- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.141
Canim sende durumlar nedir senin kilo bildirimini bulamadimda bu arada verecegin her turlu cezaya raziyimAdaylAr listesi nerde ki
Bende regl haftasina yaklasiyorum diye mi veremiyorum acaba cok canim sıkıldı yaRegl zamanıma geldi @asena87 seni tebrik ederim canimm çok güzel vermissin bana istediğin cezayı verebilirsin tatlimm
Bir kaç sayfa gerideydi canim paylaştim tekrar:)Kizlar adaylar listesinin yerini bilen yokmuuuu
Harikasin ya tamı tamamina istedigin kiloyu vermissim harikasin ya
★☆★ADAYLAR LİSTESİ 443. ETAP☆★☆
Miyav_su:(81.5/ / /%) yeni üye baş. Tarihi 30 kasim 2015 baş. Kilo:80.0 hedef kilo:50 , 18 kasım 2015 listede
Durumda (70.0 / / /%) yeni uye baş.tarihi 2 aralik 2015 baş.kilo:70.0 hedef kilo:50 18 aralik 2015 listede
Marlin18(68.5/ 67.5/ 1/%1.4)yeni üye baş.tarihi 3 aralık 2015 baş.kilo:69.5 hedef kilo:56. 18 aralik 2015 listede
Cok tesekkur ederim canim.bende biraz önce bulmustum.o kadarda baktim ama görememisim.sanada zahmet olduBir kaç sayfa gerideydi canim paylaştim tekrar:)
Allah yardimcin olsun canım umarım en kisa zamanda düzelir inşallahihlamur icirmeye calisiyorum ama icmiyor bende bugun kendi yaptigim biskuvi ve ihlamurla mama yaptim pekmz koydum icine yedi bi kismini ama sonra surup verince hepsini vikartti ve ac uyudu suanda benimde gozumde arpacik cikti halsizlik bas agrisi burun tikanikligi ayyy cok fenayiz ailck
ne cezasi selincimmm bizi birakma yeterr
Cok tesekkür ederim canim darisi basina insallahHarikasin ya tamı tamamina istedigin kiloyu vermissim harikasin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?