcam
spor: 40dk yurume+ bollll gezme saatlerce dolanma
eve gelince 25dk MEL B nası bi gazla yaptımsa 25dk yapmısım karnım kalçalarım ağrıyorr
Salmak yook pes etmek hiiiç yok denizcim hepimiz incecik saglikli mutlu hatunlar olucazAynen Nesli Kaptanım vazgeçtim ben de dun baktım herkes karınca gibi calısmaya devam :) bana da şevk geldi zaten bugun tartıda da cok guzel bı rakam gordumm :) o yuzden tekrardan devam ediyorum en az 69u görene kadar durmak pes etmek yoooookinşallah omru hayatımda ilk kez 60ları gorurummmm şimdilik en yakın hedefim bu bakalım inşallah 60ları gormem de yakın olur :) bu arada bugun 78i görmüş oldumm tartıda Allahım çok şükür ya valla 79da takılıp kaldım diye korkmaya başlamıştım ama salmıştım da biraz neyse ki 1 haftalık salma halinden sonra eski moduma geri döndüm aynen :) bu arada yarın bildirim yapıyor muyuz şimdi son durum nedir?
Afiyet denizcim gayet güzelMenümü de yazayım hemencik
sabah
saat 9 buçukta beyaz peynir yanında biraz patates kızartması ve badem
ara
saat 1 gibi 2 tane kelek yedim
öğlen
saat 3te 4 kaşık kadar yeşil fasulye yemeği yanında da yoğurt
akşam
saat 6da 4 kaşık kadar yeşil fasulye yemeği yanında 6-7 tane lahana dolması yoğurt ve 1 parça da balık
su 1 litre kadar
spor henüz yok yatmadan önce bişeyler yapmaya çalışıcam
Iremcim neden umutsuz bakiyorsun lütfen yapma böyle pes etme haftada 1 kilo 1 buçuk kilo vermem gerekmiyo haftada 300 400 gr bile versen unutma her hafta daha da hafifliyorsun bide bakmissin istediğin kilodasin sabır sadece sabır ve azimAblacım buna pes mi dersin sıkıntılar mı dersin depresyon mu dersin bilmiyorum ama gerçekten kötüyüm . Kızsan da ne desen de diyecek bi sözüm yok
Afiyet olsun canım bayılırım pirasayaKızlar 1 saat önce filan 1 tabak zeytinyağlı pırasa yedim.10 tanede fındık.biraz sonrada çay içicem.bakalım yarın tartı ne dicek.
Akşam fasulyenin yanina bulgur yerine yoğurt olmaliydi canim perşembeleri pilav yookkkmenümü yazayım
sabah patatesli omlet peynir zeytin iki dilim ekmek
akşam yeşil fasulye bulgur
1 nescafe
Aaayy ne güzel bengiii inşallah bool eksi getirirPersembe menum
Ayran detoksu yaptiiiimmmmPEK Bi HAFİFLEMİS hissediyorum
Saol bitanem
Ben bu videoyu düzenli yapmadim canım ama buna benzer haraketler yapiyorum ben gayet etkili bi video haftada 4 5 gün düzenli bi şekilde yapilirsa sonuç harika olur bence ama tabi hep devam etmen lazım istedigin sonuca ulaştığında bile hergün bi kac haraket de olsa yapki formunu koruyabilesinCanim bu video etkili mi ne kadar süre yapmaliyim etkisini gormek icin
Amiin canim saolŞekerpancarı canım nice senelere olsun inş.kuzucuğa.
Iki gün yapılıyor canim detoks öbür ay tekrarlayabilirsin sürekli yemeAslında bende öyle yapnayı düşünüyorum.60 yaşında bi kadın acıktıkça içine diğer malz.koyup yamış yemiş ve 1 ayda 10 kilo vermiş.yarından sonra bende başlıcam 3 gün yapcam sonra düğünümüz başlıyo devam edemem ama sonra yine yaparım.hem sütte yapar bence.
Çok mutlu oldu canim çok güzel geçti yoruldum valla bugün dinlenicem bol bolAyyy ne mutlu olmusturr nasil gecti ne tepki verdi
Hayirdir ne oldu anlat bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?