- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.801
Çok dengeli güzel bir menü tatlim afiyet olsunKahvaltim; 1yumurta, 10zeytin, 2kk peynir, domates, bir avuc badem ceviz, 1 dilim ekmek, iki dilim elma veportakal, iki catal tahin pekmez
ara ; iki ceviz, bir kuru kayisi, yarim mandalina
aksam; bir tabak cigerli bulgur pilavi, salata ,1
bardsk ayran
ara; 2ceviz ve bir kuru kayisi
spor,1.5saat yürüyüş
Ne güzel bebis iyilesmis canim sanada geçmiş olsunBu aralar pek bi sessiz buralar.herkesin bir isi var galiba.allaha sükür bebis iyi.antibiyotigi bugün sondu.ben hala öksürüyorum ama biraz daha iyiyim.bebisi arabasinda uyuttuk esimle 2saate yakin yürüdük yavas yavas.birden tempolu yürümek istemedim terleyip kötü olmaktan korktu m.
Slm canim bütün gün evdeydim eşimde evdeydi pek giremedim buraya o yüzden şimdi de kızımı sallıyorum o firsatta sohbete geldim sizeSelam kızlar nasılsınız ? Neler yaptınız?
Cok sevindim canim o kadar guzel spor yapıyorsun ki 36 lara hazirla gardırobunuİyim Can'ım bugün çok daha mutluyum artık 40 beden kıyafetler oluyor 38 bedenler biraz sıkıyor çok Mutlu oldum sen cumaya ne yemekleri yapacaksın yazdan hazırlayıp koyduğun yemekler varsa onları yap birde fırına birşeyler at birde çorba salata ohh be güzel menü
Evet cevap verdin Canım kocalar evde olucan tabi fırsat olmuyor bende iyim kg kaybım yok ama bugün avmlerde akşama kadar elbise denedim 40 beden biraz bol 38 beden biraz sıkıyor onlarla uğraştım birde 4 saat yürüdümSlm canim bütün gün evdeydim eşimde evdeydi pek giremedim buraya o yüzden şimdi de kızımı sallıyorum o firsatta sohbete geldim sizesen nasilsin
Evet Can'ım hep birlikte inşallah fakat kilom aynıCok sevindim canim o kadar guzel spor yapıyorsun ki 36 lara hazirla gardırobunu
Saç böreği yemeseydin iyiydiiKahvaltım sucuklu yumurta 1 dilim ekmek avuç içi kadar peynir 1 parça saç böreği şekersiz çay ve 1 muz akşam ise dışarda cocuk menüsü iskender ekmeklerini yemedim yanında sade maden suyu
Evet Can'ım akşama kadar avm de dolandım çocuk menüsü yedim sabah kaçamaklarını cezalandırdımSaç böreği yemeseydin iyiydiiama parça küçük bir parcaysa sorun yok İnsanız sonuçta canimiz çekiyor akşam dışarda yemissin güzel bir tercih bence iskender ekmeklerini de yememişsiinn
En güzelini yapmışsın canim zaten kilolar gidiyor yakinda bol bile gelir o elbiseTabiki istediğin bedene düşeceksin canım..ben de pazar günü elbise aldım biraz sıkıyo ama motive oldum onu giyebilmek için..
Menün gayet güzel sevtacim evet caydaki şekerler sıkıntı malesef birakmak da istemiyorsun şekerli çayı halbuki bi alişsan ben şimdi icmedigim kadar çok cay içiyorum çayın kendi tadi çok güzelSelam kızlar.menümü yazayım.
12.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
13.00.. 1 yumurtalı omlet 1 dilim kep.ekm.
15.00... 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu 5-6 tane badem fıstık
17.00.. 2 kepçe yayla çorbası+2 şek.kahve
18.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Eşim gelince ona köfte yapıcam belki 1 tane yerim belki yemem.aralarda yine form çaylarımı içiyorum.bu aralar akşam yemeklerim yok şekerli çaydan dolayı bakalım reglide bitiyo cuma ne olucak.yarınıda hafif atlatırsak iyi olucak.
Bende böyle düşünüyorum yaa şuan 36 hafif sıkıyor 36 tam rahat olduğunda bende rahatlicam sanirimKızlar bence bence bi bayan 36-38 beden olmalı.bizler narin kişileriz zarif kadınlarız öyle olmalıyız.bi bayan için ayıp kaba geliyo kilo bana.çıtıpıtı olmalı bi bayan ..
Aaayyy ben size hiç küser miyiiimmm
Bazen böyle durakliyor kilo canim takma ölçülerini aliyor musun değişim var miEvet cevap verdin Canım kocalar evde olucan tabi fırsat olmuyor bende iyim kg kaybım yok ama bugün avmlerde akşama kadar elbise denedim 40 beden biraz bol 38 beden biraz sıkıyor onlarla uğraştım birde 4 saat yürüdüm
Yarini çookk hafif geçir bakalim tatlim cumaya az da olsa eksi görürsün inşallah
Evet Can'ım hep birlikte inşallah fakat kilom aynı
Alıyorum Can'ım 1 cm gitti 113 cm'den 88 cm oldumBazen böyle durakliyor kilo canim takma ölçülerini aliyor musun değişim var mi4 saat yürüyüş harikkaaa
Nerelerinin ölçüsünü aliyorsun tatlim ben göğüs bel karın kalça basen hepsini aliyorum hatta yarim bi ölçüyüm incelmiş miyimmAlıyorum Can'ım 1 cm gitti 113 cm'den 88 cm oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?