- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.741
Çok haklısın ya bu aralar koşturmaca yüzünden gelemedim de diyet de yapamadım ama 2 gndür spora başladım menülerimi de yazıcam merak etmeAmiiin canım inşallah
Immm ben bayılırım yeşil çaya
Ayyy benimde regl gecikti biraz meyveye ağırlık verdim canim tatli isteyince inşallah yarin arti çikmam
Canim su şişenin içine çubuk tarçın at gün boyu bu suyu iç bayaa bastırıyor tatli isteğini yada yoğurdun içine az kuru üzüm atıp tarçınlayinca da çok seviyorum ben
Aslında en iyisi kepekli sandivic canim dedigin gibi içini iyce al arasina peynir domates maydanozla harika bi kahvalti olur yada iş yerinde mümkünse yulaf ezmesi bikaç çeşit kuru meyve bulundursan evden yogurt veya süt getirip karıştırıp yiyebilirsin ben yogurtla çok severim
Ama böyle olmuyor iremcim hani menu paylaşımı hani cumalari kilo bildirimi ?
Aayy hic de bişey gelmedi aklimaama aklimda bulunsun yazarim aklima bişeyler gelirse
Geldim burdayım :)Benim rakibim nerelerde yahu.bu hafta daha bi motiveyim bekliyorum kendisini..
Geldim burdayım artıkSenin rakibe kayıplarda malesef başkasiyla eşleştiririm seni tatlim
Ben de vardım1-RengarenkNesli -75.4 & bengiisuu -69.5
2- S SEVTAL87 - 69.7 & @asena87 - 68.0
3-@SekerPancari71 -57.8 & @cornella -73,2 &Afrasyab -59.7
4-sarraf -90.1 & @Sudbanazenin -93.5
Unuttuğum varsa söylesin fistiklaryeni rakipler haydiii kapışma başlasin
Olabilir canım ben de öyleydim..burda daha iyi motive oluyorum bırakırsam benim için de zor olur..Bir de gerçekten psikolojik olarak iyi değildim sırf buraya değil kendime bile vakit ayıramadım bu yüzden . Doktora da gittim . Özür dilerim hepinizden kaptanım
HaklısınOlabilir canım ben de öyleydim..burda daha iyi motive oluyorum bırakırsam benim için de zor olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?