- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.781
Can'ım kuru kayısı bir gece öncesinde suda beklet ve sabah tüket olur mu birde uykun çok geliyormuş ya B12 eksik olabilir onları bir baktırevet yapmadım ama gelmedi ki :)
ya birde ağrı cok tuhaf üşüttümmü acaba o bölgeyi yine...yada bu squat bacaklarımı agrıttı ya orayadamı etki yaptı bilmiyorum...şu an elbisenin içinde patlayacak gibiyim önlük giydim kapatsın diye :)
tatlım bende cok uyumaya basladım ya...hele ki bu dönemde şıkır şıkır giyinip süslenmem gerekirken son 10 dk ya kadar uyuyup hemen giyinip çıkıyorum evden...
selinciğim bu karabuğday vardı ya,bugün ondan haşladım yoğurtla birlikte işe getirdim öğlen için...karabugday faydalı ve iyi mi yoksa pilav niyetine pirinç yerine mi daha iyi diye öneriliyor...
herşeye ragmen burası güzel kızlar seviyorum sizleri...
Bebişinizde sizinde iyi olmanıza sevindimBu aralar pek bi sessiz buralar.herkesin bir isi var galiba.allaha sükür bebis iyi.antibiyotigi bugün sondu.ben hala öksürüyorum ama biraz daha iyiyim.bebisi arabasinda uyuttuk esimle 2saate yakin yürüdük yavas yavas.birden tempolu yürümek istemedim terleyip kötü olmaktan korktu m.
İyidir canım sen nasılsın..Selam kızlar nasılsınız ? Neler yaptınız?
İyim Can'ım bugün çok daha mutluyum artık 40 beden kıyafetler oluyor 38 bedenler biraz sıkıyor çok Mutlu oldum sen cumaya ne yemekleri yapacaksın yazdan hazırlayıp koyduğun yemekler varsa onları yap birde fırına birşeyler at birde çorba salata ohh be güzel menüİyidir canım sen nasılsın..
Tesekkür ederim canim.Allah herkese ailesiyle saglikli ve huzurlu yasamayi nasip etsinBebişinizde sizinde iyi olmanıza sevindim
Canim baştan derken deneme süren 1 haftaya düşecek başka takima gidersen 2 hafta deneme süren üçüncü haftada listede olacaksin tabi karar senin ama deneme süresi sadece bizim takim için geçerli değil hangi takima gidersen git deneme süresi mutlaka olacak ...........Peki ozaman bastan baslayacaksam baska takima gecim.tesekkur ederim
Ay pardon Can'ım bugün tersim döndü 4 saat yürüdüm birde avm kıyafet denefim akşama kadar kafam gitti
Bu azimle gidersen en kisa zamanda oda olur canimAy pardon Can'ım bugün tersim döndü 4 saat yürüdüm birde avm kıyafet denefim akşama kadar kafam gittiinşallah hedef 36 beden
Çook güzel asenaciimBugun ;
08.00 1 etimek form az peynir 1 zeytin
13.00 yogurt ve karabugday
15.00 ceviz ve kayisi
17.30 karabugday ve yumurta
18.30 gibide portakal yerim insallah
:)
Tabiki istediğin bedene düşeceksin canım..ben de pazar günü elbise aldım biraz sıkıyo ama motive oldum onu giyebilmek için..Ay pardon Can'ım bugün tersim döndü 4 saat yürüdüm birde avm kıyafet denefim akşama kadar kafam gittiinşallah hedef 36 beden
İnşallah olucam ve korumak istiyorum bedenimi Rabbim sağlık versindeBu azimle gidersen en kisa zamanda oda olur canim
evet Can'ım ben zaten almadım sadece denemeye gittim merakımdanTabiki istediğin bedene düşeceksin canım..ben de pazar günü elbise aldım biraz sıkıyo ama motive oldum onu giyebilmek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?