- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.861
Inşallah hersey yoluna girer kafani toplayip tekrar dönersin aramıza canimiyi fikir aslında. tamam o zaman öyle yapalım
Kizlar nerde menüleeeeeeeeeerr iyce boşladiniz burayiiiyarin arti çikana haftanin 7 günü zorunlu spor sabit çıkana da haftanin 5 günü zorunlu spor
Turşu yemeseydin keşke canin inşallah yarina ödem tutmaz vücutKahvaltıda haşlanmış yumurta 1 çay bardağı kuruyemiş bol yeşillik ve turp yedim avuç içi kadar peynir öğleden sonra arkadasım idim 1 tabak kısır ve turşu yedim akşam yemedim
Zaten kilom sabit yesemde yemesemde bıktımTurşu yemeseydin keşke canin inşallah yarina ödem tutmaz vücutama geri kalani güzel
Neden ki canim beslenme düzenin iyiydi sanki bu hafta sporun da ćok iyiBenim sabit şimdi baktım ama ben zaten haftanın 5 günü spor yapıyorum ne olucak bu böyle
Tam perşembeye yakışan bir menü olmuş canim inşallah boll eksi olarak döner sanaSelam kızlar menümü yazayım hemen.
11.00.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.30... 1 bardak ayran
15.00.. 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu
17.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. 1 kase cacık içine bi parça kep.ekm.doğradım.2 tane gün kurusu biraz kuruyemiş form çayımla.
İleri saatlerde yine form çayım ve gün kurusu olur 2 tane öylede kaparım bugünü.
Direncin kırıldı dedi doktor arkadaşımda incelmişsin dedi ablamda öyle yeğenimde öyle ama kg aynıNeden ki canim beslenme düzenin iyiydi sanki bu hafta sporun da ćok iyi
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, yarını beklemeye gerek yok hemen gelebilirsin aramizaGruba katilabilirmiyim uarini mi beklemem lazim
Hayır canim olur mu öyle şey sabit de kalsan kilo alsan takimdan çıkarır miyim seni sen sitress yapma elbet direnç kirilacak bu kiloları göndericeeezz
Olsun canim belki sporu çok yaptiğindan kaslar falan ağırlık yapiyordur bence doğru yoldasin devam etDirencin kırıldı dedi doktor arkadaşımda incelmişsin dedi ablamda öyle yeğenimde öyle ama kg aynı
İnşallah canım mesaj kutuna bakar mısınHayır canim olur mu öyle şey sabit de kalsan kilo alsan takimdan çıkarır miyim seni sen sitress yapma elbet direnç kirilacak bu kiloları göndericeeezz
Sanırım sıkılaşıyorum şu turşu suyundan vazgeçemiyorum bir türlü yaOlsun canim belki sporu çok yaptiğindan kaslar falan ağırlık yapiyordur bence doğru yoldasin devam et
Canım herşey geçer moralini bozma.en kısa zamanda tekrar bekliyoruz seni.selam kızlar
bu akşam annemlere gidiyorum biraz moral depolarım. herşey üstüste geldi. gruptan çıkıyorum kızlar. kafamı toparlayamıyorum. kendinize iyi bakın. inş. istediğiniz kilolara kavuşursunuz. selincim kilo veremedim beni listeye alma istersen. hoşçakalın
Kesinlikle sıkılasma olmuştur canim kac saat spor yapiyosunSanırım sıkılaşıyorum şu turşu suyundan vazgeçemiyorum bir türlü ya
Ay ay 5 saat bazen 6 saat canım buradaki spor yarışması bölümünde birinci oldum 2 kereKesinlikle sıkılasma olmuştur canim kac saat spor yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?