Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok dengeli güzel bir menü tatlim afiyet olsun
Ne güzel bebis iyilesmis canim sanada geçmiş olsun oohh hem bebisi uyutmussunuz hemde yürüyüşçok güzel

Kızlar bence bence bi bayan 36-38 beden olmalı.bizler narin kişileriz zarif kadınlarız öyle olmalıyız.bi bayan için ayıp kaba geliyo kilo bana.çıtıpıtı olmalı bi bayan ..

Cok sevindim canim o kadar guzel spor yapıyorsun ki 36 lara hazirla gardırobunu

Slm canim bütün gün evdeydim eşimde evdeydi pek giremedim buraya o yüzden şimdi de kızımı sallıyorum o firsatta sohbete geldim sizesen nasilsin
Evet cevap verdin Canım kocalar evde olucan tabi fırsat olmuyor bende iyim kg kaybım yok ama bugün avmlerde akşama kadar elbise denedim 40 beden biraz bol 38 beden biraz sıkıyor onlarla uğraştım birde 4 saat yürüdüm

Kahvaltım sucuklu yumurta 1 dilim ekmek avuç içi kadar peynir 1 parça saç böreği şekersiz çay ve 1 muz akşam ise dışarda cocuk menüsü iskender ekmeklerini yemedim yanında sade maden suyu
Saç böreği yemeseydin iyiydii ama parça küçük bir parcaysa sorun yok İnsanız sonuçta canimiz çekiyor akşam dışarda yemissin güzel bir tercih bence iskender ekmeklerini de yememişsiinn

Saç böreği yemeseydin iyiydii ama parça küçük bir parcaysa sorun yok İnsanız sonuçta canimiz çekiyor akşam dışarda yemissin güzel bir tercih bence iskender ekmeklerini de yememişsiinn
Evet Can'ım akşama kadar avm de dolandım çocuk menüsü yedim sabah kaçamaklarını cezalandırdım

Menün gayet güzel sevtacim evet caydaki şekerler sıkıntı malesef birakmak da istemiyorsun şekerli çayı halbuki bi alişsan ben şimdi icmedigim kadar çok cay içiyorum çayın kendi tadi çok güzel eveettt kesinlikleee yarini çok hafif atlatiyoruuuuzz

Kızlar bence bence bi bayan 36-38 beden olmalı.bizler narin kişileriz zarif kadınlarız öyle olmalıyız.bi bayan için ayıp kaba geliyo kilo bana.çıtıpıtı olmalı bi bayan ..
Bende böyle düşünüyorum yaa şuan 36 hafif sıkıyor 36 tam rahat olduğunda bende rahatlicam sanirim

Bazen böyle durakliyor kilo canim takma ölçülerini aliyor musun değişim var mi 4 saat yürüyüş harikkaaa

Kizlar takımımızı hareketlendirmek bizim elimizde buralar ne kadar sessiz demeyin yazin bi kaç msj bakin gören nasil geliyor enerjimizi hiç düşürmeyelim sonunda kazanan biz olacağiz yaza büyük özgüvenle girdiğimizde bütün gözler bizim üstümüzde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…