- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.461
Ay yok canım.bizimki kağıt y öntemine gülüyo.tşk.ederim.Eger emziriyosan rezene anason karisimi bi cay icebilirsin onuda senide rahatlatir.bide internette kagit mendil yontemi ile bebek uyutmayi gormustum.ona bi bak.
Tamam canim allah yardimcin olsun.seni gayet iyi anlayabiliyorumAy yok canım.bizimki kağıt y öntemine gülüyo.tşk.ederim.
ilk defa duyuyorum. merak ettim. yumurtayı çok severim. inş. vardır böyle bişey. bi araştırıp dönerim şimdiKızlar aramızda hiç yumurta diyeti duyan yada yapmış olan varmı
bence yapalım. zaten 1 hafta yapılıp ara veriliyor. pazartesi başlıycam inş.Evet sağol canım diyet vu yapsakmı acaba
iyi akşamlar selincimIyi akşamlar fıstıklaarr
Anlık kilo artışlarını takma canimSelam aleykum sabaha 78.7 ile basladim dundrn bugune yarim kilo almis gorunuyorum.
Klasik kahvaltim sogus+uc dilim k.ekmegi+bir h.yumurta+kibrtkutusu kadar peynir+2bardak sekersiz turk cayi
Allah yardımcın olsun canimKızlar bebiş uyumuyo uyumuyo uyumuyo.kafayı yicem
Yok canım takimdan mezun oluyorsun ve bir karne hazirlaniyorBen sunu merak ediyorum.diyelimki burada ulasmak istedigim kiloya geldim gruptam cikiyomuyum
Akşam dengelemissin çok iyi canim hadi bu hafta güzel kilolar verip listeye giirrselam kızlar
sabah kahvaltı aynı şeyler peynir domates yumurta zeytin iki dilim ekmek
öğle: dışardaydık 1 tanecik pide ve ayran
akşam bişey yemedim
Hemen yarin dengele canım kilo olarak dönmesinMerhaba...
Bugun cok kotu beslendim pofff
Sabah disarda kahvalti(domts salata,cok peynir, zeytin tereyag bal 3dilim ekmek.
16.00 sucuklu yumurta 1 dilim. Tambugdayekmek.
17.00 2 galeta bir suru cevizve az cips.
20.00 mandalina
Ayyyy cok pismanim....
Gayet dengeli bi menü sevtalcim afiyet olsunSelam kızlar.menümü yazıp dağ gibi biriken ütüye başlıcam hemen.
11.00..sucuklu yumurta eşimle birlikte.2 dilim kep.ekm.2 bardak 2 şekerli çay 2 lokma tahin
13.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
15.30 .. 2 şekerli tarçınlı 1 bardak süt 1 gün kurusu biraz kuruyemiş
19.00 .. 4 kaşık tavuklu türlü 3 kaşık pirinç plavı 4 kaşık dereotlu yoğurt
20.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Eşim gelincede kahveyle gün kurusu ve kuruyemiş yerim.
Neden olmasin bence çok güzel bi fikir cezayi kazanan belirlesiniyi akşamlar selincim
kapışma var mı bu hafta. varsa eğer nacizane bi önerim olucak. kazanan kaybedene ceza versin. spor olur yemek olur...
ay banummm gel valla kız seneye tatil planlasana sana otel de ayarlarımm bi düşün sen bacımmSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım herkes bu haftasonunu az kalorili ve kaçamaksız atlatır ve yeni haftaya daha bir enerjik başlarız
Dün kızkardeşimin eniştesi vefaat ettiği için gece ikizleri bize bırakmışlardı ve saat 1e geliyordu gelip aldılartabi olan benim uykuya oldu saat akşam 22:00de bir uyku bastırdı aksilik olacak ya valla gözlerimi zor açık tuttum hani uyuyursam benim küçük kızda dahil ikizler birşeyler yapar kendilerine zarar verirler diye
Okadar geç yatmama rağmen yine sabahın 6sında hortladım
Aç oturmamak için 2 tane greyfurtuda sabah sabah hüplettimay soğuk soğuk iyi geldi
Bu aradaBugün ilk kez tartı sonrasında artı görmedim
Çok sevindiminşallah bu hafta dahada güzel devam edip güzel bir rakam göreceğim bir sonraki cumaya
Annemler dün köye gitmişlerdi sabahtan bizde bugün hem onları almaya hemde Annemlerin yaptırdıkları bahçeye yardıma gidiceğizevdekiler uynanıp kahvaltı faslınıda aradan çıkaralımda
Kesinlikle bugünüde hasarsız atlatacağıma inanıyorum Allahında izniyle
Artık ancak gece gelince halim kalırsa damlarımcepten çok zor oluyor ve şarj dayanmıyor
Şimdi şöyle güzel şekersiz bir keyif kahveside yapayım kendime
Kızz sen bu mevsimde hala denize girdim yazdıkça çarşafa eşyalarımı toplayıp bohçamla kaçasım geliyor AlanyayaZaten İstanbulda hayat pahalı diye eşim bu ara tutturuyor imkanım olduğu an Terk ediceğim İstanbulu diye Anam benim başladı popiş donmaya mecbur bir iki gündür petekleri yakıyorum Maşallah ne güzel oralarda daha deniz havası var yok yok bu böyle olmayacak ben şu adamı gaza getireyimde emekliliği beklemesin daha 7 sene var
ha şöyleeee kuzumm. sen özel ve güzelsinn şişman olsanda gelecek çıtır gunleri düşünn kendine güvenn. biz çok özelizz bak kaç kadınn gücündeyizzz.dün mesela işten cıktım az yürüyüp arkadaslartla görüştüm eve geldim yemek yaptım yedim evi toparladım oje sürdüm sac bakımı yaptım duş aldım film izledim...tüm bunları yapınca nasıl mutlu oldum...ama süreklilik yok yani mesela işe giderken her gün süslenen,sürekli şıkır şıkır olanlar var ya nasıl imreniyorum ben 10 dk 10 dk daha uyuyayım derken işe gec kalıyorum nerdeyse.yani haftanın 3,4 günü tabi bende öyleyim hakkımı yemeyim :) ama son dönemde paspallaştım kilom artınca özgüvenim azaldı kıyafetler olmamaya başladı,özel hayatımın sorunları arttı ve zirveye ulaştı son dönemde...ayyy neyse toparlanıyorum ve sistemli düzenli yaşıyorum bak gör :) :)
deniz çelik gibiydiii ama üşütmedii hatta girmeden soğuk gelen hava çıkınca ateş gibi geldii enteresanOoohh benim yerime de güneşlen fistikaman dikkat et soğuksa denizde hasta olursun canim
ay ne yapıyoruz çok heyecanlııbence yapalım. zaten 1 hafta yapılıp ara veriliyor. pazartesi başlıycam inş.
aaa evet biz sevtalle kapışmıştıkk durum ne oldukiiNeden olmasin bence çok güzel bi fikir cezayi kazanan belirlesinbu haftanin kazanan ve kaybedenler listesini pazartesi paylaşicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?