Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arada olur böyle canim moralini bozma bende 57 ye gelince tikaniyorum hep çok kilo veremedim bu hafta ama motivemizi düşürmeyelimmm devamm

Miyav_su canim geçen cumaki kilo bildirimini bulamiyorum adaylar listesine girmemişsin kilonu listeyi hazırlıyorum geçen hafta neydi kilon?

Kizllaaaaarr pek görünmüyorsunuz perşembe perşembe kaçamak yaparsaniz fenaaa olurr heeeaaa

Burdayız kaptancım.ev işi bebiş fırsat olmuyo bu aralar.tam gaz devam eksiye inş.reglide olmam gerek yarın ama bakalım nolucak.

Burdayız kaptancım.ev işi bebiş fırsat olmuyo bu aralar.tam gaz devam eksiye inş.reglide olmam gerek yarın ama bakalım nolucak.
Süper canim aman salmayalim hiç kendimizi kışın kilo işini bitirelim yaza manken gibi gezeriz dimiii yaa

Lütfen sık sık yazin kizlar S SEVTAL87 nin msji çok iyi geldi bana suan hiç bişi yiyesim yok daha da sıkı sarilma isteği var birbirimizi motive edelim hadi bunun şerefine herkese benden yeşil çayy "su içmeyi ihmal etmeyelim"

Ayy inşallah canım..yaza 70 olursam tüm gardrop değişecek 65 de bilezik sözü..eşimin vaatleri dur bakalım..yeterki zayıflayayım onlar olmasa da olur..
Zayiff olunca büyük bi özgüven oluyor zaten ne giyinirsek giyinelim harikaa duracak orayi burayi örtmeye gerek olmadan istediğimiz gibi giyiniriz ama eşinin seni böyle motive etmesi çok güzel bence bende 53 kilo oldugumda sevdigim bir marka var ordan 36 beden pantolon alcam

Aynen canım özgürce giyinmek istiyorum.eşlerimiz de ne yapsınlar çabalarımızı görüyorlar motive amaçlı vaatler..

Ayu benim eşimden hiç vaat yok hiç olmadı.artık herkes bana bukadar yeter kilon gayet iyi diyo ama ben 60 olana kadar devam edicem.

Ayu benim eşimden hiç vaat yok hiç olmadı.artık herkes bana bukadar yeter kilon gayet iyi diyo ama ben 60 olana kadar devam edicem.
Sen kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan oraya kadar in canim ben 165 boyundayim 59 da herkes yeter artik dedi ama ben 53 e kadar düşücem bacaklarim kalin benim yoksa hep balik etli görünüyorum

Canlarim,herzaman ki gibi sacma beslendim.

08.00 az kasar,1 zeytin,1etimek form

Gun ici:1 salatalik,1 mandalina

17.30 biraz kasar,1etimekform,1 domates,2zeytin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…