Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bütün gün bebisle ugrastim.uyumadi bir türlü.biraz ateside var.yarina gecer insaallah
kahvaltim; 1yumurta ve1muzla yaptigim omlet ve bir avuc ceviz
ara; yarim dilim ekmek , iki cok kücük parca kasar ve bir catal recel
aksam; bir tabak sulu köfte ve yogurtlu karnibahar haslama
az öncede üc tane üzüm, iki ceviz ve üc dilim mandalina yedim
1,5saat yürüdüm bebisi dolastirdim uyutmak icin
2lt su belki mekik falan cekerim

Oooo hediyeler,vaatler :)
Bende bugun ayruldgim erkek arkadasimla oturmak durumunda kaldim *ohbet ettik tabi.yaninda yemek yemedim.diyete devammi deyip guldu.niye veremeyecegimimi dusunuyorsun dedim dahada guldu..bende ic8mden gorursun sen dedim...
Benim cok fazla kilom yokki 65.5 falanim suan.ne yani 7,8 kilo ic8nmi inanmayip guldu...
Tovbe tovbeeee gicik oldum.

Görüştünüz mü canım çok sevindim

Baska bi durumdan dolayi gorustuk.galiba arkadas gbi gorusuyo o.bnde pek takmadim normal sohbet ettik.gulduk eglendik.bu surecte ya ozler ve dayanamaz yada ikimizde siguyup unutrz zamanla.artik noluyosa...psikolojimden onemli degil ya
Hayırlısı Can'ım bende barıştınız sanmıştım

Herkese hayirli geceler kizlar.uykusuz bir gece daha beni bekliyor.yorgun ve uykusuz olunca motivem düsüyor.biseyler yemek istiyo canim nedense

Işte sana hirslanmak için bi sebep canim incecik fiziginle etrafta dolasirken o sadece seni izliyo olacak cevabini böyle ver ona

Herkese hayirli geceler kizlar.uykusuz bir gece daha beni bekliyor.yorgun ve uykusuz olunca motivem düsüyor.biseyler yemek istiyo canim nedense
Hayir canim sakiinn kahve falan iç istersen ama sakin bisey yeme hadi bak o zman nasil incecik gezinicez etrafta

Insallah canim .esimin yaninda zayiflayarak gezmek istiyorum.kendisi kilosuna cok dikkat ediyor .bende kendimi kötü hissediyorum yaninda
Ee sende dikkat ediyorsun canim bak bizimlesin beraber kilo veriyoruz o günler cok yakin♥♥♥♥♥♥

***14.TAKIM 444. ETAP***

Rengarenknesli ( 73.9/ / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
bengiisuu ( 68.3/ / /%)
Moon8187 ( 71.3/ / /%)
Sevtal87(67.7/ / /% )
Şekerpancarı71( 56.8/ / /%)
Afrasyab(58.2 / / /%)
Sarraf(88.0/ / /%)
Asena87(65.6 / / /%)
Sudbanazenin(90.5 / / /%)izne ayrılmak istiyor
Miyav_su( / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 30 kasim 2015 başlangıç kilo 80 hedef kilo:50
Marlin18(67.5 / / /%)yeni üye başlangıç tarihi 3 aralik 2015 başlangıç kilo 69.5 hedef kilo:57

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Iyi geceler kizlar listemizi paylaştim yarin geç uyanirsam hazir dursun kilosunu bildiren listeye eklesin♡♥♥♥♥♡♥♥♥♥

Merhaba herkese.menümü yazayım.
13.00.. 2 haş.yumurta beyazı yarım bardak ayran
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
15.00.. 2 şek.tarçınlı süt. 1 gün kurusu 16.00.. 2 tane hindi boynu haşlama
19.30.. 2 tane daha haşlama ve kırmızı lahana salatadı zeytinyağlı.
20.30.. 15+25 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Aralarda form çaylarım tabi.1 saate kadarda 2 gün kurusu ve biraz kuruyemiş yerim.
İnş.yarın herkes bol eksiyle uyanır.

Kizlar herkese hayirli sabahlar. Insallah bol eksili bir gün olur.ben bebis i doktora götürecem biraz sonra gelince görüsüruz
gecen hafta; 67.5
Bu hafta; 66.7

***14. TAKIM 444. ETAP***

Rengarenknesli ( 73.9/ / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
bengiisuu ( 68.3/ / /%)
Moon8187 ( 71.3/ / /%)
Sevtal87(67.7/ / /% )
Şekerpancarı71( 56.8/ / /%)
Afrasyab(58.2 / / /%)
Sarraf(88.0/ / /%)
Asena87(65.6 / / /%)
Sudbanazenin(90.5 / / /%) izne ayrilmak istiyor
Miyav_su( / / /%) yeni uye baş.tarih. 30kasim.2015 baş.kilo:80 hedef kilo:50
Marlin18(67.5 / / /%) yeni uye baş.tarih.3.aralik.2015 baş.kilo:69.5 hedef kilo:57

14.TAKIM ORTALAMASI:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…