Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun ;
08.00 1 etimek form az peynir 1 zeytin
13.00 yogurt ve karabugday
15.00 ceviz ve kayisi
17.30 karabugday ve yumurta
18.30 gibide portakal yerim insallah
:)

Kahvaltim; 1yumurta, 10zeytin, 2kk peynir, domates, bir avuc badem ceviz, 1 dilim ekmek, iki dilim elma veportakal, iki catal tahin pekmez
ara ; iki ceviz, bir kuru kayisi, yarim mandalina
aksam; bir tabak cigerli bulgur pilavi, salata ,1
bardsk ayran
ara; 2ceviz ve bir kuru kayisi
spor,1.5saat yürüyüş

Bu aralar pek bi sessiz buralar.herkesin bir isi var galiba.allaha sükür bebis iyi.antibiyotigi bugün sondu.ben hala öksürüyorum ama biraz daha iyiyim.bebisi arabasinda uyuttuk esimle 2saate yakin yürüdük yavas yavas.birden tempolu yürümek istemedim terleyip kötü olmaktan korktu m.

Can'ım kuru kayısı bir gece öncesinde suda beklet ve sabah tüket olur mu birde uykun çok geliyormuş ya B12 eksik olabilir onları bir baktır

Bebişinizde sizinde iyi olmanıza sevindim

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki yumurta haşlanmış, kk peynir, beş fındık..
Akşam: bir kase mercmek çorbası, pazı kavurma, marul salatası..

İki mil leslie ve on dakika zumba yaptım bugün.su iki litre olmuştur..

İyidir canım sen nasılsın..
İyim Can'ım bugün çok daha mutluyum artık 40 beden kıyafetler oluyor 38 bedenler biraz sıkıyor çok Mutlu oldum sen cumaya ne yemekleri yapacaksın yazdan hazırlayıp koyduğun yemekler varsa onları yap birde fırına birşeyler at birde çorba salata ohh be güzel menü

Ohh maşallah ne güzel yakında tüm istediğin kıyafetleri giyeceksin inşallah..
Canım cuma günü S SEVTAL87 ye gelicekmiş misafir ben de çocuklu olduğum için zorluğunu yazmıştım ona :)

Peki ozaman bastan baslayacaksam baska takima gecim.tesekkur ederim
Canim baştan derken deneme süren 1 haftaya düşecek başka takima gidersen 2 hafta deneme süren üçüncü haftada listede olacaksin tabi karar senin ama deneme süresi sadece bizim takim için geçerli değil hangi takima gidersen git deneme süresi mutlaka olacak ...........

Kahvaltım sucuklu yumurta 1 dilim ekmek avuç içi kadar peynir 1 parça saç böreği şekersiz çay ve 1 muz akşam ise dışarda cocuk menüsü iskender ekmeklerini yemedim yanında sade maden suyu

Ohh maşallah ne güzel yakında tüm istediğin kıyafetleri giyeceksin inşallah..
Canım cuma günü S SEVTAL87 ye gelicekmiş misafir ben de çocuklu olduğum için zorluğunu yazmıştım ona :)
Ay pardon Can'ım bugün tersim döndü 4 saat yürüdüm birde avm kıyafet denefim akşama kadar kafam gittiinşallah hedef 36 beden

Selam kızlar.menümü yazayım.
12.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
13.00.. 1 yumurtalı omlet 1 dilim kep.ekm.
15.00... 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu 5-6 tane badem fıstık
17.00.. 2 kepçe yayla çorbası+2 şek.kahve
18.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Eşim gelince ona köfte yapıcam belki 1 tane yerim belki yemem.aralarda yine form çaylarımı içiyorum.bu aralar akşam yemeklerim yok şekerli çaydan dolayı bakalım reglide bitiyo cuma ne olucak.yarınıda hafif atlatırsak iyi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…