- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.521
Cnm bu hafta giremem heralde listeye çünkü bu 2 gün hiç dikkat edemedim tam tersine bozdum .toparlayacağım
Insallah canim .esimin yaninda zayiflayarak gezmek istiyorum.kendisi kilosuna cok dikkat ediyor .bende kendimi kötü hissediyorum yanindaOlsun bize kalan fit bir vücut olur kârımız büyük
Görüştünüz mü canım çok sevindimOooo hediyeler,vaatler :)
Bende bugun ayruldgim erkek arkadasimla oturmak durumunda kaldim *ohbet ettik tabi.yaninda yemek yemedim.diyete devammi deyip guldu.niye veremeyecegimimi dusunuyorsun dedim dahada guldu..bende ic8mden gorursun sen dedim...
Benim cok fazla kilom yokki 65.5 falanim suan.ne yani 7,8 kilo ic8nmi inanmayip guldu...
Tovbe tovbeeee gicik oldum.
Baska bi durumdan dolayi gorustuk.galiba arkadas gbi gorusuyo o.bnde pek takmadim normal sohbet ettik.gulduk eglendik.bu surecte ya ozler ve dayanamaz yada ikimizde siguyup unutrz zamanla.artik noluyosa...psikolojimden onemli degil yaGörüştünüz mü canım çok sevindim
Hayırlısı Can'ım bende barıştınız sanmıştımBaska bi durumdan dolayi gorustuk.galiba arkadas gbi gorusuyo o.bnde pek takmadim normal sohbet ettik.gulduk eglendik.bu surecte ya ozler ve dayanamaz yada ikimizde siguyup unutrz zamanla.artik noluyosa...psikolojimden onemli degil ya
Işte sana hirslanmak için bi sebep canim incecik fiziginle etrafta dolasirken o sadece seni izliyo olacak cevabini böyle ver onaOooo hediyeler,vaatler :)
Bende bugun ayruldgim erkek arkadasimla oturmak durumunda kaldim *ohbet ettik tabi.yaninda yemek yemedim.diyete devammi deyip guldu.niye veremeyecegimimi dusunuyorsun dedim dahada guldu..bende ic8mden gorursun sen dedim...
Benim cok fazla kilom yokki 65.5 falanim suan.ne yani 7,8 kilo ic8nmi inanmayip guldu...
Tovbe tovbeeee gicik oldum.
Hayir canim sakiinn kahve falan iç istersen ama sakin bisey yeme hadi bak o zman nasil incecik gezinicez etraftaHerkese hayirli geceler kizlar.uykusuz bir gece daha beni bekliyor.yorgun ve uykusuz olunca motivem düsüyor.biseyler yemek istiyo canim nedense
Ee sende dikkat ediyorsun canim bak bizimlesin beraber kilo veriyoruz o günler cok yakinInsallah canim .esimin yaninda zayiflayarak gezmek istiyorum.kendisi kilosuna cok dikkat ediyor .bende kendimi kötü hissediyorum yaninda
***14.TAKIM 444. ETAP***
Rengarenknesli ( 73.9/ / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
bengiisuu ( 68.3/ / /%)
Moon8187 ( 71.3/ / /%)
Sevtal87(67.7/ / /% )
Şekerpancarı71( 56.8/ / /%)
Afrasyab(58.2 / / /%)
Sarraf(88.0/ / /%)
Asena87(65.6 / / /%)
Sudbanazenin(90.5 / / /%)izne ayrılmak istiyor
Miyav_su( / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 30 kasim 2015 başlangıç kilo 80 hedef kilo:50
Marlin18(67.5 /66.7 / 0.8/%1.18)yeni üye başlangıç tarihi 3 aralik 2015 başlangıç kilo 69.5 hedef kilo:57
14. TAKIM ORTALAMASI:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?