- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.761
Menü güzel canim afiyet olsunselam kızlar
sabah peynir zeytin omlet salata
öğle: yarım tabak patates salatası
akşam da yarım tabak patates salatası
selincim ben geçen haftaki kapışmayı kaybetmiştim. cezamı öğrenebilir miyim
Yok canim karabugdayin şekli değişik zaten üstünde de karabugday yazıyorArkadaşlar dün markette baktımda karabuğday için üstünde kara bulgur yazıyodu bilemedim almadım omu acaba
O zaman bu hafta kontrolümdesin tatlim sık sık uğraÇok haklısın ya bu aralar koşturmaca yüzünden gelemedim de diyet de yapamadım ama 2 gndür spora başladım menülerimi de yazıcam merak etme
Ama hep geldim diyosunB
Geldim burdayım artık
Bu hafta düzenli gir pazartesi seni de eşleştireyim tamam miBen de vardım
Canim benim bak biz burda hem arkadaşlik kuruyoruz hem sohbet ediyoruz hemde zayifliyoruz buraya sık sık uğramak sana iyi gelecek benceBir de gerçekten psikolojik olarak iyi değildim sırf buraya değil kendime bile vakit ayıramadım bu yüzden . Doktora da gittim . Özür dilerim hepinizden kaptanım
Minik kaçamaklari görmezsek gayet güzel neslim zaten sporlarınla o minik kekle ćikoyu yakmışsindirselam kızlarrr. bugun gene tum gun meşkuldm sokaklardaydım gelemedimm
hemen menu yazayımm
salı menu
sabah 7,40 da domates peynir zeytin avakado sucuk 1dlm ekmek
öğle 12 de yumurtalı taze fasulye kavurması+1 lokmalık kek+1 çıbık bitter+yogurt
akşam 18,20 de: mercimek çorbası+ yarmalı pırasa sote+yoğurt
ara 1 minik muz+2 minik mandalin 3 ceviz içi
sporlarımm:
ikindinden önce 1 saate yakın yurume sahilde
akşam yemekten sonrasında 40dk karma: lesli+step+eliptik aleti+karın kol bacak direnç+plates esneme /fitneste
Hatunlar iyi geceler.
40 dk eliptik+250 twester+150 mekik tamamdır.inş.yarında sabah ve akşamınkini erkenden yaparım.annemlere gitcem yine orda kalcam.
Doğum günün kutlu olsun bengiiimm sen dengelersin bugün hemenKızlaar iyi geceler yoktum bu aksam eşimin okul mudiresi bizleri yemeğe çağırmışti öğretmenler günü programı ...Salı menüm
Sabah 1 dilim tam bugday ekmeği peynir
Öğlen 1 kase çorba ve salata
Aksam tavuklu pilav ve 1 dilim börek ısrar üzerine yedim kalabalıktı ayıp olmasın diye ..eve gelincedə benjm doğumgünü pastami kestik ince bir dilim yedimvalla bugün hem doğum günüm hem öğretmenler günü olunca boyke oldu
Arkadaşlar dün markette baktımda karabuğday için üstünde kara bulgur yazıyodu bilemedim almadım omu acaba
Kızlaar iyi geceler yoktum bu aksam eşimin okul mudiresi bizleri yemeğe çağırmışti öğretmenler günü programı ...Salı menüm
Sabah 1 dilim tam bugday ekmeği peynir
Öğlen 1 kase çorba ve salata
Aksam tavuklu pilav ve 1 dilim börek ısrar üzerine yedim kalabalıktı ayıp olmasın diye ..eve gelincedə benjm doğumgünü pastami kestik ince bir dilim yedimvalla bugün hem doğum günüm hem öğretmenler günü olunca boyke oldu
kiloları yakın olanlar eşleşiyor. cuma günü kimin eksisi fazlaysa o kazanıyor ve kazanan kaybedene ceza veriyor. spor olabilir yemek olabilir.kızlar bu eşleştirme olayı nedir,ne yapıyoruz.
Merhaba canım.bu hafta şanslısın evde kalamadığımdan sporumu tam yapamıyorum ama dikkatteyim.bakalım nolucak cuma
sen daha sanslısın..bende hareket sıfır.işteyim tüm gün ve cok yedim yedim yedim :)Merhaba canım.bu hafta şanslısın evde kalamadığımdan sporumu tam yapamıyorum ama dikkatteyim.bakalım nolucak cuma
Teşekkür ederim selinciiimmDoğum günün kutlu olsun bengiiimm sen dengelersin bugün hemenben regl oldum dün eksi gördüm şükür
Teşekkür ederimmmm canımmmBengiisu canım doğum gübün kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?