- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.501
aynen guzeliz dahada guzellesecegiz iste.ayyy su 60 kiloyken ki hava mi gorseniz topuklu ayakkabilarimi giyip nasil yururdum simdi yine giyiyorum yurumem yavaslamis eziklendim ayyyh
Hepimiz o rahat ve saglikli olacagimiz kilolara duselim insallah.
Ben yarin evde olurum hafif beslenip bugunu dengeleyecegim selinin dedigi gibi.guzel yaaaa boyle valla,yeni tarifler yemekler karnim tok gozum doyuyo ohhh.
(Ama sporu hayatima sokamiyorum)
Yaaa yarin kalkip sahile gitsem ya,gitmeliyim,tmm fazla israr ettiniz gidicem insallah
Oooohh ne güzel bizde senin gibi bi arkadas kazandıkBu haftanin kazananida benim kaybedenide.guzrl arkadaslar kazandigimi dusunuyirum cok ictensiniz.kaybettigimde kilo verememem
iyi geceler kuzummm hayırlı pazarlar olsunnnFıstıklar ben kaçıyorum neseniz daim olsun hayırlı geceler
neslicim ben varımbu arada bu yumurta diye geçen liste harika bi karatay menusu, ekmek ler dışında. tam uyarsak harika sonuç alırız bizi kaçamaktanda kurtarır kızlar hadi başlayalımm
Ben istanbulda yasiyorum avrupa yakasi....sizler ???yeni kızlarr ya nerde yaşıyorsunuz sahiii asene ve esennn
Yapmak zorunlumuasena ve esen yapıyormuyuz şu protein yumurta diyetiniii
Yok ben bitlis gibi bi yerde greyfurtu nerde bulcam.eski duzene devam sanirim.asena ve esen yapıyormuyuz şu protein yumurta diyetiniii
Allah kolaylik versin.ben dokuz ay brkledim adet olmak icin.bence direk hormona kendini birakmaKusura bakmayın kızlar gündüz pek bakamıyorum siteye.bebiş durmuyo dişten dolayı huzursuz.uyudukça ev işi yemek anca yetişiyorum..
Adet söktürücü hap aldım bugün yoksa patlaycam gibi hissediyorum kendimi.kilo verimim de az oldu bu yüzden..
Kızlar bebiş uyumuyo uyumuyo uyumuyo.kafayı yicem
ay banummm gel valla kız seneye tatil planlasana sana otel de ayarlarımm bi düşün sen bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?