Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaş 26
kilom 81.500
adim yağmur seda
Hedefim 65 kilo olmak
boyum 160

SekerPancarii
Memnun oldum seda'cim bende 21 yaşında evliyim 3 yaşında kızım var boyum 165 75 kilodan 55 e düşüp 8. Takımdan mezun oldum 14. Takima kaptan oldum sonra biraz kilo alip 60 a çıkınca tekrar listelere döndüm ve tekrar 55 e indim şimdiki hedefim 53

Ayyy kaptan sana dokunan carpiliyo hic kacamak yapmadan kilo almisim gelde aglama
Ahahhhahhh ödemdir o ödem ama cumaya hazirliğin iyi olsu heee kızlar ben haftada iki kez akşam yatmadan iki kaşık yoğurt ve birer çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın karıştırıp yiyorum göbek yağlarını eritiyormusş ve her yediğimde biraz eksi gösteriyor ertesi güne ama sadece haftada iki kez yapmak lazimmiş

Kizlar ah ah bugün yediklerimi hic yazmasam cok iyi olur.öyle bir istahim varki bugün sanki
Dünyalari yesem doymam o denli yani.herkes cok hafif atlatmis bugünü ne güzel ya ben.sizede oluyomu hic böyle.doyma hissim yok oldu sanki.utanarak da olsa mecburiyetten yaziyim
kahvaltim,2lahmacun (dünden kaldi),1mandalina 10fistik
ara;2ceviz, 2 kuru kayisi ,iki kare bitter
aksam 1tabak corba , yogurt , iki dilim ekmek ,en kötüsü deee3 kasik nutella off offf
spor 2saat yürüdüm

Nutellayla ekmek dısinda aslinda cokta fena bir durum yok sadece cok cesitlilik var diye cok yemissin gibi gelmis yoksa cok kotu degil

Öylemi dersin kiz benim moralim bozuldu yediklerimi düsününce
Yok canim tek tek yazinca liste uzamis ondan gozune fazla gelmis bence

2 lahmacunu gun icindeki yemege saysak mandalina kuruyemiste diyette tuketilebilecek seyler eee yogurtta aksami hafif tutmus cikolata olmamasi lazim ama bitter olusundan kalori yariya duser diye hesapla yemesen daha iyiymis ama cok ta yememissin

Yani bi nutella bide ekmek fiyasko olmus onlarda cok fazla degil

Kacamagi bugun yapmakta daha iyi olmus en azindan cumaya kadar kontrol edersen verme sansin var ya persembe gunu yeseydin bunlari

Bencede Can'ım menün normal sadece Nutella bozmuş işi bence bozma moralini zaten yürümüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…