Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Böyle bi imkanin var ve yürümüyosuun kalk kalk ben olsam yerinde takarim kulakliğimi müzik dinleyerek miss gibi havayi içime çeker yürürüm ben kirikkaledeyim doğru düzgün yürüyüş yapacak yerde digilim

bende kaçayımmm cümleten iyi gecelerr. yarın hamam var çok ugrayamam gunduz akşam gene gelirimmm sohbettaşları beklerimmmmne guzel sohbet oldu bu gunn vallahiii

Selam kızlar...
Bugün annemdeydim geç saat geldim.bugünkü menüm..
Sabah: haşlanmış iki yumurta, peynir, yedi zeytin, domates, üç ceviz
Akşam: bir tabak barbun fasülye, üç kaşık pilav, bir kase yoğurt..
Gün içerisinde bol su içtim ama ölçmedim ne kadar olduğunu..

Kusura bakmayın kızlar gündüz pek bakamıyorum siteye.bebiş durmuyo dişten dolayı huzursuz.uyudukça ev işi yemek anca yetişiyorum..
Adet söktürücü hap aldım bugün yoksa patlaycam gibi hissediyorum kendimi.kilo verimim de az oldu bu yüzden..

Bu aksam ibrahim saracoglunu dinledim yag yakmayi hizlandiran cay tarifi verdi.
Kusburnu
Altinotu
İhlamur
Kusburnu havanda ezilip kaynayan suya ihlamur ve altinotu ile birlikte atilacakmis.
Daha hizli yagim yansin diyolarsa cilek ve frambuaz veya bogurtlenle birlikte detoks seklinde suyunu icecekmisiz.
Bide adet donemi kadinlarin en cok yag yaktigi donemmis.kadinlar diyo bu zamani yiyerek gecirdiklerinden degerini bilemiyolar dedi.

Allah kolaylik versin.ben dokuz ay brkledim adet olmak icin.bence direk hormona kendini birakma

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

İnşallah bugün hepimiz için bol hareketli ama az kalorili geçer
Dün malum Annemleri almak için köye gitmiştim ve okadar yorgun geldim ki ( belkide Lodos çarptı ) her yerim ağrıyordu ve erken geldiğimiz halde bilgisayarı açacak halim yoktu
Burada zaten hava esiyordu ama köy tabi daha açıklık olduğundan resmen her yer uçuruyordu
Hesapta mangal yapacaktık tabi o havada niyetine bile giremedik

Annemleri aldıktan sonra onlarla dışarda yemek yiyip eve döndük öğlen dışarda yiyince tabi bende eve geldiğimde sadece salata yedim ilerleyen saatlerde
İnşallah cumaya kadar da kaçamaksız devam edip cumaya eksili bir bildirim görürüm

Kızlar bebiş uyumuyo uyumuyo uyumuyo.kafayı yicem

Allah yardımcın olsun canım sabır biraz daha büyüsün düzene girecek inşallah

ay banummm gel valla kız seneye tatil planlasana sana otel de ayarlarımm bi düşün sen bacımm

İnan çok isterim canım ama bu yaz biraz zor tatile çıkmamız ( eşimin halalarının yanına gidermiyim o bile belli değil ) Annem Köyde kendine yer yaptırıyor tabi bütün işlerin başında bizde ara ara durmak zorunda olacağız, Büyük kız İskoçyaya gitmek istiyorum diye yırtıyor kendini tabi oda masraf yani anlıyacağın çok yoğunluk olacak bu yaz şimdiden belli
Ama olurda bir değişiklik olursa kesinlikle soluğu o tarafta alırım Eşimin Asker arkadaşıda Alanyadaymış hatta sanırım orada İşletmesi mi ne varmış ( Lokantamı Otelmi tam bilemiyorum )
Adama veririm çoşkuyu bak sen asker arkadaşını ben Nesluşu görürüm diye
Ay hadi inşallahhhhhh

kızlar merhaba....
SekerPancarii sağolsun benı takıma davet etti. bende seve seve geldim...
kendimi tanıtayım öncelikle...
30 yasımndayım. 174 boyundayım kilomu bilmıyorum. yarın sabah bildirecegım size. çünkü kahvaltımı ettim. bu kadar cabuk takıma cagrılacagımı tahmın etmemiştim.

daha önce 5. takımda 3 aylık gıbı bir surede yaklasık 15 kilo zayıfladım.
tabı sonra hopp geri geldı kılolar.
tekrar gerı dönmem zaman aldı cunku kafamda bıtırmem lazımdı önce.
yıne de bır suredır dıkkat etmeye calıısyorum 82 kılodan 7 li rakamlara düştüm.

bebek için tedavı göruyorum ve maalesef hormon ilacları alıyorum.bu ilaçlar iştahımı çok actı.
umarım bu süreçte bırbıırmıze faydalı oluruz. ve formumuza kavusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…