- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.561
Aksam dengelemiissin canimm :)İyi akşamlar kızlar..
Bugün kayınvalidem eltim kahvaltıya geldiler.koşturmaya devam anlıycanız..
Sabah: bir haşlanmış yumurta,beyaz peynir kaşar karışık, zeytin, pidenin azıcık ucundan
Akşam: zeytinyağlı pırasa, yoğurtlu karnıbahar, marul salatası..diğerlerine dokunmadım..
Aynen öyle canım desem eltim başlayacak ne gerek var,ayy ben de çok kilo aldım(kendisi 60 kilo gelmez) dinle durr cevap vermekten usandımAksam dengelemiissin canimm :)
Ben alanya da yasiyorumm canimmBen istanbulda yasiyorum avrupa yakasi....sizler ???
IsaIsallah cnmm bekliyom sozunn varSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
İnşallah bugün hepimiz için bol hareketli ama az kalorili geçer
Dün malum Annemleri almak için köye gitmiştim ve okadar yorgun geldim ki ( belkide Lodos çarptı) her yerim ağrıyordu ve erken geldiğimiz halde bilgisayarı açacak halim yoktu
Burada zaten hava esiyordu ama köy tabi daha açıklık olduğundan resmen her yer uçuruyordu
Hesapta mangal yapacaktık tabi o havada niyetine bile giremedik
Annemleri aldıktan sonra onlarla dışarda yemek yiyip eve döndüköğlen dışarda yiyince tabi bende eve geldiğimde sadece salata yedim ilerleyen saatlerde
İnşallah cumaya kadar da kaçamaksız devam edip cumaya eksili bir bildirim görürüm
Allah yardımcın olsun canım sabır biraz daha büyüsün düzene girecek inşallah
İnan çok isterim canımama bu yaz biraz zor tatile çıkmamız ( eşimin halalarının yanına gidermiyim o bile belli değil ) Annem Köyde kendine yer yaptırıyor tabi bütün işlerin başında bizde ara ara durmak zorunda olacağız, Büyük kız İskoçyaya gitmek istiyorum diye yırtıyor kendini tabi oda masraf yani anlıyacağın çok yoğunluk olacak bu yaz şimdiden belli
Ama olurda bir değişiklik olursa kesinlikle soluğu o tarafta alırımEşimin Asker arkadaşıda Alanyadaymış hatta sanırım orada İşletmesi mi ne varmış ( Lokantamı Otelmi tam bilemiyorum )
Adama veririm çoşkuyu bak sen asker arkadaşını ben Nesluşu görürüm diye
Ay hadi inşallahhhhhh
Azmin daimm olsunn cnmmhoşbulduk canım.
Hiç sorma canım yaa aynen bizdede öyle diyetteyim desem hemen misafir varken diyet ol az diyorlar bizden sonra yaparsın diyorlar önceleri baya güçlüydum yemiyordum dinlemiyordum şimdi ama artık yoruldum sanki hemen onlara uyup yiyorumAynen öyle canım desem eltim başlayacak ne gerek var,ayy ben de çok kilo aldım(kendisi 60 kilo gelmez) dinle durr cevap vermekten usandım
Aksam tam karataya uygun olmuş dicektim pilavı gördüm neslicim :) güzel menunBende yazayimm menuu
Sabah sucuklu yumurta. Patates biber domatesli sos avakado zeytin peynir 2 dlm ekmek zengin kahvalti 11 de yaptimm
Ogle 1 kase yogurt
Aksamm hamsi oilav salata 1 dlm helva 2 lokum
Spor 1 saat yurume
Sorma kuzummm hamsipilav delisiyiz ama artik ince seriyoom pilavini merak etme icine bulgurda koyyomm sekile soktumm onuda . Ama kacamagim yok hafta sonuu buna sukurrr ayyyy yarin tartiyi merak ediyommm cildirabilirimmAksam tam karataya uygun olmuş dicektim pilavı gördüm neslicim :) güzel menun
Aaa cnm basiniz sagolsunn . 3 bardak sekerlii cay da nesiii hemen o sekerler yerine incir kayisi uzum gibi meyveler koyup zamanla şekeri hayatindan cikar bitanemm . Sporlarinnn harikaa . Takipteyimm menuleri ona goreİyi alşamlar.yarın sabah kilo bildirimi yapamıcam.eşimin dedesi vefat etti eşimde memleketine gitti bende bugün annemlerdeyim.menümü yazayım.
11.00...kayınpederlerle birlikte sucuklu yumurta peynir zeytin 1-2 tane 2 dilim kepek ekm.2 bardak 3 şekerli çay.
14.00 .. 40 dk eliptik +250 twester+150 mekik
16.00... 3 bardak 3 şekerli çay 2 gün kurusu biraz kuruyemiş 2 ceviz
18.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.15.. 2 kase cacık içine 1 dilim kep.ekm.kenarlarını doğradım.
20.00.. 3 bardak 3 şekerli çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?