Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne desen haklısın hemen dünü yazayım bi de dün erken yattım
Öğle
Domates çorbası
Tavuk şiş

Arada elma

Akşam
Yoğurt
1 buçuk saat spor
Sabah yok mu canim öğle gayet güzel ama bence akşam yemek ye iremcim bak sonra vücudun tepki veriyor salata çorba ekle akşam menune sebze yemekleri çok iyi olur

Afiyet olsun canim çok iyi
Bende bu haftayi güzel geçirdim inşallah hepimiz cumaya çok güzel rakamlar görürüz senin bebiş kaç aylikdi tatlim yürüyünce gerçekten rahatliyor insan

Tuvalet sorunun var mı canim belki ondandir daha iki günümüz var bu günle birlikte hadi sıfır kaçamakla bitirelim bu günleri

Benimde kilom sabit canım büyük abdestini yaptın mı?
Tuvalet sorunun var mı canim belki ondandir daha iki günümüz var bu günle birlikte hadi sıfır kaçamakla bitirelim bu günleri
Günaydın canlariiiimm ay bu aralar ne çok uyyorum ben hafif ve bol eksi getirecek bi gün olsun bizim için

evet yapmadım ama gelmedi ki :)
ya birde ağrı cok tuhaf üşüttümmü acaba o bölgeyi yine...yada bu squat bacaklarımı agrıttı ya orayadamı etki yaptı bilmiyorum...şu an elbisenin içinde patlayacak gibiyim önlük giydim kapatsın diye :)

tatlım bende cok uyumaya basladım ya...hele ki bu dönemde şıkır şıkır giyinip süslenmem gerekirken son 10 dk ya kadar uyuyup hemen giyinip çıkıyorum evden...

selinciğim bu karabuğday vardı ya,bugün ondan haşladım yoğurtla birlikte işe getirdim öğlen için...karabugday faydalı ve iyi mi yoksa pilav niyetine pirinç yerine mi daha iyi diye öneriliyor...

herşeye ragmen burası güzel kızlar seviyorum sizleri...

Afiyet olsun canim çok iyi

Bende bu haftayi güzel geçirdim inşallah hepimiz cumaya çok güzel rakamlar görürüz senin bebiş kaç aylikdi tatlim yürüyünce gerçekten rahatliyor insan
Onuncu ayı bitecek canım.evet biraz erken ama baya bunaldım.dört ayından buyana dişle uğraşıyoruz.yaşıtları daha yeni diş çıkarıyo bizim sekiz dişimiz var :)

Merhaba kızlar.cuma akşam yemeğine misafirim var ve şimdiden stres oldum.bebişle nasıl hazırlancak yemekler bilmiyorum.kayınvaldeme erken gel dedim bebişle ilgilensin diye ama yinede pek umudum yok Allah yardımcım olsun inş.

Yardımsız biraz zor oluyor canım.haftasonu annem bebeğime baktı ben de hazırlıklarımı yaptım ilk defa geliyorlardı misafirlerim..Sana kolay gelsin canım umarım kolayca atlatırsın...

Yarin bende baslamayi dusunuyorum.takim kaptanim direk baslarim degilmi

Evet canim henüz ana listeye girmedigin için hemen baslayabilirsin deneme süren baştan başlicak sadece ama düzenli girip paylaşım yaparsan 2.cumanda listede olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…