- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.101
Yihhu çook sevindim nesliimm73.9 u gordum kizlar yasasin. Liste bulamadim sonra gelir eklerim oglana yemek yedireyim
Aman iyi olsunda bugünde dinlensinGunaydinn takimdaslarim. Oglum dun iidi. Bu7gun halsizim.gitmicem anne okula.dedi evdeyiz istirahat edice. Gorunurde bisi yok ama halsizmis
Menü çok güzel spor hariikkaaa neslimmPes. Menum
Sabah tarcinli meyve
Ogle kofte salata
Aksam tatli oatates haslama yogurt 1 kasik makarna
Spor 30dk yurume 1 saat yoga
Yogada zir hateketlere gectik dun xok terledik yorulduk bugun her kasim agriyor :)
Yazdim rakibemHerkese günaydin kizlar hayirli cumalar.
Sudbanazenin kilonu yazmani bekliyorum rakibem hadi bakalim
Ya ben buraya 90.8 yazmisim kendi tuttugum listede oyle duruyo yanlis olmus burda 90.6 yaziyor onceki hafta yani sadece 100 gr verebilmisim bGünaydın kızlar
Büyük mü konustum nekilo vermek bi yana almisim bile yani pazartesiden bu yana almisim
Ama gecen cuma 9.8 bugun 9.5 300gr vermisim ama pazartesiden(90.2) bu gune kilo aldigim icin kendimi kilo vermis degil almis olarak goruyorum
2 kg hedefim vardi hedefimin kıyısına bile gelememisim rakibemin verecegi her turlu cezaya hazirim boynum kıldan ince
Gecen hafta:68.5
bu hafta67.5Eki Görüntüle 1714226
Olsun moralini bozma yola devam bende bir ara hic kilo veremiyodumYazdim rakibem
Olsun canim moralini bozma gitsin de az az gitsinYa ben buraya 90.8 yazmisim kendi tuttugum listede oyle duruyo yanlis olmus burda 90.6 yaziyor onceki hafta yani sadece 100 gr verebilmisim b
Listede benim adim yok kiiTebrikler caniiiimm çookk iyiadaylar listesine ekle tatlim kilonu listeyi paylaştim
Adaylar listesine bak tatlim ordasinListede benim adim yok kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?