- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.781
Sahiden 30 kg mi verdinizSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlarrrrr
Çok şükür pazarıda kaldırıp evime dönebildim sonunda ama geberdim yorgunluktan
Şansımada pazar uygun olunca ne var ne yok topladımartık 1 hafta rahatım
Bu arada çok güzel birşey oldu
Tam evden çıkıp sokağın başına geliyordum ki kuaför komşum dükkan önünde dikkatli dikkatli bana bakıyordu ki daha aramızda baya mesafe varken ; '' Aferin kız sana valla inanılmaz fark var daha bayırdan yukarı çıkarken bile baya fark görünüyor'' dediDükkanın karşısında bodrumda oturan bir ablada hemen; '' kim kız o '' diyip beni görünce '' Aaa hakikaten kız kaç kilo verdin '' diye sordu Bende düz 30 kg oldu dedim ( 500 gramın lafımı olur ) '' Anammm 30 kgmu kızzzz nasıl verdi bukadar '' diye komşu ablama sordu oda tabi diyetlerle diyince ben sırıtmaya başladım Tam gülümseyerek yoluma devam ederken başka bir apartmandan üst katlardan sadece sesini duyduğum bir bayanda baya sesli bir şekilde '' kızzzzzzzzz kilomu vermiş bu kız inanılmaz fark var '' diye seslenmezmi
Kuaför komşu ablamda '' evet 30 kg verdi '' diyince Ay vallaha helal olsun dedi yüzünü görmediğim hatun
Okula gidene kadar sırıttım ve resmen o an havam bile değişti ister istemez
İnşallah yaza kadar bir 20 kg daha verir dahada şaşırtırım hatunları
Çok güzel motivasyon oldu bana
Sormasi ayip ne kadar zamanda verdiniz nasil verdiniz vücutta sarkma falan oldumu basarilarinizin bolca devamini diliyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Tam evden çıkıp sokağın başına geliyordum ki kuaför komşum dükkan önünde dikkatli dikkatli bana bakıyordu ki daha aramızda baya mesafe varken ; '' Aferin kız sana valla inanılmaz fark var daha bayırdan yukarı çıkarken bile baya fark görünüyor'' dediDükkanın karşısında bodrumda oturan bir ablada hemen; '' kim kız o '' diyip beni görünce '' Aaa hakikaten kız kaç kilo verdin '' diye sordu Bende düz 30 kg oldu dedim ( 500 gramın lafımı olur ) '' Anammm 30 kgmu kızzzz nasıl verdi bukadar '' diye komşu ablama sordu oda tabi diyetlerle diyince ben sırıtmaya başladım Tam gülümseyerek yoluma devam ederken başka bir apartmandan üst katlardan sadece sesini duyduğum bir bayanda baya sesli bir şekilde '' kızzzzzzzzz kilomu vermiş bu kız inanılmaz fark var '' diye seslenmezmi
Kuaför komşu ablamda '' evet 30 kg verdi '' diyince Ay vallaha helal olsun dedi yüzünü görmediğim hatun
Sahiden 30 kg mi verdiniz
Sormasi ayip ne kadar zamanda verdiniz nasil verdiniz vücutta sarkma falan oldumu basarilarinizin bolca devamini diliyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Slm kızlar nasılsınızbugün öğlen kızı anneannesine gönderdim eşimde dışarıdaydi saat 4 bucuğa kadar rahatca temizlik yapip sonra yanlızliğin keyfini çıkarıp kafa dinledim buna çok ihtiyacim varmiş iyi geldi
Ya telefondan giriyorum menumu yazdim ama bu listeye giremiyorum siz yazdim sayin14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]- - [/TD]
[TD]- - [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.sudbanazenin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Sevtal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.asena87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.cornella[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.sarraf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR][TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?