- 16 Şubat 2009
- 34.845
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.501
Tartılıyorum ve malesef onca spora rağmen 300 gr gitmişTamam tatlim ne alemde kilo durumu
Canim bu menüyle acikacaksin ama sakin bu saatten sonra bişey yemek malum yarin tarti günü dayanamazsan iki kaşık yoğurt yeCanlarim,herzaman ki gibi sacma beslendim.
08.00 az kasar,1 zeytin,1etimek form
Gun ici:1 salatalik,1 mandalina
17.30 biraz kasar,1etimekform,1 domates,2zeytin.
Ölçülerini alıyor msn canim belki fazlasiyla incelmissindir çok iyi spor yapıyorsun çünkü takilma az gitsin öz gitsinTartılıyorum ve malesef onca spora rağmen 300 gr gitmişyorgunluktan ölüyorum 310 dk spor yaptım ya sırf Can'ım jelibon ve baharatlı cips cekti diye ama 300 gr gitmiş
Aynen Can'ım fazla takmıyorum sadece belden 1 cm gitmiş o kadarÖlçülerini alıyor msn canim belki fazlasiyla incelmissindir çok iyi spor yapıyorsun çünkü takilma az gitsin öz gitsin
Evet inşallah hep birlikte tombul ev hanımlığına elveda fit ve diri günlerimize merhabaHadiii yaza ne kaldi kışın bütün kilolari atip yazin özgürce giyinelim
Ay ne güzel benimde eşim söz verdi dolabımı değiştirecek ve çok istediğim pırlanta bilekliği alıcak banaAyy inşallah canım..yaza 70 olursam tüm gardrop değişecek 65 de bilezik sözü..eşimin vaatleri dur bakalım..yeterki zayıflayayım onlar olmasa da olur..
EveeetttOooovv sizin vaatler de iyiymiş..hadi bakalım dikkat edelim birbirimize kazanan biz olalım hem sağlık hem hediye açısından
Sakın Can'ım bizim yüzümüzden kavga etmeEveeetttama en masum hediye benimmiş şimdi kalkip eşimle kavagaya tutuşurmuşum
Yok tatlim yapar miyim şaka yaptimSakın Can'ım bizim yüzümüzden kavga etme
Bakalım bizimkiler belkide yapmazlar milletvekili vaadleri gibi olurYok tatlim yapar miyim şaka yaptim
Ayy aman amanEveeetttama en masum hediye benimmiş şimdi kalkip eşimle kavagaya tutuşurmuşum
Olsun bize kalan fit bir vücut olur kârımız büyükBakalım bizimkiler belkide yapmazlar milletvekili vaadleri gibi olur
Olsun sen onlari hediye olarak sayarsin biz kadinlar hep böyle minik oyunları görmezden geliriz zatenAyy aman amanbenimki zaten araba için almıştı benim bilezikleri onun yerine sayıyo aklınca ama olsun desteğini hissediyorum şuan..
Evet en büyük hediye o zaten Can'ımOlsun bize kalan fit bir vücut olur kârımız büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?