Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menümü yazayim hemen kaptani kizdirmayalim
kahvaltim; 1yumurta yla omlet,10zeytin, kk peynir, biber, bir dilim ekmek, bir avuc badem, iki catal tahin pekmez, iki dilim portakal
aksam; firinda sebzeli tavukbir tabak ve yaninda salata, yogurt ve bir dilim ekmek
spor yok cok halsizim

Bugünkü menün çok güzel tatlim

İyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıda 1 muz +1 elma +15 adet zeytin yedim biraz peynir akşam ise mercimek çorbası ve salata yedim herkese afiyet olsun bu arada 4 saat yürüdüm siz neler yaptınız ?
Oohh harika vallaa yürüyüşde menü de

Selam kızlar.menüm.
13.00 .. 2 haş.yumurta beyazı+yarım bardak ayran
14.00... 2 şekerli tarçınlı süt+1 gün kurusu+biraz kuruyemiş
15.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. 4 kaşık etli nohut
19.00.. 3 bardak 3 şekerli çay 1 dilim kek yarım şekerpare
Kayınvaldemdeyim eve gidincede inş.akşamki sporumu yapıcam.

Bende bugun dengeli beslendim.ama aksam yemekten sonra kandil icin lokma getirdiler.2 kucuk yedim.

Dun gece 10 dk isinma 60 tane squat yapmistim ya bugun odun gbi yurudum valla agridan...ayyy iyiymis...bugunde yapicam.

K
Bende bugun dengeli beslendim.ama aksam yemekten sonra kandil icin lokma getirdiler.2 kucuk yedim.

Dun gece 10 dk isinma 60 tane squat yapmistim ya bugun odun gbi yurudum valla agridan...ayyy iyiymis...bugunde yapicam.
sukuatı iyi yapmışsın csnım maşallah kaç dk yürüdün

K
sukuatı iyi yapmışsın csnım maşallah kaç dk yürüdün
Odun gbi yurudum derken genelden bahsettim agri oldgu icin...ben yuruyus yapmiyorum zaten calisiyorum yoruluyorum.ama buaralar durumumdan dolayi cok uyudgumu farkettim.eski isimde 6 da kalkiyordum simdi 8 de zor kalkmaya basladim..yani yurumem lazim aslinda..

Sen masallah ne yuruyon oylee be :)
4 saat yurunur mu :) 2 dk yurusem ben hemen oturuyorum olurda yorulurum gr veririm neme lazim :):):)

Selam kızlar..
Annemlerdeydim bugün hiç uğrayamadım herkese hayırlı kandiller..menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, altı zeytin, on çiğ fındık..
Akşam: bir kase yayla çorbası, yarım tabak ıspanak, iki lahana dolması..

Bugün biraz daha eksideyim çookk mutlu oldum.cumaya kadar güzel kilolar veririz inşallah..
Bebiş çok mızmız sürekli kucağımda durmak istiyo hayırlısıyla bir yürüseydi ben de rahatlıycam vallahi..büyük kızın sınavları derken bunaldım biraz..

Sanada hayirli kandiller canim.bebegini Allah size bagislasin yurur insallah hayirlisiyla...

Yumurtalari ekmeksiz yiyorsun dimi kahvaltida hep dikkatimi cekti bikactir:)
Ben 2 gundur tartilmiyorum hakkini veremedgim icin.senin ekside olmana sevindim..

ya kızlar günaydın ama ben kilo alıyorum tartıda hiç ekside değildim...dün geceden beri karın ve kasık bölgem çok ağrıyor ve müthiş bir şişlik var ama sebebi regl değil.ondanmıdır acaba yada gercekten kilomu alıyorum...

Benimde kilom sabit canım büyük abdestini yaptın mı?

Evet canım ekmeği hiç bir öğünde yemiyorum.aslında benim yaptığım karatay diyeti.hamilelikten önce 20 kilo vermiştim yine aynısını uyguluyorum..
Vücudun direnç gösterebilir şuan onun kırılması lazım.bir iki güne eksiye geçersin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…