- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.441
Ayyy essahtan bunun cumasida var ayyy zati 200 gr de almisim cok havalandim ben cok ayyyy ben nedicem miyavimFarkında mısın bugün kaptana çok söz söyledik birde bunun cuması var
He valla herşeyi o yedi suçlu biz olduk dedim gibi bizim dilimiz bugün çok uzadı cuma günü ne yapcazNe yiyoz ki ne yemeginden konusalim kaptam
Mantilari tursulari goturen sen bize yasagi koyan yine sen
Memnun oldum seda'cim bende 21 yaşında evliyim 3 yaşında kızım var boyum 165 75 kilodan 55 e düşüp 8. Takımdan mezun oldum 14. Takima kaptan oldum sonra
Ayyy essahtan bunun cumasida var ayyy zati 200 gr de almisim cok havalandim ben cok ayyyy ben nedicem miyavimcok bi tırstım
Ayyy korkmak me kelime tırsmaya bile basladim kaptanCuma görücezzz bakalımbak beni fena gaza getirdiniz gerçekten korkkk bendeeeeennn 1 kilo kesin bence sen düşün
Eee bu korkuyla bir kilo eksi yakışır sizeHe valla herşeyi o yedi suçlu biz olduk dedim gibi bizim dilimiz bugün çok uzadı cuma günü ne yapcazben korkuyorum
Eee bu korkuyla artik bişey yiyemezsiniz sizAyyy korkmak me kelime tırsmaya bile basladim kaptan
Napip ne edip meydam okumalarimin hakkini vermem lazim ya nedecem ben yaİşte bugün ptesi 4 gün sonra ne yapcaz kız ananın birde 200 gr aldın mı vay başımıza gelen
Ayyy kaptan sana dokunan carpiliyo hic kacamak yapmadan kilo almisim gelde aglamaEee bu korkuyla artik bişey yiyemezsiniz sizelleme iyi oldu size kaptana sataşilmaaaaaazz
Hep senin yüzünden benide gaza getirdin zatenNapip ne edip meydam okumalarimin hakkini vermem lazim ya nedecem ben ya
AhahhhahhhAyyy kaptan sana dokunan carpiliyo hic kacamak yapmadan kilo almisim gelde aglama
Olucamız buydu zaten çok konuştuk bizden başka kimseden ses çıkmadı bir biz ikimizAyyy kaptan sana dokunan carpiliyo hic kacamak yapmadan kilo almisim gelde aglama
Olsun olsun maç 90 dakika bizim cumaya kadar zamanimiz var bizim biseyler yapip sampiyonluk bayragini dalgalandirmamiz lazımOlucamız buydu zaten çok konuştuk bizden başka kimseden ses çıkmadı bir biz ikimiz
Nutellayla ekmek dısinda aslinda cokta fena bir durum yok sadece cok cesitlilik var diye cok yemissin gibi gelmis yoksa cok kotu degilKizlar ah ah bugün yediklerimi hic yazmasam cok iyi olur.öyle bir istahim varki bugün sanki
Dünyalari yesem doymam o denli yani.herkes cok hafif atlatmis bugünü ne güzel ya ben.sizede oluyomu hic böyle.doyma hissim yok oldu sanki.utanarak da olsa mecburiyetten yaziyim
kahvaltim,2lahmacun (dünden kaldi),1mandalina 10fistik
ara;2ceviz, 2 kuru kayisi ,iki kare bitter
aksam 1tabak corba , yogurt , iki dilim ekmek ,en kötüsü deee3 kasik nutellaoff offf
spor 2saat yürüdüm
Öylemi dersin kiz benim moralim bozuldu yediklerimi düsününceNutellayla ekmek dısinda aslinda cokta fena bir durum yok sadece cok cesitlilik var diye cok yemissin gibi gelmis yoksa cok kotu degil
Yok canim tek tek yazinca liste uzamis ondan gozune fazla gelmis benceÖylemi dersin kiz benim moralim bozuldu yediklerimi düsününce
Bencede Can'ım menün normal sadece Nutella bozmuş işi bence bozma moralini zaten yürümüşsünKizlar ah ah bugün yediklerimi hic yazmasam cok iyi olur.öyle bir istahim varki bugün sanki
Dünyalari yesem doymam o denli yani.herkes cok hafif atlatmis bugünü ne güzel ya ben.sizede oluyomu hic böyle.doyma hissim yok oldu sanki.utanarak da olsa mecburiyetten yaziyim
kahvaltim,2lahmacun (dünden kaldi),1mandalina 10fistik
ara;2ceviz, 2 kuru kayisi ,iki kare bitter
aksam 1tabak corba , yogurt , iki dilim ekmek ,en kötüsü deee3 kasik nutellaoff offf
spor 2saat yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?