- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.761
Dün başladım tekrar
Ne desen haklısın hemen dünü yazayım bi de dün erken yattımGünaydın canlariiiimmay bu aralar ne çok uyyorum ben hafif ve bol eksi getirecek bi gün olsun bizim için
Sabah yok mu canim öğle gayet güzel ama bence akşam yemek ye iremcim bak sonra vücudun tepki veriyor salata çorba ekle akşam menune sebze yemekleri çok iyi olurNe desen haklısın hemen dünü yazayım bi de dün erken yattım
Öğle
Domates çorbası
Tavuk şiş
Arada elma
Akşam
Yoğurt
1 buçuk saat spor
Bırakıp başlamalarin olmasaydi şuan listedeydin canim lütfen birakma bir daha unutma çok az yemiyoruz aç gezmiyoruz dengeli yiyoruz sadeceDün başladım tekrar
Akşamları eve geç geldiğim için yemek yemek istemiyorumSabah yok mu canim öğle gayet güzel ama bence akşam yemek ye iremcim bak sonra vücudun tepki veriyor salata çorba ekle akşam menune sebze yemekleri çok iyi olur
Tamam canım kahvaltı ve öğle yerim sadece akşam yemeği atlanabilir diyodu ayça kaya bi haberdeBırakıp başlamalarin olmasaydi şuan listedeydin canim lütfen birakma bir daha unutma çok az yemiyoruz aç gezmiyoruz dengeli yiyoruz sadece
Afiyet olsun canim çok iyiSelam kızlar..
Annemlerdeydim bugün hiç uğrayamadım herkese hayırlı kandiller..menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, altı zeytin, on çiğ fındık..
Akşam: bir kase yayla çorbası, yarım tabak ıspanak, iki lahana dolması..
Bende bu haftayi güzel geçirdim inşallah hepimiz cumaya çok güzel rakamlar görürüzBugün biraz daha eksideyim çookk mutlu oldum.cumaya kadar güzel kilolar veririz inşallah..
Bebiş çok mızmız sürekli kucağımda durmak istiyo hayırlısıyla bir yürüseydi ben de rahatlıycam vallahi..büyük kızın sınavları derken bunaldım biraz..
Akşamları eve geç geldiğim için yemek yemek istemiyorum
Tamam canim geç gidiyorsan eve yoğurt güzel bir seçenek kahvaltıyi atlamayip öğle dengeli yersen aç kalmadan zayiflarsinTamam canım kahvaltı ve öğle yerim sadece akşam yemeği atlanabilir diyodu ayça kaya bi haberde
SüperrrrrMerhabalar.
40 dk eliptik+250 twester+150 mekik tamamdır.
Tuvalet sorunun var mı canim belki ondandir daha iki günümüz var bu günle birlikte hadi sıfır kaçamakla bitirelim bu günleriya kızlar günaydın ama ben kilo alıyorum tartıda hiç ekside değildim...dün geceden beri karın ve kasık bölgem çok ağrıyor ve müthiş bir şişlik var ama sebebi regl değil.ondanmıdır acaba yada gercekten kilomu alıyorum...
Benimde kilom sabit canım büyük abdestini yaptın mı?
Tuvalet sorunun var mı canim belki ondandir daha iki günümüz var bu günle birlikte hadi sıfır kaçamakla bitirelim bu günleri
Günaydın canlariiiimmay bu aralar ne çok uyyorum ben hafif ve bol eksi getirecek bi gün olsun bizim için
Onuncu ayı bitecek canım.evet biraz erken ama baya bunaldım.dört ayından buyana dişle uğraşıyoruz.yaşıtları daha yeni diş çıkarıyo bizim sekiz dişimiz var :)Afiyet olsun canim çok iyi
Bende bu haftayi güzel geçirdim inşallah hepimiz cumaya çok güzel rakamlar görürüzsenin bebiş kaç aylikdi tatlim yürüyünce gerçekten rahatliyor insan
Sağol canım inş.kolayca atlatırım.Yardımsız biraz zor oluyor canım.haftasonu annem bebeğime baktı ben de hazırlıklarımı yaptım ilk defa geliyorlardı misafirlerim..Sana kolay gelsin canım umarım kolayca atlatırsın...
Yarin bende baslamayi dusunuyorum.takim kaptanim direk baslarim degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?