- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.841
Benim aynı günlük menüm olacak canım.emzirdiğim için detoks yapamıyorum sütü azaltır diye.akşama yazarım menümü..Günaydın kizlaaaarrr nasilsinizzzben bugün ayran detoksu yapicam yarina ćok heyecanliyiiiiiimm evetttt sizin perşembeye özel menünüzde neler varr
Kolay gelsin sana şimdiden canim aman bildirim yapmayi unutma yarin sabahtan yapMerhaba kızlar.bende akşama cacık düşünüyorum.yarında misafirler olcak zaten sporumu yapamam heralde.
Anladım canım denemek lazım o Zaman bu detoksuYok canim yoğurdun içine buğday ve haşlanmış nohut atip biraz seyreltiyorsun yogurdu suyla kahvaltı yaptiktan sonra gün boyu bunu yiyorsun
Ben iyiye gidiyorum.simdide burun ve gözlerim sulaniyoİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Canım iyi toplamaya başlamışsın kendiniBen iyiye gidiyorum.simdide burun ve gözlerim sulaniyo
Canim sabit yazip izine ayırıyım seni diskalifiye olursan bir daha hiçbir grupta yarişamazsin tatlim üzme kendini lütfen her ailede olur böyle zor dönemler kafani toplayinca dönersin oldu muselam kızlar
bu akşam annemlere gidiyorum biraz moral depolarım. herşey üstüste geldi. gruptan çıkıyorum kızlar. kafamı toparlayamıyorum. kendinize iyi bakın. inş. istediğiniz kilolara kavuşursunuz. selincim kilo veremedim beni listeye alma istersen. hoşçakalın
Evet canim ayni durum bende de var eşim evde olduğu için telefonu pek alamıyorum elimeHerkese merhaba kizlar nasilsiniz.esim evde iki hafta izinli fazla ugrayamiyorum kiziyo sonra telefon sürekli elinden düsmüyo diyor.
iyi fikir aslında. tamam o zaman öyle yapalımCanim sabit yazip izine ayırıyım seni diskalifiye olursan bir daha hiçbir grupta yarişamazsin tatlim üzme kendini lütfen her ailede olur böyle zor dönemler kafani toplayinca dönersin oldu mu
Hayırdır Canım neyin varselam kızlar
bu akşam annemlere gidiyorum biraz moral depolarım. herşey üstüste geldi. gruptan çıkıyorum kızlar. kafamı toparlayamıyorum. kendinize iyi bakın. inş. istediğiniz kilolara kavuşursunuz. selincim kilo veremedim beni listeye alma istersen. hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?