- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.521
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmekızlar merhaba....
SekerPancarii sağolsun benı takıma davet etti. bende seve seve geldim...
kendimi tanıtayım öncelikle...
30 yasımndayım. 174 boyundayım kilomu bilmıyorum. yarın sabah bildirecegım size. çünkü kahvaltımı ettim. bu kadar cabuk takıma cagrılacagımı tahmın etmemiştim.
daha önce 5. takımda 3 aylık gıbı bir surede yaklasık 15 kilo zayıfladım.
tabı sonra hopp geri geldı kılolar.
tekrar gerı dönmem zaman aldı cunku kafamda bıtırmem lazımdı önce.
yıne de bır suredır dıkkat etmeye calıısyorum 82 kılodan 7 li rakamlara düştüm.
bebek için tedavı göruyorum ve maalesef hormon ilacları alıyorum.bu ilaçlar iştahımı çok actı.
umarım bu süreçte bırbıırmıze faydalı oluruz. ve formumuza kavusuruz.
Rakip mi oluyoruz kuzum :)SekerPancarii
şimdi baktım 2013 ün agustos ayında takımın çocunlugu bırakmısız.
vayy beee kaç sene geçmişşş...
eskıden kilo cetvellerı vardı artık eklenmıyor sanırım çunku kımsenın nıckının altında yok.
daha öncelerı hamılelık takvımınden cok kılo cızelgelerı vardı
Kolay gelsin canım, inşallah kilo vermek isteyen herkes en kısa zamanda fazlalıklarından kurtulur ve sağlıklı bir yaşama adım atarevet canım
Eveeett deriiizzGunaydin iyi pazarlar, 4. takimdan selamlar:) Takimlarimizi daha fazla motive etmek ve haftayi daha verimli gecirmek adina bu hafta sizinle yarismak istiyoruz. Ne dersiniz?
Tamam tatlim o zaman direk bu takimda başlamanda sıkıntı yok sanırım tekrar hoşgeldinSekerPancarii
şimdi baktım 2013 ün agustos ayında takımın çocunlugu bırakmısız.
vayy beee kaç sene geçmişşş...
eskıden kilo cetvellerı vardı artık eklenmıyor sanırım çunku kımsenın nıckının altında yok.
daha öncelerı hamılelık takvımınden cok kılo cızelgelerı vardı
Tamam tatlim o zaman direk bu takimda başlamanda sıkıntı yok sanırım tekrar hoşgeldin
OleeeeyEveeett deriiizzyarışma başlasin bol bol kilolar verelim
Öğlen iki poğaça fazla canim hatta hiç poğaca yemesen patates salatasi ve ayran çok güzel bir öğle yemeği olurduGününuz aydın olsun dun evde olmadigim icin menü bildirimi yapamadım
Sabahtan telafi edeyim dedim
Kahvaltı: 2 haslanmis yumurta 1 mandalina
Ögle: 2 pogaca 2-3 yemek kasigi patates salatasi 1-2 dilim peynir
Akşam: 4-5 kasik sebze yemegi 3 parca et 2 dilim ekmek
Kiloyuda daha once yazmayi unutmustum
Boy:161
Kilo:93.5
Ocak 1 'e kadar hedef kilom 80
Ocak 1'e kadar vermem gereken kilo 13.5
Allahtan kendim ve sizler icin irade ve basarı diliyorum:)
Normalde bu surecte un kullanmamaya calisiyorumda ikram edilmisti mecburen reddemedimÖğlen iki poğaça fazla canim hatta hiç poğaca yemesen patates salatasi ve ayran çok güzel bir öğle yemeği olurdu
Sağol canım ben de aynı sekiz buçuk ay oldu..bende pko var beklersem seneleri bulabilir..14 yaşından beri uğraşıyorum bu hastalıkla..Allah kolaylik versin.ben dokuz ay brkledim adet olmak icin.bence direk hormona kendini birakma
Ooo işte bu süper bir menüBugunki menum
Kahvalti 2 sahanda yumurta 1-2 dilim peynir 1 zeytin parca ekmek
Oglen:2 mandalina
Akşam: erken yedim 1 kase mercimek corbasi 1 kase yogurt ve gunun kapatisini yaptik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?