- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.481
Arada olur böyle canim moralini bozma bende 57 ye gelince tikaniyorum hep çok kilo veremedim bu haftahee bu beslenmeyle farkeder tabiiii.keşke bende işe bugün yoğurt getireydim de unuttum...akşam bende tavuk ve yoğurt yeyim yapabilirsem tavuklu bişeeeler.
son hafta cok tembelleştim selincim,moralim düşüktü motivemde düşmüş hemen
Süper canim aman salmayalim hiç kendimizi kışın kilo işini bitirelim yaza manken gibi gezeriz dimiii yaaBurdayız kaptancım.ev işi bebiş fırsat olmuyo bu aralar.tam gaz devam eksiye inş.reglide olmam gerek yarın ama bakalım nolucak.
Ayy inşallah canım..yaza 70 olursam tüm gardrop değişecek 65 de bilezik sözü..eşimin vaatleri dur bakalım..yeterki zayıflayayım onlar olmasa da olur..Hadiii yaza ne kaldi kışın bütün kilolari atip yazin özgürce giyinelim
Zayiff olunca büyük bi özgüven oluyor zaten ne giyinirsek giyinelim harikaa duracak orayi burayi örtmeye gerek olmadan istediğimiz gibi giyinirizAyy inşallah canım..yaza 70 olursam tüm gardrop değişecek 65 de bilezik sözü..eşimin vaatleri dur bakalım..yeterki zayıflayayım onlar olmasa da olur..
Aynen canım özgürce giyinmek istiyorum.eşlerimiz de ne yapsınlar çabalarımızı görüyorlar motive amaçlı vaatler..Zayiff olunca büyük bi özgüven oluyor zaten ne giyinirsek giyinelim harikaa duracak orayi burayi örtmeye gerek olmadan istediğimiz gibi giyinirizama eşinin seni böyle motive etmesi çok güzel bence bende 53 kilo oldugumda sevdigim bir marka var ordan 36 beden pantolon alcam
Ama böyle vaatler bizi çok iyi motive ediyor demiAynen canım özgürce giyinmek istiyorum.eşlerimiz de ne yapsınlar çabalarımızı görüyorlar motive amaçlı vaatler..
79,300 gr canımMiyav_su canim geçen cumaki kilo bildirimini bulamiyorum adaylar listesine girmemişsin kilonu listeyi hazırlıyorum geçen hafta neydi kilon?
Sen kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan oraya kadar in canim ben 165 boyundayim 59 da herkes yeter artik dedi ama ben 53 e kadar düşücem bacaklarim kalin benim yoksa hep balik etli görünüyorumAyu benim eşimden hiç vaat yok hiç olmadı.artık herkes bana bukadar yeter kilon gayet iyi diyo ama ben 60 olana kadar devam edicem.
Tamam tatlim ne alemde kilo durumu79,300 gr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?