- 16 Şubat 2009
- 34.843
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.641
Ay Can'ım ya inşallah hemencecik uyur bebişYok canım babişin işi çıktı gitti.hala uyutmaya çalıyorum.
Yok canım eliptik bis.twester ve mekik yapıyorum.Ay Can'ım ya inşallah hemencecik uyur bebişevde Leslie mi yapıyorsun canım
Twister ve mekik süpersin Can'ım maşallahYok canım eliptik bis.twester ve mekik yapıyorum.
Canim haftasonu olduğu için az yazılıyor herkes başka yerde olduğu için haftaići yine kaynaşiriz merak etmeGunaydin canlarim...
Napiyonuz,cok az yaziyosunuz artik ya...
Dun sormustumda cvb gelmedi.kati zencefil aldim dun.internetten arastirdim ama kafam karisti birsuru sey demisler fazlasi zarar veriyormus diye tirstim.
Amacim zararli aliskanliklari(!),bogaz agrisini ,etkisini azaltsin ve aradada sicak icrcek tarzi bitki cayi niyetine kullanabileyim onerdiginiz tarif varsa....
Ablam annemlere geldi biraz dertleşiyoruz bende geldimKızlar kimse uğramıyor topiğe nerelerdesiniz
Anladım Can'ım haklısın biz yanlız olunca buraya sarıyoruz işte haftasonu haftİçi Allah'dan spor yspıyorumda evde olmuyorumAblam annemlere geldi biraz dertleşiyoruz bende geldim
Canım geçmiş olsun sanırım sende şifayı kapmışsın hemen önlemlerini alKizlar benim bebis daha kötü oldu.öksürüyo cok kötü ishalide var zaten kulagi iltahapliydi.bana uyku yok.yorgunluktanmi bilmem bende cok halsizim.bogazimda agriyo.bas agrisida var tabii.bugün menü yazmayim cünkü cok karistirdim halsiz olunca cok meyve falan yedim enerji toplamam lazim bebisle ugrasmak yoruyo baya.insallah bir an önce iyi oluruzda kaldigim yerden devam ederim.suan yorgun luktan diyet modunda degilim
Ben cubuk tarcin ve bir kücük parca dilimledigim zencefili büyük bir fincanin icinde kaynamis suyla yarim saat kadar bekletip iciyorum.Gunaydin canlarim...
Napiyonuz,cok az yaziyosunuz artik ya...
Dun sormustumda cvb gelmedi.kati zencefil aldim dun.internetten arastirdim ama kafam karisti birsuru sey demisler fazlasi zarar veriyormus diye tirstim.
Amacim zararli aliskanliklari(!),bogaz agrisini ,etkisini azaltsin ve aradada sicak icrcek tarzi bitki cayi niyetine kullanabileyim onerdiginiz tarif varsa....
Yapacak bisey yok sanirim hastalik geldi artikmiyav_su .!.:Canım geçmiş olsun sanırım sende şifayı kapmışsın hemen önlemlerini al
Can'ım bol sıvı al adaçayı ıhlamur bebişinizde yazık yavrum bende yaşadım kulak iltihabı Rabbim şifa versinYapacak bisey yok sanirim hastalik geldi artik
Üzüldüm Can'ım Rabbim sabır versin en kısa zamanda bebiş versinMrb kizlar ve takim kaptanim
Gebe oldugum icin ayrlmistim.maalesf bebegimi kaybettim.
Canım üzüldüm Rabbim istediğin zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Mrb kizlar ve takim kaptanim
Gebe oldugum icin ayrlmistim.maalesf bebegimi kaybettim.
Size de çok geçmiş olsun ishali antibiyotikten dolayı olabilir.aynısı geçen hafta bize oldu çünkü ben de ilacı kestim..Kizlar benim bebis daha kötü oldu.öksürüyo cok kötü ishalide var zaten kulagi iltahapliydi.bana uyku yok.yorgunluktanmi bilmem bende cok halsizim.bogazimda agriyo.bas agrisida var tabii.bugün menü yazmayim cünkü cok karistirdim halsiz olunca cok meyve falan yedim enerji toplamam lazim bebisle ugrasmak yoruyo baya.insallah bir an önce iyi oluruzda kaldigim yerden devam ederim.suan yorgun luktan diyet modunda degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?