- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.901
Evet canim bencede helede kilom iyce azalmişken çok iyi400 gr süper bence azımsama
Canım çok geçmiş olsun aramıza dönmene sevindimSelamın aleyküm Kizlarrrr
Şükür kavusturana ♥
Rabbime şükürler olsun ki pazartesi akşamı geç saatlerde de olsa eve donebildik 10 gün hastanede kaldıktan sonra
Eşim resmen beyin felci geçirmiş görme kaybi yaşamıştı hastaneye giderken ve o yuzden tramvaya bağlı doku yirtilmasi olmuş beyinde o yüzden doktorlar salmamis bizi şükür iyileşme başlamış da oylelikle taburcu olabildik
Geldigimizden beri okadar çok yoğunluk vardi ki bir türlü buraya ugrayamadim ama şükür eşimde hiç bir arıza kalmadı.
Kac gündür hem temizlikle hemde geçmiş olsun ziyaretleriyle bogustum sanırım bu haftasonu da gelenler olur sonrada rahat olurum
Bu arada hastanede kalirken tek güzel olan şey oda arkadasimizdi :) inanılmaz güzel anlastik sanki 40 yildir tanisiyormusuz gibi ♥ çok güzel bir dostluk kurduk hatta bugün öğlende onları ziyarete gidicegiz o abinin durumu esimden bir tik daha kötüydü ama şükür ondada birsey kalmadi erken müdahale edildigi için
Rabbim kimseyi hastalıkla sinamasin. ...Aminnn
Bu arada herkese hayırlı cumalar Rabbim gonlunuzden gecenlerin hepsini hayirli olarak nasip eder en kisa zamanda inşallah ♥♥♥♥♥
Teşekkür ederim..senden de güzel gitmiş inşallah böyle devam eder..Güzel kilo vermissin.tebrik ederim canim
Selin kusura bakma biliyorsun boyle sey yapmazdim ama cok cok onemli ve buyuk bir sorun vardi ve buraya giremezdim.kusura bakmayin lutfen.asena87 nerdesin canim uğramadin hiç ???
Ya ama bu çok ağır tatlım istersen 8 saat yaparım sporEvet canim sen zaten spor yapiyorsun o yüzden senin cezan başka olacakönümüzdeki hafta hiiç turşu ve turşu suyu yokk sana hem bu cezan olsun hemde bi bak bakalim turşu mu ödem tutuyo vücudunda haftasonu yiyebilirsin
Evet biliyorum tavşan Eti'yle yapılıyor ana hiç yemedimKızlar ben şimdi kahvaltı hazirlamaya gidiyorum bugün annemlere arabaşı çorbası yapip götürücem beraber yicezbilir misiniz arabaşı çorbasını o yüzden pek uğrayamazsam boşlamayin sizde burayi ben girerim yine de sık sık
Hayırdır canım? Sağlık sorunu mu?Selin kusura bakma biliyorsun boyle sey yapmazdim ama cok cok onemli ve buyuk bir sorun vardi ve buraya giremezdim.kusura bakmayin lutfen.
Kilomda sabit ama ona uzulecek durumda degilim su an.
Yok işle ve benle ilgili bir sorundu dün akşamdan bugün şimdiye kadar giremezdim buraya.şimdilik bitti sıkıntı yok.Hayırdır canım? Sağlık sorunu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?