Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canlarim,herzaman ki gibi sacma beslendim.

08.00 az kasar,1 zeytin,1etimek form

Gun ici:1 salatalik,1 mandalina

17.30 biraz kasar,1etimekform,1 domates,2zeytin.
Canim bu menüyle acikacaksin ama sakin bu saatten sonra bişey yemek malum yarin tarti günü dayanamazsan iki kaşık yoğurt ye

Tartılıyorum ve malesef onca spora rağmen 300 gr gitmiş yorgunluktan ölüyorum 310 dk spor yaptım ya sırf Can'ım jelibon ve baharatlı cips cekti diye ama 300 gr gitmiş
Ölçülerini alıyor msn canim belki fazlasiyla incelmissindir çok iyi spor yapıyorsun çünkü takilma az gitsin öz gitsin

Menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta yarim yumurta beyazi biraz kaşar ,süzme peynir şekersiz çay
Ara 1 cennet hurmasi yarim küçük elma
Aksam 1 kase (3 kepçe) mercimek çorbası, 4 küçük lahana dolmasi

Bugünkü menüm..
Sabah: tereyağında iki yumurta, kk peynir, üç ceviz..

Akşam: yarım kase tarhana çorbası, yarım tabak ıspanak, yoğurt..

Kahvaltıda 15 adet zeytin,1 turp mor lahana ve ekşi kulak yedim 1 adet kivi ve yarım çay bardağı badem ceviz akşam ise 4 adet yaprak sarması sarımsaklı yogurt ve 1 kase tarhana çorbası

Ayy inşallah canım..yaza 70 olursam tüm gardrop değişecek 65 de bilezik sözü..eşimin vaatleri dur bakalım..yeterki zayıflayayım onlar olmasa da olur..
Ay ne güzel benimde eşim söz verdi dolabımı değiştirecek ve çok istediğim pırlanta bilekliği alıcak banabundan sonra seni takip edicem kötü birşeyler yersen seni uyarıcam o kıyafetler ve bilezik senin olmalı

Ayy aman aman benimki zaten araba için almıştı benim bilezikleri onun yerine sayıyo aklınca ama olsun desteğini hissediyorum şuan..
Olsun sen onlari hediye olarak sayarsin biz kadinlar hep böyle minik oyunları görmezden geliriz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…