Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba kizlar nasilsiniz.esim evde iki hafta izinli fazla ugrayamiyorum kiziyo sonra telefon sürekli elinden düsmüyo diyor.

Yarindan fazla umutlu degilim hastalik düzenimi bozdu.yürüyüsümüde yapamadim

Bugünkü menüm..
Sabah: taze soğanlı yumurta, kk peynir, üç zeytin...
Akşam: yarım tabak kuru fasülye, pırasa yemeği, yoğurt..

Kahvaltıda haşlanmış yumurta 1 çay bardağı kuruyemiş bol yeşillik ve turp yedim avuç içi kadar peynir öğleden sonra arkadasım idim 1 tabak kısır ve turşu yedim akşam yemedim

Selam kızlar menümü yazayım hemen.
11.00.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.30... 1 bardak ayran
15.00.. 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu
17.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. 1 kase cacık içine bi parça kep.ekm.doğradım.2 tane gün kurusu biraz kuruyemiş form çayımla.
İleri saatlerde yine form çayım ve gün kurusu olur 2 tane öylede kaparım bugünü.

selam kızlar
bu akşam annemlere gidiyorum biraz moral depolarım. herşey üstüste geldi. gruptan çıkıyorum kızlar. kafamı toparlayamıyorum. kendinize iyi bakın. inş. istediğiniz kilolara kavuşursunuz. selincim kilo veremedim beni listeye alma istersen. hoşçakalın

Canim sabit yazip izine ayırıyım seni diskalifiye olursan bir daha hiçbir grupta yarişamazsin tatlim üzme kendini lütfen her ailede olur böyle zor dönemler kafani toplayinca dönersin oldu mu

***14. TAKIM 445. ETAP***

bengiisuu ( 68.3/ / /%)bildirimsiz izne ayrıldı
Moon8187 ( 71.6/ / /%)bildirimsiz izne ayrıldı
Sevtal87(66.5 / / /% )
Şekerpancarı71( 56.3 / / /%)
Afrasyab(58.0/ 58.0/ 0/%0)
kilosu sabit izne ayrilmak istiyor
Sarraf(86.9/ / /%)
Asena87(65.2 / / /%)

Miyav_su(79.0 / / /%)
Marlin18( 66.7/ / /%)

14.TAKIM ORTALAMASI:%

Hayırdır Canım neyin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…