- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.501
süpersin canımGünaydın kızlar.
Geçen cuma..69.7
Bu sabah... 67.7
Giden ... 2 kg.
Takima katilmak mi istiyorsun tatlimBu nasil oluyor ben 1.66 boyum 71 kiloyum 4 ay oldu dogum yapali hamilelikl
Ten once 65 kiloydum ve bana zayiflik hic yakismaz idael kilom 65 olsun istiyorum evlendigimde 58 dim ama yuz hatlarim cöküyor esim kilo sevmio aslinda asiri kiloluda gørunmuyorum kemiklerim iri olgun bi bayanim boyumda var sanirim ondan ama nasil oluyo bende yapayim bari
O zaman hep dikkat edicezdemkki ben dikkatetmesem 10 gunde eski kiloma donucem ALLAH'im sen koru nefsimizi YARABBIM
Çok iyiymiş gerçekten ben bunu yapıcam inşallah ama okul 15 tatile girince yapayım diyorum tatilde bi başlangıç olur hem evde rahat olur şimdilik sabah muz veya mevye öğle n yemekhane de ne olursa ama tatlı yemiyorum akşam da genelde bişey yemiyorum bı nasıl ???Canım Meyve her gün sabahları kahvaltı niyetine yeniyor
Diyetin orjinalinde öğlen ve akşam aynısı yenecek diyor ama biz öğlen ve akşam farklı şeyler tüketiyoruz ve o şekilde de gayet güzel gidiyor kilocuklar
İşte tek kural aynı besin gurubundan bile olsa karıştırılmıyor yani peynir yiyorsan yumurta yiyemiyorsun aynı öğünde ama atıyorum farklı peynirlerle kendine peynir tabağı yapabilirsin öğle yemeğinde ( geç kahvaltı gibi )
Ben mesela sabah 06da uyandığımdan genelde en geç 07de meyvemi yiyorum sonra işlere girişip arada keyif kahvemide içtikten sonra saat 11 - 12 gibi en geç öğle yemeğimi yiyorum ( bazen canım kahvaltı tarzı istersede ona göre hazırlıyorum ama dediğim gibi yumurta yiyorsam peynir yok yada peynir yiyorsam sucuk yemiyorum gibi)
Karışık gibi görünsede çok zevkli uygulaması ve nişastayla karbonhidrat gününde hiç artı görmedimtabi abartmamak gerekiyor atıyorum nişasta gününde bakliyatta oluyor ama ben genelde akşamları özellikle kırmızı mercimek çorbası tercih ediyorum ( yarın mesela nişasta günüm ve öğlenlik patatesli Taze fasülye yapacağım akşamda Mercimek çorbası düşünüyorum tabi yanına yeşillikle salata serbest, aralarda acıkma hissi olursada domates salatalık serbest ama ben genelde tüketmiyorum midem artık alıştığından )
Karbonhidrat gününde de en hafif seçenekleri tercih ediyorumöğlende dışardaysam simit ( tabi yanında ayran yok ) evdeysem bazen domatesli makarna yada yufkadan ıspanaklı gözleme yağsız tavada yarım yufkadan akşam öğünü tatlı serbest diyor ama bu güne kadar hiç ağır bir tatlı yemedim ( meyveli yoğurt, pudding, 1 fıncan sahlep yada sıcak çikolata ) onunda saatini mümkün olduğu kadar erken deng getiriyordum ki ne olur ne olmaz diye
Mesela ayın 26.sında ( gerçi daha çok var ) KVde KPnin senesi ve akraba günü aynı gün olucak ve tabiki ikramlar olacak ve şansıma o gün karbonhidrat günüme deng geliyoröğlen 14:30 gibi genelde kuran bitmiş oluyor ve yemek faslı oluyor bende o gün için kendime çok az börek yeme hakkı tanıyacağım tatlı ikramıda Triliçe olacak ( ben yapacağım ) ama ben onu hemen peşinden değilde atıyorum 18:00 gibi yerim oda çok ufak bir parça
Menü uygun olmayacaksa ben yanımda götürüyorum sonuçta yabancı değil gittiğimiz insanlar hepsi akraba ve ben zayıfladıkça helal kız sana diye daha çok çoşkuyu veriyorlarhatta bazen bize gününü söyle ona göre menü yapalım diyorlar ama ben kimseye zahmet vermek istemem
Boy; 157
Yani evetTakima katilmak mi istiyorsun tatlim
Canim son kararı sen ver izne ayrılırsan kilo alirsin diye korkuyorum çünkü cumalari buraya bildirim yapacağini bildiğin için dikkat ediyorsun bence azcik daha sıksan 100 gr da olsa aşağı inebilirsin her hafta ben bu hafta da seni sabit yaziyorum
***14. TAKIM 442. ETAP***
Rengarenknesli ( 74,6/ 74.2/ 0.4/ %0.54 )
denizmrv( 79.0/79.0 /0 / %0 )kilosu sabit
bengiisuu ( 69.5/ 68.8/0.7 /%1.00)
Moon8187 ( 70.7/ 72.5/-1.8 /%-2.55)
Sevtal87(69.7 /67.7 / 2.0/% 2.87 )
Şekerpancarı71(57.2/ 57.0/ 0.2/%0.35)
Afrasyab(58.7/58.4 /0.3 /%0.51)
Sarraf(89.4 / 88.0/1.4 /%1.56)
Asena87( 68.0/ 67.0/1.0 /%1.47) yeni üye baş.tarih 17 kasim.2015, baş.kilo:70.0 hedef kilo:58
Sudbanazenin(91.0 / 90.6/0.4 /%0.44) yeni üye baş.tarih 20 kasim.2015 baş.kilo:93.5 hedef kilo:80
14. TAKIM ORTALAMASI:%0.619
Tşk.ederim canım.hep aybı şeyler üstelik 1 gün sorda yapamamıştım.sadece sabahları süt yerine 2 haşlanmış yumurta beyazı yedim.inş.haftayada böyle olur.süpersin canımnasıl başardın. işin sırrı nedir?
Teşekkürler ederim yardım meleğimBitanem listenizi paylaş istersen sadece sarraf arkadaşımızın ortalaması 1,57 olacak böylece ortalamanzı %62 oluyor kuzumBizde çoğunluğa uyalım
İnşallah Can'ım ya şimdi yürüyüşden geldim toplam 3 saat yürüdüm fakat spor salonuna gidemicemCanim lütfen böyle düşünme herseyin başi sağlık ben eminim yaptıklarının karşılığını alacaksin sabret
Evet Can'ım çok malesef inşallah diyelim teşekkürler Can'ım hüEl Dilek'lerin içinCanim ben pek anlamam çok mu 18 ?? Inşallah hersey yoluna girecek tatlim dua et kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?