- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.461
Evett tatlım yaklasik 1.5 senedir ev ahalisi olarak karatay -taş devri diyeti adina ne denirse onu yapiyiruz. Sagliksi bisi tuketmiyoruz . Raw beslenmede hayatimiza dahil biraz karma benim ki. Cok okudum saglikli beskenme kitaplari o yuzden karma ama kok taş devri karatayKaratay tarzimi besleniyorsunuz bana öyle geldi
Canim son kararı sen ver izne ayrılırsan kilo alirsin diye korkuyorum çünkü cumalari buraya bildirim yapacağini bildiğin için dikkat ediyorsun bence azcik daha sıksan 100 gr da olsa aşağı inebilirsin her hafta ben bu hafta da seni sabit yaziyorumBen hala 79um yani sabitim ve su an kilo vermek icin bi caba harcamiyorum yani sadece ekmek yememek seker kullanmamak gibi aliskanliklarimi sürdürüyorum onun disinda hic dikkat edemiyorum spor yapmaya da zaten vaktim yok o yüzden bu ocak tatiline kadar yani yaklasik 1 ay kadar izne ayrilabilir miyim? Takima faydam yok zararim da olmasinama eger sabit kalmanda bi sorun yok aramizda kalabilirsin derseniz de cumalari bildirim yapmaya devam ederim tatile kadar cunku su an son haftalae yaklasti zaten 2 hafta sonra finallerim var onlar bittikten sonra rahatlicam tekrardan baslicam maratona
Canim teşekkür ederim kaptan yardimcimiz bengiisuu paylaştı bu haftaki listeyi ekle hadi kilonuSekerPancarii canim aday listesini paylasmadm bi degisiklik varmi bilemedigimden...Bide su % de hesaplama isini gene unuttummm
Aman diyimm kuzumm. Bak bu olaya kilo vermek degil saglikli beslenmek ve yasamak icin bakarsan daha iyi yol katedersinn. Ne diyirum bak ben 1 senedir 1 ileri 2 geri hic pes etmedim. Bunun pes edilecek can sikacak bi durumu yok. O an ona ihtiyacin vardi kg aldinn. Sakin hayata kusme onune bak hep. Bikere kendine yeni hedefler koy mesela direncin kac bilmiyorumm yeni yila en az 10 puan altinda olacam de tahkil yaptur bi hediye al kendine. Hedein kg degil insulin direncinle savasin olsunKızlar ben tartıldım 81,5 kg olmuşum neden 1,5 kg aldım çok üzgünümbwnim moral bitik anlamıyorum ya
Tamam o zaman öyle yapalım neslim bu haftadan izinli yazabiliyo mym hani bildirim yapti ya ???Selincimm deniz izne ayrilsin ama free takima kg bildirimine devam etsin boylecw almaz kg da olurmu
Ağlamaktan gözlerim şişti bu benim çok önemli bunun yüzünden eşim ile problemlerim var anlatamam kızlar çok kötüyüm şimdi arkadaşım ile yürüyüşe gidiyorum sonrada spora gidicem moralim sıfır ama yapmaya gayret edicemAman diyimm kuzumm. Bak bu olaya kilo vermek degil saglikli beslenmek ve yasamak icin bakarsan daha iyi yol katedersinn. Ne diyirum bak ben 1 senedir 1 ileri 2 geri hic pes etmedim. Bunun pes edilecek can sikacak bi durumu yok. O an ona ihtiyacin vardi kg aldinn. Sakin hayata kusme onune bak hep. Bikere kendine yeni hedefler koy mesela direncin kac bilmiyorumm yeni yila en az 10 puan altinda olacam de tahkil yaptur bi hediye al kendine. Hedein kg degil insulin direncinle savasin olsun
Canim lütfen böyle düşünme herseyin başi sağlık ben eminim yaptıklarının karşılığını alacaksin sabretAğlamaktan gözlerim şişti bu benim çok önemli bunun yüzünden eşim ile problemlerim var anlatamam kızlar çok kötüyüm şimdi arkadaşım ile yürüyüşe gidiyorum sonrada spora gidicem moralim sıfır ama yapmaya gayret edicem
İnşallah Can'ım ya çok zor bir durumdayım manevi açıdan insülin seviyem 18 şimdi tahlileme baktımCanim lütfen böyle düşünme herseyin başi sağlık ben eminim yaptıklarının karşılığını alacaksin sabret
Aaa bak ben bu msj görmedimKızlar ben 81,5 kg olmuşum takıma girmek istemiyorum sinirim bozuldu
Canim ben pek anlamam çok mu 18 ?? Inşallah hersey yoluna girecek tatlim dua et kalbini ferah tutİnşallah Can'ım ya çok zor bir durumdayım manevi açıdan insülin seviyem 18 şimdi tahlileme baktım
Tesekkur ederimde matematiksel bir durum mu yada nasil yapiliyor biri hayrina gosterseasena87 ve Sudbanazenin bu hafta kilolarinizi ben ekledim ama öbür hafta yüzde hesaplamayida oğrenip kendiniz eklemeniz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?