Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiylebirliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak daşartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo,durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

C cornella 5.takimdaki son durumun neydi canim mezun mu oldun kendi isteğinle mi ayrildin ve ne kadar zaman geçti ??

cnm o kadar uzun zaman oldu ki bır bakmam lazım..
ne zamandı hıc hatırlamıyorum.
mezun olmadık sanırsam ya kımse gırmemeye baslayınca sona erdı sanırsam.
bır bakayım ben.

Gunaydin iyi pazarlar, 4. takimdan selamlar:) Takimlarimizi daha fazla motive etmek ve haftayi daha verimli gecirmek adina bu hafta sizinle yarismak istiyoruz. Ne dersiniz?

Gününuz aydın olsun dun evde olmadigim icin menü bildirimi yapamadım
Sabahtan telafi edeyim dedim

Kahvaltı: 2 haslanmis yumurta 1 mandalina

Ögle: 2 pogaca 2-3 yemek kasigi patates salatasi 1-2 dilim peynir

Akşam: 4-5 kasik sebze yemegi 3 parca et 2 dilim ekmek

Kiloyuda daha once yazmayi unutmustum
Boy:161
Kilo:93.5

Ocak 1 'e kadar hedef kilom 80
Ocak 1'e kadar vermem gereken kilo 13.5

Allahtan kendim ve sizler icin irade ve basarı diliyorum:)

Rakip mi oluyoruz kuzum :)

Gunaydin iyi pazarlar, 4. takimdan selamlar:) Takimlarimizi daha fazla motive etmek ve haftayi daha verimli gecirmek adina bu hafta sizinle yarismak istiyoruz. Ne dersiniz?
Eveeett deriiizz yarışma başlasinbol bol kilolar verelim

Tamam tatlim o zaman direk bu takimda başlamanda sıkıntı yok sanırım tekrar hoşgeldin

Öğlen iki poğaça fazla canim hatta hiç poğaca yemesen patates salatasi ve ayran çok güzel bir öğle yemeği olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…